Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aaaaaa ben seni hep kısa dönem zannediommm vallaaaaa bi de sitem ettiimmmm anammm kuusraaa bakma cnmmm yhaaaaa :kedi:
yok canım ne demekkolumunekankayizsmile...bizde çok bekledik askerlik düşsün bedelli çıksın olmadı en son üniye gitti bebişim orayı da terk ettiikaydirigubbakcemile3sonra bi rusyaya gidim oturma izni alım fln konuşuodu bişilerrr dedim rusya fln yookkkaklinialirimsmile..en sonunda tıpış tıpış gitti tam 460 gün askerliğin 390 gününü yemişizzz:lepi:

darısı başıma cnm yhaaaaaa allah bana da nasip etsinnn askerliği yemeğiiiiiii

canım biz eski tayfayla çok hayaller kurduk..hergün bunu konusuyoduk. yıne cıkmıstı öyle bişey..ama olmadı hepımız hayal kırıklıgı yaşadık..
bu seferde oyle olmaz inş.

canım o yüzden çok fazla hayallere kapılmayın ki sonunda yine üzüntü olmasın..olumunekankayizsmile..uzun zamandan beri sölenioo inşallah bu sefer aslı vardır...

ayy hepımızzmi aynı şeyi yapmışızz başının etini yiyodum aşkımın bir an önce git gel hadi çıksın aradann diyee..
oda diyoduu yok biraz daha bekleyelimm evlenelim yurt dısına gidelim falann yapmim diyeekaydirigubbakcemile3
yok dedim vallaaa hemen git gell 15 aycık nedirkiikaydirigubbakcemile3:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…