Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

partımııııııııııııııı:sm_cool: var ordaaaaa:roflol:

evet cankuşummm, sende katıııılll bir nevi terapi işte. ya kıyamam okuyorum yazıklarını da sana bişey demeye varmıyor dilim. Çok hassassın eminim ama üzülme tatlım bak hepberaber birbirimize destek olarak bu günlerin üstesinden gelicez.. Çok asil bi bekleyiş bu unutma.. Çok fazla üzülmemeye çalış. Hadi hoooppppppppp kop koopp. Çatla patlaaaa hoppa hoppaaaa

ben kullanmıyorum malesefff

kullananların çoğu memnun..alsam mı almasam mı karar veremedim..biraz pahalı oldugu için ne alıcagıma da karar veremedım zaten..yok sebzeler için ayrı yok peynir için ayrı anlamadım da danısım dedım..

neyse yarın sorarım yıne kızlara..

ben uyumaya gidim artık..iyi geceler kızlar..görüşürüz..

tamam bebem yarın gel emi buraya dağıtırız yine öpüldün çokcana Allah rahatlık versin rüyanda seninkini gör emi iyi geceler

canım kullanmıyorum ama almadan önce burayı okumanı tavsiye ederim gereksiz pahalı olduğu söyleniyor vakumlu saklama kaplarını tercih edebilirsin bence hem fiyatı uygun hemde sağlıklı. tupperware - ekşi sözlük iyi gecelerrrrr.. muuhhh

renkli saklama kaplarından bahsediyorsun diil mi nefesim ? neden sordun ?

ürünlerle ilgili kullanan arkadaşlar varsa soru sorucaktım..ona göre yarın gidip alıcam..bu hafta işime yarıcagını düşündüğüm ürünler indirimdeymişte..fikir amaçlı :)

pazarlamacı değilim yani =))

hoşgeldin arkadasım..yok yahu farkettım ben ama sormadım =)
işin falan vardır dıye..

canım sanırım benim ve teyzem kullanıyordu onlarda bir sorayım onlara sana bilgi veririm yarın ama bildiğim kadarıyla cok kullanışlı bir ürün annem peynirleri saklamak için almıştı sanırım

aşkımmm aradı telde konsuoduk su dönem ıkımzde cok stres ve hassas dönemdeyız cnm daha ıyı anlıosunuzdur emınım ama o acemı bırlıgı nasıl gecıcek bılmıom ıns gecer kolayca.boşverın benı hadın bakalım hohphophohphohphopzemuszemuszemuszemus:sm_cool:hihoyyyt:teytey:

eee artık keyfinde yerine gelmiştir çek bakim halay başını teyy teyy teyyy

Kızlar ya benım yuzum de bişeyler cıkıyo cok kucuk sıvılce gbıı ama stres ten dıolar fakat fondotenımı değiştim bırde yıkama jel ve tonıktende olabılı r dıolarrrr yakından fotom olsa koyucam bakım bı gercı nasıl koyuluo bılmıom da

sağol canım..evet gerçekten çok pahalı ama o kadar öven var ki hani o paraya değdiğini söylüolar ve almaya karar verdim sayılır..

annem o fondetenin cilde alışma süresinden falan olabilir yada fondoten cilde uygun olmayabilir bir kaç gün daha kullan ben x bir firmadan bütün ürünleri almıştım temizleme açısından bilindik ve güvenilir bir markaydı ama 2-3 gün içerisinde minik minik kızarıklar oluşmaya başladı ve anında iade ettim paşa paşa aldılarda dikkat et yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…