D
dadluizmirli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.621
sağol canım benim ...
bu arada ustabirliği bugün belli olcak galiba onun heyecanı içindeyim:Saruboceq:turkbayragi
slm GAMZEGAZEL allahım hayırlısıyla eşine kavuştursun inş.evet canım düğün günüm belli 1 ekim perşembe kınam 4 ekim pazar düğünüm var.sen ne kadardır evlisin şafak kaç?
ebuşummm 4gün sroa kavuşuomusun kısss ohh hadi gözün aydın darsı başımızaa
hayırlısı olsun canım
inş. güzel bi yer çıkar:Saruboceq:
hoşgeldin canım Allah yardımcımız olsun.kizlar bende geldim araniza senağlama bugun teslim oldu tam 450 gunumuz varnasil bitcek bugunler bilmiyorum. dun aksam izmirden gecirdim askimi. bugun bu saatlerde cooktan teslim oldu birligine. sivasta yapiyor askerligini. bu gunlerde gececek insallah
hadi gözün aydın canımmmŞAFAK:308/KIBRIS
VE MEHTAPP DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
usta birliği neresi cıkarsa cıksın hayırlısı olur inşallahsağol canım benim ...
bu arada ustabirliği bugün belli olcak galiba onun heyecanı içindeyim:Saruboceq:turkbayragi
10 temmuzdan itibaren asker sayılıyo canım senin içinn hesaplıycam canım bende sana diyecektim şafağını hesaplayalım die sen bende önce sormuşsun ..bu topikte şafaksayar ben oluyorum canım hesaplayayım hemen bekle birazcuuukk
Allah sabır versin. günler cok cabuk gecer inşallhhhh :lepi:gamzecim şimdi benim askerim 10 temmusda sülüs aldı 12sinde teslim oldu nası oluyo şimdi şafak CADIARZU
hesapladım hemencikkk bugünkü şafağın 453 kuzummm seninki toplamda 457 gün askerlik yapıyor bugün 5.c gün sayılıyor ama bugün daha bitmedi o yüzden 4 gün biteni 457den çıkarttım 453 kaldı bugün bitince yani gece 452 olacak yarınki şafağın bi sorun varsa sor
N€RGİS;7962249 .!.:Allah sabır versin. günler cok cabuk gecer inşallhhhh :lepi:
oyy gamzem saol bebeğim benimm şafaksayarım opuyorumnanaktan 7 ağustosta yemin töreni var dağıtıma gelirse alıp gelicez dağıtım izni askerlikten sayılıyo dimi CADIARZU
anammm bende hep 457 diyodum sevindim yaww 4 gün 4 gündür kaydirigubbakcemile3
kız 4 günnn ne demek yaaa anammmmm şimdi bana 4 gün daha önce gelecek deseler vallaha servetimi herşeyimi veririm yaaaa 4 gün azmııı sende anlayacaksın hele bi yarılaaa önce bırak 4 günü 4 dakikanın 4 saatin bile ne değerli olduğunu ...
izinleri şöyle anlatayım sana bacımm toplamda 30 gün izinleri oluyorr bunların dağıtım izninde 5 gün izin 2 gün de yol izni olmak üzere 5+2 izinleri oluyor yani 1 hafta onu herkes kullanmak zorunda zaten geriye 23 gün izinleri kalıyorr eğer bidaha hiç izne gelmezse izin kullanmazsa 23 gün erken geliyor bu nedenlede o 23 günü şafaktan düşüyoruz canım ama izin kullanırsa askerlikten sayılıyor ama geleceği gün değişmediği için gene aynı tarihte geleceğinden şafaktan düşülmüyor kullanılan izinler
umarım yararlı bişiler demişimdir anlatabilmişimdir cansummm:içelim:
bebeğim bende yeni gönderdim aşkımı 2.gün bugün gittiği gün komalık yattım alışıcaz sabredices napalım bnm askerimde manisa batıkışlada bugün duydum sesini 3 kere aradı mafoldumben
cok zor dimi canim ya aliscaz mecbur. bugun konustum simdiden cok ozledim. bugun 1 gun gecti diye bile sevindim en azindan 1 gun gitti diye. allah tum bekleyenlere sabir versin . gercekten ayri kalmak dayanilmaz..
merhaba canim benmkinide hesaplaman mumkun mu benm erkek arkadasim 10.temmuz sevk tarihi 2 gun yol verdiler 13 temmuz katilcagai tarih yaziyordu. ben dun yani 13 temmuzda teslim oldu diye 1 gun gecti 449 diyordum yanlis mi hesapliyorum canim ben sulus alindigi gunden mi sayilmaya baslaniyor 450 gunhesapladım hemencikkk bugünkü şafağın 453 kuzummm seninki toplamda 457 gün askerlik yapıyor bugün 5.c gün sayılıyor ama bugün daha bitmedi o yüzden 4 gün biteni 457den çıkarttım 453 kaldı bugün bitince yani gece 452 olacak yarınki şafağın bi sorun varsa sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?