- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.301
o gün elim ayama dolasmıstı bi kere o gece uyuyamadım son bi saat gözüm dalmıs oda hemen kalktım sonra banyo faslı ama salak gibiyim aklım fikrimde sadece ona kavusmak var sonra makyajımı yapcam rikit cekicem gözüme elim titriyo cekemiyom görmeniz lazım komediydim yaa sonra askım aradı beni hadiş ben garajdayım dedi evden bi cıkısım var gidişim var görmeniz lazım sacım basım makyajım nasıl olmusum hiçççç umrumda değil eşortmanla olsam o an sanırım kosar giderdim sonra işte garja gitmek için parayı vercektim dolmuscuya parayı verdim üstünü almamısım oturdum geriye adam sonra yolladıvermese hiççç aklıma gelmez sonra dolmusta garaja yaklastımızı gördüm kalbim sanki patlıcak gibi oldu ya cok fena oldum dolmusdan inerken tam karsıdaydı oda beni gördü bende onu elim bosluga düştü resmen inemiyorum indim neyse sonra bu kalktı yürüdüm bi sarıldı dedim dur kaburgalarımı kırcan eeeeee dio 15 ayın acısı öle kalmısızdır bi 15 dak abartmıyorum hiç bırakasım gelmedi sonra yolda yürüdük falan öle işte ama o günü hiç unutmıcam :asigim:
selam özgecimm...sabırsızlıkla iftarı bekliorum ben canımmkafamçokkarıştısen nasılsınn
selam pissycim canım geçmişi okudum bendeee..haberci olmakta çok güzeldirr.rahat eder yine yazıcılıkta iyi hayırlısı neyse o olsun canım benim..nişanlın şanslııopuyorumnanaktan
cnm sen yine anlayışlısın ben hiç öyle değilimdir. dağıtıma geldiğinde bi arkadaşı aradı denize gidiyoruz gel diye izin vermemiştim bayada kızmıştım gerçi günlerimiz sayılı diye ama. ben çok fazla sıkıyorum aslında normaldede
ben de tam tersi kızlaarr hhiiçç bişey dememm,istediğinii yapsınn..gittiği yerlere hiç karışmamfisfisfis
geçmiş olsun canım olabilir tabikidee..bizim aile de kimse oruç tutmazz bi ben varımmkaydirigubbakcemile3bende bazen mola veriorumm dayanamıyorum..ama keşke hepsiniz tutabilsemmmboshayallersmileiyiyim tatlım bende. ben oruç tutamıyorum kan şekerim düşük oldugu için bayılıyorum birazda dayanamıyorum o yüzdenAllah kolaylık versin keşke bende tutabilsem
canımmm desene paylaşılamayan asker oldu seninkiii:jeyyar:canım benim inşallah her şey yolunda giderr,çok rahat bir dönem geçirirsiniz..:1hug:12 ay bize vurmaz heralde bu saatten sonraa inşallah bizden sonrakiler faydalanırrsarilalem :1hug: merhaba, evet habercide olabilirmiş ama bilmiyorum durum ne oldu, bölük komutanı göndermem seni diyormuş. akşam havadisleri alırım artık. ay inşallah bu şansla askerlikte 12 ay olur hihoyyyt
illaki canım benim herkes bir değildir tabiki..senin hiç sinirlenmediğin bişey belki beni çok sinir edebilirzemuszemus.çok fazla da üstüne gitme sevdiceğinin canım benimm:1hug:ben hep öyle olmak istemişimdir ama olmuyo esincim ya ne biliyim işte. güvensizlikte değil aslında ama yinede ne yapıp ne ettiğini hep kontrol etmek istiyorum oda sıkılıyordur mutlka
yok ben öle değilimdir tatlım benim yapcak olsa her yerde yapar zaten yanımda bile bu benim içinde gecerlicnm sen yine anlayışlısın ben hiç öyle değilimdir. dağıtıma geldiğinde bi arkadaşı aradı denize gidiyoruz gel diye izin vermemiştim bayada kızmıştım gerçi günlerimiz sayılı diye ama. ben çok fazla sıkıyorum aslında normaldede
:hulya::hulya::hulya:ÜZME TATLI CANINI:lepi:
bende onu düşünüyorum ama nebilim ya amannnnnnnSelam şekerlerr nasılsınızz?
Duygucum üzme kendini sivil hayata adapte olamamıştır daha..
Şafak 362 turkbayragi
yok tatlım ama geldinde işe baslarsa kendi aramızda yüzük takmayı planlıyorduk ama onada bn hala kararsızımduygu.91 henüz ilk günler bunlar askerin üzerinde ki stresi pskolojiyi ancak atacak.sende bu süreçte askrde olduğu gibi alttan almalısın.kafasını toparlayıp işe girdikten sonra herşey daha yoluna oturacaktır. siz ne zamandır anlaşıyorsunuz? önünüzde ciddi birşeyler varmı, söz nişan gibi?
napim kız öle bi sıktıki anaaaaaaaaa boshayallersmileçok romantiksin duygum adamına kaburgalarımı mı kırcan dedin kaydirigubbakcemile3
özgecim bu arada askerin telefon kullanabiliomuu
Ktmde kalırken kullanıyodu cnm mesajlaşıyoduk çok iyiydide kendi yerine geçerken sıkı arama yapmışlar telefonu almışlar ama hat onda bakalım belki kullanabilir
selam kıslarropuyorumnanaktan
sevgilimin yeri değişti biliyorsunuz 12saat nöbet tutuyo..
size bişey sorucam benim sevgilim vodafone kullanıyordu ve bulunduğu yerde çekmiyo..
1 adet ankesörlü var askeriyede ve uyandıktan sonra 1 kez ancak konuşalabiliyoruz 15 dk kadar bu bana yetmiyo..
sevgilime hatlarımızı turkcelle taşıyalım desemmi sizce?
yani aslında bunu onun demesi gerekmiyor mu az görüşebiliyoruz sonuçta ondan bekledim hattımızı değiştirelim demesini ama demedi sizce ben ona demeli miyim yani benim dememle birşeyi yapmasını istemiyorum o yüzden size bi sorayım dedim..
selam kıslarropuyorumnanaktan
size bişey sorucam benim sevgilim vodafone kullanıyordu ve bulunduğu yerde çekmiyo..
1 adet ankesörlü var askeriyede ve uyandıktan sonra 1 kez ancak konuşalabiliyoruz 15 dk kadar bu bana yetmiyo..
yani aslında bunu onun demesi gerekmiyor mu az görüşebiliyoruz sonuçta ondan bekledim hattımızı değiştirelim demesini ama demedi sizce ben ona demeli miyim yani benim dememle birşeyi yapmasını istemiyorum o yüzden size bi sorayım dedim..
anladım canım daha yeni gitti kullanır belki zamanlar..bak bizim şafağımız 70 hala cep telefonu yokkbir yıldır sevgilimden hiç mesaj almadım dahaaa çok büyük bi eksiklik gerçektennnkaydirigubbakcemile3
anladım canım daha yeni gitti kullanır belki zamanlar..bak bizim şafağımız 70 hala cep telefonu yokkbir yıldır sevgilimden hiç mesaj almadım dahaaa çok büyük bi eksiklik gerçektennnkaydirigubbakcemile3
selam canım benim hoşgeldinnopuyorumnanaktancanım turkcell çekiomuymuş peki ordaa..birde kısa süreliğine mi değişti artık hep orda mı kalcakaskerin..bence sende söleyebilrsinn..askerin belkii düşünememiştirr..turkcellde çok güzel tarifeler var canımm bende faturalı turkcell kullanıorummselam kıslarropuyorumnanaktan
doğru demiş canımmmkaydirigubbakcemile3O zaten bana hep şey der elinde bi kuş var çok sıkarsan ölür çok gevşetirsen kaçar orta kararı biliceksin derdi laf vuruyordu galiba kaydirigubbakcemile3
selam canım hoşgeldinnn..ben yazıorum valla haklısın ama kimse yazmıooo kaydirigubbakcemile3Selaaam kızzlaar, topik dolu ama yazan yokk
eller çalışsın birazzz.. Nasılsınız ?? boshayallersmile
yok canım bir tek dağıtım izni ve arkadaşı vefat etti.4 gün onda gelmişti mecburi..canım valla bizimde yüzyüze görüşme şansımız çok oldu..bakma senn insan doymuoo işte hep fazlasını sitiookaydirigubbakcemile3iki haftada bir görüşüoruzz.ee asker sonuçta 4 4lük olcak hali yok dimi canımolumunekankayizsmileSiz izinde kullanmadınız dimi kaydirigubbakcemile3 olsun canım ya yeri rahat olsunda ankesörlüdende arar. hem araması mesaj atmasndan daha iyi kullanmasada benim için problem yok
maşallah canım allah muhabbetinizi artırsınn:1hug:hava yapma şimdi bannaaaaaklinialirimsmileBenim sevgilim acemide bile kullandı telefon sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?