- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.081
çok geçmiş olsun canım yaopuyorumnanaktan
Hosgeldin canim.. nasilsin?a.s.Babyke+, Duygu.C+, flowerb, pissy, Pufidik, xdurux
Selaam kızlaaaar =))) ben geldimm...
hepinize günaydınlar diliyorum arkadaşlar.
güzel ve hızlı geçen bir gün olsun.
askerim dün akşamdan beri aramadı. intikale gidiceklerdi aklım onda bilmiyorumkismile
sabaha karşı döneceğiz demişti ama hala aramadı
yaaa ne kaldı şunun şurasında bende 9 gün sonra sabiha gökçende yarime kavşucuma inşallaaaaaaaaahhh :kedi:Ayyy aynen.. 2 hafta sonra bu gün askimla havalimaninda kavusacammmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan:lepi:[/FONT]
büşüüüüüüüüüüüüümm olumunekankayizsmileBabyke+, Duygu.C+, flowerb, pissy, Pufidik, xdurux
bizimki de çıkacak intikale ya inşallah arayabilirkimse beni görmüyor :umursamaz:
Hosgeldin canim.. nasilsin?a.s.
Kızlar ben yine acayip rüyalara başladım..
Bu gece çok garip bişey gördüm ya.. Uyandığımda kesin bişey olcak dedim kesin kavga edicez..
Ettik te... :çok üzgünüm:
İstemiyorum rüya falan ne zaman böyle görsem sonrasında hep kavga ediyoruz :çok üzgünüm:
bende baktım iftardan sonra ama denk gelmedik demekki dediğin gibiDuygu.C evett canımm ama akşamları oluyorum canımm
7gibi giriyorum iftardan sonrada giriyorumm,
den gelemiyoruz demek boshayallersmile Ben iyiyim canım
sen nasılsın mehtap:9 çok sevindim canımm az kalmışş kavuşmaya zemuszemus
hayra yor herzaman
kendini şartlama öyle şeylere canım ya
Günaydın şekerlerrrrr !! Mehtap 2 !!!
çok geçmiş olsun canım ya
iyi ilaç tedavisiyle geçecek ameliyat yolu yok çok sevindim
hee deseydin gel kendini benim yerime koy da streese girme
ya anlamıyorum doktorlar söylüyor ya şöyle
dalga geçiyorlar gibi geliyor
istanbul gibi bir şehir de trafik, iş yoğunluğu, asabiyet, artı üzerine asker yolu beklemek, hergün artan teör olayları
bugün aradı yok aramadı yok intikale çıktı derken stresten uzak dur demek şaka gibi geliyor gerçekten sinir bozucu
sanki biz bayılıyoruz strese girmeye
Babyke+, Duygu.C+, flowerb, pissy, Pufidik, xdurux
Tesekkür ederim canim benim.. :kedi:
Ayyy aynen.. 2 hafta sonra bu gün askimla havalimaninda kavusacammmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan:lepi:
Wowww masallah mehtabinaaaa.. sende heyecanlimisin..
ben simdiden heyecandan bi fena oluyorum
günaydııııınn.. nasılsınız bakalım ? minik erkeğimiz napıyo annesi
sorma canım.. ilaçla uyutup yaptılar, uyanırken de nişanlımın adını ve olduğu yeri sayıklamışım, doktor afallamış, hiç böyle ayılan görmedim ne diyo diye anneme gitmiş, annem de nişanlısı asker orda demiş... hıı belli oldu neden bu kadar stresli sıkıntılı olduğu, üzerinde aşırı yük var, uyutamadık da çok doz vermek sorunda kaldık demiş..
büşraccıııım konuşamadık ne zamandır, selam canıım naber? opuyorumnanaktan
şartlamışsın bilinç altı olmuş işte sende :)Hayra yormak istiyorum tatlım ama bugüne dek hep böyle oldu püfffbenneyaptımki
oooy kıyamam ya canım benimsorma canım.. ilaçla uyutup yaptılar, uyanırken de nişanlımın adını ve olduğu yeri sayıklamışım, doktor afallamış, hiç böyle ayılan görmedim ne diyo diye anneme gitmiş, annem de nişanlısı asker orda demiş... hıı belli oldu neden bu kadar stresli sıkıntılı olduğu, üzerinde aşırı yük var, uyutamadık da çok doz vermek sorunda kaldık demiş..
bende baktım iftardan sonra ama denk gelmedik demekki dediğin gibi
ay evet az kaldı çok şükür ya çok özledim büşüm çok
ah bi gelsin var ya :jeyyar:
büşraccıııım konuşamadık ne zamandır, selam canıım naber? opuyorumnanaktan
Özlemişsindir tabii canım yaa ne kadar kalıcak peki canımm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?