- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.321
maşallah canım allah muhabbetinizi artırsınn:1hug:hava yapma şimdi bannaaaaaklinialirimsmile
turkcell çekiyormuş orda kıslar..
ama geçen gün telde konuşurken turkcell cekıyomu dıye sordum evet çekiyo ama değiştirmicem hattımı dedi neden böyle dedi anlamadım sanki istemiyo gibi geldi görüşmek isteyen insan öyle mi der o yüzdende pek söylemek istemiyorum..
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileallah allah canım neden öle dedikii,hattını değiştirmek istemiosa yeni bir turkcell hattı alabilir..diğeri de durur.bilmiyorumkismile..belkide canım kafasında başka bişey vardır..Benimki bazen şey der,çok konuşunca kavga edioruz telefonda biraz az konuşalım fln der ne bilim az mı konuşmak istio senin askerinde canım anlamadımkii,,bilmiyorumkismilebence açık açık sor aradğında böle görüşemioruz rahat turkcell alalım fln de ne dicek bakalımopuyorumnanaktanturkcell çekiyormuş orda kıslar..
ama geçen gün telde konuşurken turkcell cekıyomu dıye sordum evet çekiyo ama değiştirmicem hattımı dedi neden böyle dedi anlamadım sanki istemiyo gibi geldi görüşmek isteyen insan öyle mi der o yüzdende pek söylemek istemiyorum..
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileallah allah canım neden öle dedikii,hattını değiştirmek istemiosa yeni bir turkcell hattı alabilir..diğeri de durur.bilmiyorumkismile..belkide canım kafasında başka bişey vardır..Benimki bazen şey der,çok konuşunca kavga edioruz telefonda biraz az konuşalım fln der ne bilim az mı konuşmak istio senin askerinde canım anlamadımkii,,bilmiyorumkismilebence açık açık sor aradğında böle görüşemioruz rahat turkcell alalım fln de ne dicek bakalımopuyorumnanaktan
selam devremm hoş geldinnn nasılsın?bişi rica etsem senden listeyi eklermisin canım şimdiiopuyorumnanaktanslm kızlarrr
o zaman şaşkınlığımdan soramadımki canım neyse sorucam bakalım neden öyle demiş..Keşke o zamn sorsaydın neden istemedğini şimdi kararsız kalmazdın tatlımm :1rolleyes:
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileallah allah canım neden öle dedikii,hattını değiştirmek istemiosa yeni bir turkcell hattı alabilir..diğeri de durur.bilmiyorumkismile..belkide canım kafasında başka bişey vardır..Benimki bazen şey der,çok konuşunca kavga edioruz telefonda biraz az konuşalım fln der ne bilim az mı konuşmak istio senin askerinde canım anlamadımkii,,bilmiyorumkismilebence açık açık sor aradğında böle görüşemioruz rahat turkcell alalım fln de ne dicek bakalımopuyorumnanaktan
selam devremm hoş geldinnn nasılsın?bişi rica etsem senden listeyi eklermisin canım şimdiiopuyorumnanaktan
canım biz bazen böle telefonda saattlerce konuşuruz konuşuruzz konuşcak bişey kalmaz sonra biri saçma sapan bişi der sonra kavga ederizz hep böle olmuşturrkaydirigubbakcemile3hatta benimki bazenn böle der bak bir saat oldu kavga gelio fln dieeekaydirigubbakcemile3alla alla niye konusmak istemiyoki tatlım
o zaman şaşkınlığımdan soramadımki canım neyse sorucam bakalım neden öyle demiş..
birazdan konuşucaz söylücem alalım tukcell diye bakalım ne diyecek canım neden öyle dediğinide bilmiyorum ki öğrenicem bakalım ama üzüldüm..
canım bgnün listesini ekleyebilirsin?atarsa olan liste değil ama bgnünküleriikaydirigubbakcemile3hoşbulduk devrem kaç olarak eklicem peki listeye
alla alla niye konusmak istemiyoki tatlım
canım biz bazen böle telefonda saattlerce konuşuruz konuşuruzz konuşcak bişey kalmaz sonra biri saçma sapan bişi der sonra kavga ederizz hep böle olmuşturrkaydirigubbakcemile3hatta benimki bazenn böle der bak bir saat oldu kavga gelio fln dieeekaydirigubbakcemile3
o zaman şaşkınlığımdan soramadımki canım neyse sorucam bakalım neden öyle demiş..
bilmiyorum canımmmafoldumben
birazdan konuşucaz söylücem alalım tukcell diye bakalım ne diyecek canım neden öyle dediğinide bilmiyorum ki öğrenicem bakalım ama üzüldüm..
canım bgnün listesini ekleyebilirsin?atarsa olan liste değil ama bgnünküleriikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?