Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin canım inşallah hep aramızda olursun tatlım biz hep burdayız allahım kazasız belasız kavuşmayı nasip eder inşallah

ŞAFAK 107 AHHH AH BEEE NAZAR DEĞMESİN
DARISI BAŞIMA DARISI BAŞIMA:teytey:turkbayragi
BİRGÜNBENDE 100 LERİ GÖRECEKMİYİM ALLLAH IM:Saruboceq::Saruboceq:

sağol kuzum allah razı olsun allahım nazarlardan korusun buraya gelene dek neler çektim allahım hepimizinde bu sıkıntılı günlerimizin mükafatını versin....:Saruboceq:göreceksin gülüm sende göreceksin inşallah bak 400ler bitiyo dağıtımada geliyo ustalığa geçince daha kolay olacak hele bide alt devreler gelince tamamdır iş...kaydirigubbakcemile5:içelim:

dadluizmirli canım mesajların kapalı özeldende kapalı ziyaretçide kapalı sana yazamıyorum hiç bi yerden burdan görürsün inşallah senide yazıcam elbette canım ama plakalara geçtiğin gün yani şafak 81 düzce dediğin gün alabilirim listeye listenin sınırı var plakaları saymaya başlayanlar giriyo listeye bikaç güncük daha bekleyeceksin canımmm

kızma bana napalım liste aylardır böyle walla bikaç güncük bekleyeceksin şafak 82 dediğin gün varya hani gece olunca şafak 81 diyeceksin yaa o gece alıcam listeye seni bu geceden sonra yani yarınki şafağın kaç tam olarak sapıtım bennnnnnn

ah canım benim sağol ya çok morel oldu bu ağzından bal damlıyo wallakaydirigubbakcemile5 umarım benimkide sizinki gibi geçer gider canısı :Saruboceq:
bütün şafak bekleyenlere allah sabırlar versin yarabbim:Saruboceq:
öpüyorum güzelim seni

KISLAR BEN GELDıM HıÇ BıYERE SIĞAMIORUM YAAAAAA hihoyyyt
YARIN BU SAATLERDE AŞKIM YANIMDA ALLAH HERKESE NASıP ETSıN MEHTAPLAR OLMASA YANDIK VALLA alkisalkisalkis

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GıTTı AZI KALDI

alkisalkisalkisDıYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥ 82 bıdışşş ♥ ♥

♥ ♥ 83 dadluizmirli♥ ♥

♥ ♥ 94 özlemim ♥ ♥

♥ ♥ 103 izmirlim_93 ♥ ♥

♥ ♥ Tunceli 107 Gamzeqazel ♥ ♥

♥ ♥ ağrı 120 mervishh ♥ ♥

♥ ♥ 205 Özlemofof ♥ ♥

BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK...

turkbayragi hihoyyyt :lepi: turkbayragi hihoyyyt :lepi:

Son düzenleme:

hos bulduk canim insallh cabuk gecerbu gunler ...az once konustum bnde daha kayitlari bile yapilmamis bu saate kadar sivil oturuyorlarmis. daha yeni ayrildigimiz icin kendime gelemedim bu surece alismam zaman alicak sanirim

tesekkurler canim bundan sonra bnde hep bu topikteyim girebildigim muddetce.. usta birligi belli olunca dahada rahatlicam insallah :)

bebeğim bende yeni gönderdim aşkımı 2.gün bugün gittiği gün komalık yattım alışıcaz sabredices napalım bnm askerimde manisa batıkışlada bugün duydum sesini 3 kere aradı mafoldumben

KISLAR BEN GELDİM HİÇ BİYERE SIĞAMIORUM YAAAAAA hihoyyyt
YARIN BU SAATLERDE AŞKIM YANIMDA ALLAH HERKESE NASİP ETSİN MEHTAPLAR OLMASA YANDIK VALLA alkisalkisalkis

darısı başıma mehtaba 25 gün 7 ağustos yemin töreni hihoyyyt

kızlarr şafagım 314 bugun..
CANCUMMM ALLAH KAVUŞTURSUN BıTANEMM ÜZÜLME YANINDAYIZ..DUA ET ASKERıNEE

YEŞıLıM ÇOK AZ KALMIŞ ALLAH KAVUŞTURSUN SENıNKıNıDE..ıNŞ HEMENCECıK KAVUŞURSUN SÜPRıZ YAPAR AŞKIN SANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…