- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.041
nıe ole foto kucuk acebbbbb
:)))))))))))) ohohohohoohyok annem kendimi halaya hazırlıyoommmm:teytey::teytey:
opuyorumnanaktanalkisalkisalkishihoyyyteee bir erzurumlu gelini olarak hele dadaş hoşmusan dolumasan boşmusan ayakların yan basiy yosam sen sarhoşmusan:teytey:
vayyy bacıma bakın siz hele ne tatlı bişeymişsin sen ölee maşallah
yok annem kendimi halaya hazırlıyoommmm:teytey::teytey:
amanda tatlış ne güzelsin sen öyle melek gibi masum yüzün var bebek gibisin maşallah şansında öyle olsun bitanem inşallah..
e hadi o zaman bebişimm halay başııı çek çek bizim halayıııı teyy teyy tıss tısss hoppa hoppaaa !!
ayy kuzucanlarr süper geceydi wallahi çok eğlendimmm yarın tekrar görüşürüz iyi dayandım bu saate kadar walla ama bebiş uykumu getirdi iyicee. koskocamann öpüyorum hepinizi bebişkolarrrrrrrr iyi gecelerrr mis kokulu rüyalarrrrrr
ayy kuzucanlarr süper geceydi wallahi çok eğlendimmm yarın tekrar görüşürüz iyi dayandım bu saate kadar walla ama bebiş uykumu getirdi iyicee. koskocamann öpüyorum hepinizi bebişkolarrrrrrrr iyi gecelerrr mis kokulu rüyalarrrrrr
erkek teyzesiiiii :) oğluşumuz olucakk inşalahhh
ayyy siz çok yaşayın emi son 10 gündür zombi gibiydi etrafta şimdi kahka attım sizin sayenizde.Allah yavuklularınıza tez zamnada kavuştursun inşallahhhh
aminnnnnnn uduudubum:))))))) yaaa ben sılemıom fotoyu aaanaaaa:sm_cool:
annem ben hiç foto koymadığım için bilemiyomki nasıl silinir pufidik gitmeden bir sorsaydın keşkemmm
tmm cnm bu arada face msn varmı cnm eklıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?