- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.121
Çok çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
O heyecanı bi de bende görmeniz gerekk! Titriyorum şu andaaa!
hoşgeldin duyguşş
anlat bakem kavuşma anınızı
merak ettim bayanssulusmile
şimdi konuştuk canım aradı sonunda opuyorumnanaktan
sabaha kadar eğitim yapmışlar, gelir gelmez kendimi yatağa zor attım dedi.çok şükür sesini duydum içim rahatladı.
kızlar, tugay komutanı habercisi olmak iyi mi?
hoşgeldiin askerine kavuşan güzeeelllnasıl geçiyor bakalımmmm hehe
şimdi konuştuk canım aradı sonunda opuyorumnanaktan
sabaha kadar eğitim yapmışlar, gelir gelmez kendimi yatağa zor attım dedi.çok şükür sesini duydum içim rahatladı.
kızlar, tugay komutanı habercisi olmak iyi mi?
slm kızlar nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız?
askerim daha yeni uyandı ben aradım uyandırdım hemdeuyanmıyo dedim bütün gün saf gibi dolascan ondan kaldırdım daha farkında değil manyak askerlik bittine inanamıyo ohh dio ne güzelmiş evde uyanmak sengözlerimebaksanab
ayyy tatlım benimmmm kıyamam ben sanaaseni cok ii anlıyorum bende askerimi dün aldım turkbayragi
Ayy böyle göğsümle kalbimin olduğu tarafta bi titreme varr:S Bütün gece zaten uyumadım, ama ilk defa hissetmiyorum uykusuzlukkboshayallersmile
hoşgeldin cancannn bomba gibiyizzzzzzz sen nasılsın?
ayyyyyyy askerin kapıyı çaldı çalıcak deseneeeeeeeeeeeeeeeee !!!! titremezmisiiinnnnn ooffffffffff al şöyle kollarınaaaaaa sımsıkııı bi daha hiççç bırakmaaa !!
askerimi çok özledim ben yaaa...4 ayı geçti görmeyeli..:gitme:
sende iyisin inşallah tatlım?
kızlar aranız da lapopunun sarj aleti daha öncden bozulan var mı boshayallersmile
ewet canımm benm defalarca bozulduu. kullanımdan dolayı bisüre sonra uç hasar görüyor ve temassızlık oluyor, ben hep hpde yaşadım bu sorunu. seninki ne ?
napim ayol ben uyumuyom oda uyumasın askerde azmı nöbet tuttuk onla biz uyandırıyodu hep o hemde 12 bucukta uyandırdım bee anaaa göreden sabahın köründe uyandırdım zanneck naniknanikayyy ne güzel olmuştur senin arayıp uyandırmaaan :) kız bıraksaydında az uyusaydı be insafın kurusun
amin tatlım benimmmmmmmmmmsağol canım..duygucum Allah başka ayrılık yaşatmasın inş.
Ayy böyle göğsümle kalbimin olduğu tarafta bi titreme varr:S Bütün gece zaten uyumadım, ama ilk defa hissetmiyorum uykusuzlukkboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?