- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.641
merhaba canim benmkinide hesaplaman mumkun mu benm erkek arkadasim 10.temmuz sevk tarihi 2 gun yol verdiler 13 temmuz katilcagai tarih yaziyordu. ben dun yani 13 temmuzda teslim oldu diye 1 gun gecti 449 diyordum yanlis mi hesapliyorum canim ben sulus alindigi gunden mi sayilmaya baslaniyor 450 gun
teşekkür ederim gamzecimmm yaaa bilmiodum ben bu izin olaylarını bi sorum daha var şimdi bnm aşkımın menisküsü var ameliyat olması gerekiyo ama dayanabildiğim kadar dayanıcam dedi ama bugün konuştuk yarın hastaneye sevk etmişler ameliyat olursa hava değişimi veriyolar ya o askerlikten sayılıyomu biliyomusun
kizlar bende geldim araniza senağlama bugun teslim oldu tam 450 gunumuz varnasil bitcek bugunler bilmiyorum. dun aksam izmirden gecirdim askimi. bugun bu saatlerde cooktan teslim oldu birligine. sivasta yapiyor askerligini. bu gunlerde gececek insallah
şimdilik şafağı boşveriyorum bebeğim 7 hafta 4 günlük
ohhhhhhh ohhh maşşallah yaaa okadar oldumu yaaaa oyyyy bi doğsaaa biii yaaaa ben ona neler yollıycammm teyzoşunun bidenesiii offffff gelsin o günlerrr artıkkk muhammet geldiğinde senin bebek 5 aylık felan olacakkkk ne güzeelll gelsin bian evvel o günlerrr:ecrin_bebek:
Safak : 292 ...ARDAHAN...
yarin ayni ülkedeyiz askimmm... o bile beni heycanlandiriyor ya.. sana azucuk daha yakin oluyorum..
Bugün bebisLerin Kalp atislarini duydum.. gördüm onlari :)) öyle duygulandim ki askimm.. o ani seninle beraber yasamayi cok isterdim... bi yanim eksik bee sevgilimmm ... heryerde sen.. sadece sen varsin..
emanetlerin büyüo canimdan parcalarim sen gelince dahada büyücekler :))
KizLarrrr 3 Hafta yokum.... bu son safak yazmam oLdu... ins.. safagimi yanlis hatirlamam unutupda yabalik hafisasi var mübarek bende..
kendinise ii bakinnnn güzelliklerrrr....
kuzum seninki 10 temmuzdan sayılıyor biraz önce hesapladığım arkadaşla aynı şafağınız seninkide 457 gün yapacak maalesef 450 gün değil askerlik 455 ve 460 gün arası yapılıyor 450 gün değil tatlım keşke öyle olsaydı üzgünüm canım ..senin şafağınla cancunun şafağı aynı tatlım ikinizinde bugün 453 şekerim aynı gün asker sayılıyorlar bugün 5.ci gününüz tatlım bugün bittiğinde 452 kalacak
cok tesekkurler canim buarada :çok üzgünüm: safak 453 ozmanbenim anlamadigim bole kagitta isaretleme icin tablo vermislerdi askerlik malzemeleri satan yerde. orda 450den basliyordu neden daha yuksekten basliyor
biri bebiş mi dediii
bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
inşallah canım yaaa az kaldı çok sıktım dişimi biraz daha sıkıcam bi acemilik kadar kaldı son 3 buçuk ayımız kaldı bitiyo ama bende bittim diyebilirim allahım kalan zamanımızı çabucak geçir nolursun bebişimiz sağlıklı olsun muhammedim kazasız gelsin offf yaaa wallahide bu dediklerim olsun başka bişi istemem
kuzum seninki 10 temmuzdan sayılıyor biraz önce hesapladığım arkadaşla aynı şafağınız seninkide 457 gün yapacak maalesef 450 gün değil askerlik 455 ve 460 gün arası yapılıyor 450 gün değil tatlım keşke öyle olsaydı üzgünüm canım ..senin şafağınla cancunun şafağı aynı tatlım ikinizinde bugün 453 şekerim aynı gün asker sayılıyorlar bugün 5.ci gününüz tatlım bugün bittiğinde 452 kalacak
cok tesekkurler canim buarada :çok üzgünüm: safak 453 ozmanbenim anlamadigim bole kagitta isaretleme icin tablo vermislerdi askerlik malzemeleri satan yerde. orda 450den basliyordu neden daha yuksekten basliyor
walla bilemiyorum neden öyle verdiler sana ama buraya her gelen 460tan başlarlar saymaya 460 die biliniyor çünkü bende öyle başladım ama üst devre olsuk artık biliyorum şafağı falan gelenlere hesaplıyorum buluyorum şafaklarını herkesinki gittiği güne vede yaptığı acemilik süresine göre değişiyo dediğim gibi 454-460 arası yapılıyo askerlik herkesinki farklı sizinki 457 gün yapacak toplamda
topik gittikçe şenleniyo,ne güzel :içelim:
hoşgeldin canım,Allah kavuştursun
şafak.....310hihoyyyt
cancu geçmiş olsun tatlım,
kbr06 ve ebuş gözünüz aydın kızlar mehtabın gelmesi çok güzel de bitmesi çok fena yaa,o gidişi yok mu ilkinden beterdi:gitme:
neyse siz şimdi bana bakmayın tadını çıkarın olur muyerimseniben
cok zor dimi canim ya aliscaz mecbur. bugun konustum simdiden cok ozledim. bugun 1 gun gecti diye bile sevindim en azindan 1 gun gitti diye. allah tum bekleyenlere sabir versin . gercekten ayri kalmak dayanilmaz..
oyy aynı ben işte sabırrr sabırr bidenemmm
canım hava değişimi verirlerse eğer eve gelecek ve evde kaldığı süre içindede askerlik yapıyo sayılacak.hava değişimi askerliğe dahildir tatlım.ama bence şimdi durabiliyorsa dursun cansum çünkü acemilikte eğitim alması lazım ustalığı kimbilir nereya gidecek belkide doğuya gidecek ve eğer şimdi gelirse hava değişimine eğitim alamayacak direk ustalık yapacağı yere gidecek eğitimsiz olarak hiç bişey bilmeyerek ozaman çok kötü olur onun için çünkü eğer doğuya giderse eğitimsiz kendisini koruyamaz tatlım acemiliği atlatsın bence eğitimini alsın öyle gelsin dayansın biraz daha sıksın dişini
tatlım sabredebildiği kadar sabredecek ağrısına ya hastaneye sevk etmişler bugün işte bakalım işallah bi problem çıkmasmafoldumben
cancu geçmiş olsun tatlım,
teşekkür ederim balparemmmmopuyorumnanaktan
biri bebiş mi dediii
bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
bende bende bendeee hihoyyyt
cnm askerlik 460 gün zaten napalım artık beklices şimdi zaten saymayalım yaww zaman geçmek bilmes beraber sayıcas aynı zmanlarda gelecekler askerlerimiz rabbim sabır versin bizlerede onlarada tüm askerlere ve bekleyenlerede...:Saruboceq:
kızlarr askerİme kırıldımm:
emoşummm kıyamam sana ben yaw takma kafana bebeğimm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?