- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.661
Ayyyyyy heryerim titriyooooorrr mehtap doğan güneeeşş şaka gibii of çok heyecanlıyım kızlarrr titriyorum ya
Hadi canım gözün aydınn kocanla inşallah muhteşem bi gün geçirirsinizzz... olumunekankayizsmile
babaam tvde ölümsüz kahramanları açmış..birazcık baktımm
gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı,odadan zor attım kendimiii:gitme:
susum ben bugğn tv de ne gördüm bilion mu or general tek tip askerlik heran çıkacak dediiii çok sevindik opuyorumnanaktan
daha hiç inanamıyorum gözdemm..
hatırlıyonmu anneler gününü nasıl beklemiştikk heycanla..
olursa süper olur:lepi:
olmazsada napalım 460la basladık 460la bitircezzbilmiyorumkismile
olmazsa da olmaz ama hiç bu güne kadar tvlere çıkmamıştı ama orası daaaa varrrr bizzat gördüm
inş. olur bu seefer yaa ne zaman dediki
kızlar bizi vurmaz heralde askerlikk şafak 70..ama çıkarsa sizin adınıza çok sevinirimm..zaten olması gereken de o bencee..susumm öle programları izlemeee tattllımmm
selam kızlar a.s. ay duydunuz mu siz de tv de ne dediler delikafadulden tek tip askerlik bir an evvel gerçekleştirilmeli eşitlik sağlanmalı dediler eski kara kuvvetleri komutanı mı ne dedi heyecandan unuttumrefarandum sonrası gündeme gelebilirmiş Allah'ım nolurrrrr
canım ne kısa dönemi bee kim kaybetmiş te biz bulalımm:lepi:460 tan 70 e anca gelebildim tatlımolumunekankayizsmilekız sen zaten kısa dönem deilmisin daha ne vurcakkkkkkk allahımmm birazda bize vursunnn :umursamaz:
canım ne kısa dönemi bee kim kaybetmiş te biz bulalımm:lepi:460 tan 70 e anca gelebildim tatlımolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?