Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyyim duyguş bilgisayarlarla uğraşıyorumkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
mehtap 9 olmuş senin :jeyyar: :jeyyar:
aa kimler varmışş=) konuşmuyo kimse çok sessiz bugün yaa... iyim canım, gün saymaya devam işte:) senden nabeer?

opuyorumnanaktan
bendende aynı çalışıyorum ofisdee :hulya:

güzel dileğin için tşk canım opuyorumnanaktan
belki dönmemeiştir yada çok yorulduysa hemen dinlenmeye gitmiş olabilir bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

10 gün bayramı burda geçirecek :dance:
büşüm anlatılmaz yaşanır derler ya o hesap işte :jeyyar:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

selam büşraaa. ayyy yerim senin yılmalarını ben flowerımm çok şekersinnn minik erkeğimiz iyi teyzesiiii uyuyo akıllı usluu annesiyle gezmeye çıkıcak şimdiii

opuyorumnanaktan okuduum.. cicler almaya gidiyomuşsunuz, babanızın gelmesine azcık kaldı tabi gidin yaa, ama sıcaklarda dikkat edin kendinize valla, çok gezmeyin siz yine de yerimseniben

evt aynen öyle.. günle rgeçiyor ama bizden de bişeyler geçiyor.. amin, hayırlısı olsun hepimizin hakkında.. bu kadarla bitsin allah beterinden saklasın, b,ts,n de gelsinler kavuşalım, geçer herşey nasolsa boshayallersmile

yaa ben de bütün gün karşısında olunca işyerinde, evde girmek gelmiyo içimden :dilcikar:
ondan karşılaşamıyoruz demekki... saol canım, ilaçlarla geçecek dedi doktor ama sıkıntı üzüntü stres yok dedi.. kolaydı dedim ben de, nişanlım doğuda nasıl olmasın kafamçokkarıştı

Eveett canım aynen öle oluyoo, inşallah çok güzel günler
yaşarsınız bu arada niye izinini o kadar az kullanıyo biz
yollarla beraber toplam 20gün kullanmıştık
yılbaşında tekrar gelebilsin diye büşüm
şimdi sınav bahnesiyle geliyo
iyiyyim duyguş bilgisayarlarla uğraşıyorumkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
mehtap 9 olmuş senin :jeyyar: :jeyyar:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
evet 9 olduuuuuuu :lepi:
dayanamıyorum nulişim ya
gidip alıp gelesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…