- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.601
kizlar bende geldim araniza senağlama bugun teslim oldu tam 450 gunumuz varnasil bitcek bugunler bilmiyorum. dun aksam izmirden gecirdim askimi. bugun bu saatlerde cooktan teslim oldu birligine. sivasta yapiyor askerligini. bu gunlerde gececek insallah
ŞAFAK 107 AHHH AH BEEENAZAR DEĞMESİN
DARISI BAŞIMA DARISI BAŞIMA:teytey:turkbayragi
BİRGÜNBENDE 100 LERİ GÖRECEKMİYİM ALLLAH IM:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canım inşallah hep aramızda olursun tatlım biz hep burdayız allahım kazasız belasız kavuşmayı nasip eder inşallah
sağol kuzum allah razı olsun allahım nazarlardan korusunburaya gelene dek neler çektim allahım hepimizinde bu sıkıntılı günlerimizin mükafatını versin....:Saruboceq:göreceksin gülüm sende göreceksin inşallah bak 400ler bitiyo dağıtımada geliyo ustalığa geçince daha kolay olacak hele bide alt devreler gelince tamamdır iş...kaydirigubbakcemile5:içelim:
KISLAR BEN GELDİM HİÇ BİYERE SIĞAMIORUM YAAAAAA hihoyyyt
YARIN BU SAATLERDE AŞKIM YANIMDA ALLAH HERKESE NASİP ETSİN MEHTAPLAR OLMASA YANDIK VALLA alkisalkisalkis
allah kavuştursun canım çok sevindim..
bende mehtap bekliyorum son 5 günopuyorumnanaktan
kizlar bende geldim araniza senağlama bugun teslim oldu tam 450 gunumuz varnasil bitcek bugunler bilmiyorum. dun aksam izmirden gecirdim askimi. bugun bu saatlerde cooktan teslim oldu birligine. sivasta yapiyor askerligini. bu gunlerde gececek insallah
hos bulduk canim insallh cabuk gecerbu gunler ...az once konustum bnde daha kayitlari bile yapilmamis bu saate kadar sivil oturuyorlarmis. daha yeni ayrildigimiz icin kendime gelemedim bu surece alismam zaman alicak sanirim
tesekkurler canim bundan sonra bnde hep bu topikteyim girebildigim muddetce.. usta birligi belli olunca dahada rahatlicam insallah :)
KISLAR BEN GELDİM HİÇ BİYERE SIĞAMIORUM YAAAAAA hihoyyyt
YARIN BU SAATLERDE AŞKIM YANIMDA ALLAH HERKESE NASİP ETSİN MEHTAPLAR OLMASA YANDIK VALLA alkisalkisalkis
kızlarr şafagım 314 bugun..
CANCUMMM ALLAH KAVUŞTURSUN BİTANEMM ÜZÜLME YANINDAYIZ..DUA ET ASKERİNEE
YEŞİLİM ÇOK AZ KALMIŞ ALLAH KAVUŞTURSUN SENİNKİNİDE..İNŞ HEMENCECİK KAVUŞURSUN SÜPRİZ YAPAR AŞKIN SANA
kızlarr şafagım 314 bugun..
CANCUMMM ALLAH KAVUŞTURSUN BİTANEMM ÜZÜLME YANINDAYIZ..DUA ET ASKERİNEE
saol canım senide allah kavuştursun az kaldı sanada inşallah hayırlısıyla gelsinler zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?