Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin duyguşş
anlat bakem kavuşma anınızı
merak ettim bayanssulusmile

anlatım ama aynı bende arkadas gibiydim elim ayama dolasmıstı bi kere o gece uyuyamadım son bi saat gözüm dalmıs oda hemen kalktım sonra banyo faslı ama salak gibiyim aklım fikrimde sadece ona kavusmak var sonra makyajımı yapcam rikit cekicem gözüme elim titriyo cekemiyom görmeniz lazım komediydim yaa sonra askım aradı beni hadiş ben garajdayım dedi evden bi cıkısım var gidişim var görmeniz lazım sacım basım makyajım nasıl olmusum hiçççç umrumda değil eşortmanla olsam o an sanırım kosar giderdim sonra işte garja gitmek için parayı vercektim dolmuscuya parayı verdim üstünü almamısım oturdum geriye adam sonra yolladı vermese hiççç aklıma gelmez sonra dolmusta garaja yaklastımızı gördüm kalbim sanki patlıcak gibi oldu ya cok fena oldum dolmusdan inerken tam karsıdaydı oda beni gördü bende onu elim bosluga düştü resmen inemiyorum indim neyse sonra bu kalktı yürüdüm bi sarıldı dedim dur kaburgalarımı kırcan eeeeee dio 15 ayın acısı öle kalmısızdır bi 15 dak abartmıyorum hiç bırakasım gelmedi sonra yolda yürüdük falan öle işte ama o günü hiç unutmıcam :asigim:

oohh bende rahatladım şimdi. canım komutanın habercisi olmak çok iyi diye biliyorum ben. rahat yani.

ayyy ne güzel olmuştur senin arayıp uyandırmaaan :) kız bıraksaydında az uyusaydı be insafın kurusun

ayyy ne güzel olmuştur senin arayıp uyandırmaaan :) kız bıraksaydında az uyusaydı be insafın kurusun
napim ayol ben uyumuyom oda uyumasın askerde azmı nöbet tuttuk onla biz uyandırıyodu hep o hemde 12 bucukta uyandırdım bee anaaa göreden sabahın köründe uyandırdım zanneck naniknanik
sağol canım..duygucum Allah başka ayrılık yaşatmasın inş.
amin tatlım benimmmmmmmmmm
Ayy böyle göğsümle kalbimin olduğu tarafta bi titreme varr:S Bütün gece zaten uyumadım, ama ilk defa hissetmiyorum uykusuzlukkboshayallersmile

aynen seni cok ii anlıyorum dadlum benimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…