- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.001
partımııııııııııııııı:sm_cool: var ordaaaaa:roflol:
kızlar aranızda tupperware kullanan var mı ??
ben kullanmıyorum malesefff
kullananların çoğu memnun..alsam mı almasam mı karar veremedim..biraz pahalı oldugu için ne alıcagıma da karar veremedım zaten..yok sebzeler için ayrı yok peynir için ayrı anlamadım da danısım dedım..
neyse yarın sorarım yıne kızlara..
ben uyumaya gidim artık..iyi geceler kızlar..görüşürüz..
kullananların çoğu memnun..alsam mı almasam mı karar veremedim..biraz pahalı oldugu için ne alıcagıma da karar veremedım zaten..yok sebzeler için ayrı yok peynir için ayrı anlamadım da danısım dedım..
neyse yarın sorarım yıne kızlara..
ben uyumaya gidim artık..iyi geceler kızlar..görüşürüz..
renkli saklama kaplarından bahsediyorsun diil mi nefesim ? neden sordun ?
ayy hatunlar kısa bir aranızdan koptum gerci yokluğum hiç farkedilmemiş küstüm bizim burda kısa bir süre elektrikler gitti neyimde
ürünlerle ilgili kullanan arkadaşlar varsa soru sorucaktım..ona göre yarın gidip alıcam..bu hafta işime yarıcagını düşündüğüm ürünler indirimdeymişte..fikir amaçlı :)
pazarlamacı değilim yani =))
hoşgeldin arkadasım..yok yahu farkettım ben ama sormadım =)
işin falan vardır dıye..
evet cankuşummm, sende katıııılllbir nevi terapi işte. ya kıyamam okuyorum yazıklarını da sana bişey demeye varmıyor dilim. Çok hassassın eminim ama üzülme tatlım bak hepberaber birbirimize destek olarak bu günlerin üstesinden gelicez.. Çok asil bi bekleyiş bu unutma.. Çok fazla üzülmemeye çalış. Hadi hoooppppppppp kop koopp. Çatla patlaaaa hoppa hoppaaaa
abovv datlımsın kızzz gittin sandım üzüldüm wallahi
aşkımmm aradı telde konsuoduk su dönem ıkımzde cok stres ve hassas dönemdeyız cnm daha ıyı anlıosunuzdur emınım ama o acemı bırlıgı nasıl gecıcek bılmıom ıns gecer kolayca.boşverın benı hadın bakalım hohphophohphohphopzemuszemuszemuszemus:sm_cool:hihoyyyt:teytey:
canım kullanmıyorum ama almadan önce burayı okumanı tavsiye ederim gereksiz pahalı olduğu söyleniyor vakumlu saklama kaplarını tercih edebilirsin bence hem fiyatı uygun hemde sağlıklı. tupperware - ekşi sözlük iyi gecelerrrrr.. muuhhh
Kızlar ya benım yuzum de bişeyler cıkıyo cok kucuk sıvılce gbıı ama stres ten dıolar fakat fondotenımı değiştim bırde yıkama jel ve tonıktende olabılı r dıolarrrr yakından fotom olsa koyucam bakım bı gercı nasıl koyuluo bılmıom da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?