Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok romantiksin duygum adamına kaburgalarımı mı kırcan dedin kaydirigubbakcemile3

selam pissycim canım geçmişi okudum bendeee..haberci olmakta çok güzeldirr.rahat eder yine yazıcılıkta iyi hayırlısı neyse o olsun canım benim..nişanlın şanslııopuyorumnanaktan

sarilalem :1hug: merhaba, evet habercide olabilirmiş ama bilmiyorum durum ne oldu, bölük komutanı göndermem seni diyormuş. akşam havadisleri alırım artık. ay inşallah bu şansla askerlikte 12 ay olur hihoyyyt

ben de tam tersi kızlaarr hhiiçç bişey dememm,istediğinii yapsınn..gittiği yerlere hiç karışmamfisfisfis

iyiyim tatlım bende. ben oruç tutamıyorum kan şekerim düşük oldugu için bayılıyorum birazda dayanamıyorum o yüzden Allah kolaylık versin keşke bende tutabilsem
geçmiş olsun canım olabilir tabikidee..bizim aile de kimse oruç tutmazz bi ben varımmkaydirigubbakcemile3bende bazen mola veriorumm dayanamıyorum..ama keşke hepsiniz tutabilsemmmboshayallersmile

sarilalem :1hug: merhaba, evet habercide olabilirmiş ama bilmiyorum durum ne oldu, bölük komutanı göndermem seni diyormuş. akşam havadisleri alırım artık. ay inşallah bu şansla askerlikte 12 ay olur hihoyyyt
canımmm desene paylaşılamayan asker oldu seninkiii:jeyyar:canım benim inşallah her şey yolunda giderr,çok rahat bir dönem geçirirsiniz..:1hug:12 ay bize vurmaz heralde bu saatten sonraa inşallah bizden sonrakiler faydalanırr

ben hep öyle olmak istemişimdir ama olmuyo esincim ya ne biliyim işte. güvensizlikte değil aslında ama yinede ne yapıp ne ettiğini hep kontrol etmek istiyorum oda sıkılıyordur mutlka
illaki canım benim herkes bir değildir tabiki..senin hiç sinirlenmediğin bişey belki beni çok sinir edebilirzemuszemus.çok fazla da üstüne gitme sevdiceğinin canım benimm:1hug:

yok ben öle değilimdir tatlım benim yapcak olsa her yerde yapar zaten yanımda bile bu benim içinde gecerli
ÜZME TATLI CANINI:lepi:
:hulya::hulya::hulya:
Selam şekerlerr nasılsınızz?
Duygucum üzme kendini sivil hayata adapte olamamıştır daha..
Şafak 362
turkbayragi
bende onu düşünüyorum ama nebilim ya amannnnnnn
yok tatlım ama geldinde işe baslarsa kendi aramızda yüzük takmayı planlıyorduk ama onada bn hala kararsızım
çok romantiksin duygum adamına kaburgalarımı mı kırcan dedin kaydirigubbakcemile3
napim kız öle bi sıktıki anaaaaaaaaa boshayallersmile

selam kıslarropuyorumnanaktan
sevgilimin yeri değişti biliyorsunuz 12saat nöbet tutuyo..
size bişey sorucam benim sevgilim vodafone kullanıyordu ve bulunduğu yerde çekmiyo..
1 adet ankesörlü var askeriyede ve uyandıktan sonra 1 kez ancak konuşalabiliyoruz 15 dk kadar bu bana yetmiyo..
sevgilime hatlarımızı turkcelle taşıyalım desemmi sizce?
yani aslında bunu onun demesi gerekmiyor mu az görüşebiliyoruz sonuçta ondan bekledim hattımızı değiştirelim demesini ama demedi sizce ben ona demeli miyim yani benim dememle birşeyi yapmasını istemiyorum o yüzden size bi sorayım dedim..

Ktmde kalırken kullanıyodu cnm mesajlaşıyoduk çok iyiydide kendi yerine geçerken sıkı arama yapmışlar telefonu almışlar ama hat onda bakalım belki kullanabilir

anladım canım daha yeni gitti kullanır belki zamanlar..bak bizim şafağımız 70 hala cep telefonu yokkbir yıldır sevgilimden hiç mesaj almadım dahaaa çok büyük bi eksiklik gerçektennnkaydirigubbakcemile3

Canım bence senin söylemende sakınca yok belki aklına gelmemiştir yada orda hat bulamayacağı bi yerdedir o yüzden söylememiştir sen söyleyebilirsin benim fikrim :1hug:

Slmm canım.. olumunekankayizsmile
Ben olsam derdim, o demiş ben demişim pek takmam böle şeyleri
aklına gelmemiştir diye düşünürüm açıkcası
boshayallersmile

anladım canım daha yeni gitti kullanır belki zamanlar..bak bizim şafağımız 70 hala cep telefonu yokkbir yıldır sevgilimden hiç mesaj almadım dahaaa çok büyük bi eksiklik gerçektennnkaydirigubbakcemile3

Siz izinde kullanmadınız dimi kaydirigubbakcemile3 olsun canım ya yeri rahat olsunda ankesörlüdende arar. hem araması mesaj atmasndan daha iyi kullanmasada benim için problem yok

selam canım benim hoşgeldinnopuyorumnanaktancanım turkcell çekiomuymuş peki ordaa..birde kısa süreliğine mi değişti artık hep orda mı kalcakaskerin..bence sende söleyebilrsinn..askerin belkii düşünememiştirr..turkcellde çok güzel tarifeler var canımm bende faturalı turkcell kullanıorumm
O zaten bana hep şey der elinde bi kuş var çok sıkarsan ölür çok gevşetirsen kaçar orta kararı biliceksin derdi laf vuruyordu galiba kaydirigubbakcemile3
doğru demiş canımmmkaydirigubbakcemile3

Selaaam kızzlaar , topik dolu ama yazan yokk
eller çalışsın birazzz.. Nasılsınız ?? boshayallersmile
selam canım hoşgeldinnn..ben yazıorum valla haklısın ama kimse yazmıooo kaydirigubbakcemile3

Siz izinde kullanmadınız dimi kaydirigubbakcemile3 olsun canım ya yeri rahat olsunda ankesörlüdende arar. hem araması mesaj atmasndan daha iyi kullanmasada benim için problem yok
yok canım bir tek dağıtım izni ve arkadaşı vefat etti.4 gün onda gelmişti mecburi..canım valla bizimde yüzyüze görüşme şansımız çok oldu..bakma senn insan doymuoo işte hep fazlasını sitiookaydirigubbakcemile3iki haftada bir görüşüoruzz.ee asker sonuçta 4 4lük olcak hali yok dimi canımolumunekankayizsmile
Benim sevgilim acemide bile kullandı telefon sırnaşık şey
maşallah canım allah muhabbetinizi artırsınn:1hug:hava yapma şimdi bannaaaaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…