Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sanırım benim ve teyzem kullanıyordu onlarda bir sorayım onlara sana bilgi veririm yarın ama bildiğim kadarıyla cok kullanışlı bir ürün annem peynirleri saklamak için almıştı sanırım

tamam canım çook teşekkür ederim..

ben gidiyorum artık..size doyum olmuo..iyi geceler..
görüşmek üzere olumunekankayizsmile

mardin kapı şen ola leee leee leee lee:teytey::teytey: hobaaaaa

canım bakım ürünlerini değiştiğin için cildinin verdiği muhtemel bir reaksiyondur sıkma canını. Bide stres yapıyorsun normal yani. Ama sivilce olduğuna emin ol. resim koyabilirsin bu msg yazdığımız yerde diğer seçeneklerde eklenti ayarları var eklenti ekleyi tıklayarak yükleyebilirsinn

helee heleee halay başı kim çeker halay başı kim çeker bir edalı kıs çeker bir edalı kıs çekerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

caney caney caney
işte meydaney
iyi günün dostu
nerdesin haney nerdesin haney burdaıdrrrrrr haneyyy burdadır haneyy:teytey::teytey:alkisalkisalkis:dance:

bılmıom cnm ya herkes stres dıo ama fontoden dıe dusunuom .foto baktım da genelde shoplamşım cnm ya

kısss pufidik katılsana küçük çaplı partimize bak hele coştuk biss çağla ile

yine yakmış yar mektubun ucunuuuuu, askerlikte sevda çekmek diyoooorrrr, yükleyip postalın bana suçunuuuu hatırımı tellerine sor diyor askerlikte sevda çekmek zor diyorrr !! teyyy teyyy şappiiiii şappiiiiiiiiii hahahhahhhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…