Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkcell çekiyormuş orda kıslar..
ama geçen gün telde konuşurken turkcell cekıyomu dıye sordum evet çekiyo ama değiştirmicem hattımı dedi neden böyle dedi anlamadım sanki istemiyo gibi geldi görüşmek isteyen insan öyle mi der o yüzdende pek söylemek istemiyorum..

Keşke o zamn sorsaydın neden istemedğini şimdi kararsız kalmazdın tatlımm :1rolleyes:

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileallah allah canım neden öle dedikii,hattını değiştirmek istemiosa yeni bir turkcell hattı alabilir..diğeri de durur.bilmiyorumkismile..belkide canım kafasında başka bişey vardır..Benimki bazen şey der,çok konuşunca kavga edioruz telefonda biraz az konuşalım fln der ne bilim az mı konuşmak istio senin askerinde canım anlamadımkii,,bilmiyorumkismilebence açık açık sor aradğında böle görüşemioruz rahat turkcell alalım fln de ne dicek bakalımopuyorumnanaktan

alla alla niye konusmak istemiyoki tatlım

Keşke o zamn sorsaydın neden istemedğini şimdi kararsız kalmazdın tatlımm :1rolleyes:
o zaman şaşkınlığımdan soramadımki canım neyse sorucam bakalım neden öyle demiş..

birazdan konuşucaz söylücem alalım tukcell diye bakalım ne diyecek canım neden öyle dediğinide bilmiyorum ki öğrenicem bakalım ama üzüldüm..

alla alla niye konusmak istemiyoki tatlım
canım biz bazen böle telefonda saattlerce konuşuruz konuşuruzz konuşcak bişey kalmaz sonra biri saçma sapan bişi der sonra kavga ederizz hep böle olmuşturrkaydirigubbakcemile3hatta benimki bazenn böle der bak bir saat oldu kavga gelio fln dieeekaydirigubbakcemile3

canım inan orda basiretleri bağlanıyo onların alınma bence gayet normal sen söyle

heee bizimkininde cenesi bi acıldımı abooooooooooooooo tmm artık susturana ask olsun ama benimde hosuma gidiyo öle suskun insanları sevmem :asigim:

canım üzülmeni gerektircek bişey yokkii önce onu bi anla bakalım ortada hiç bişey yok belkideee..kendi kendinee bişileri kurma kafanda tatlımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…