- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.681
Kızlar ama bizede vuruyormu o zaman
evettttturkbayragi
bi uyanmışızz şafak 3ay düşmüş:teytey:
yok canım ne demekkolumunekankayizsmile...bizde çok bekledik askerlik düşsün bedelli çıksın olmadı en son üniye gitti bebişim orayı da terk ettiikaydirigubbakcemile3sonra bi rusyaya gidim oturma izni alım fln konuşuodu bişilerrr dedim rusya fln yookkkaklinialirimsmile..en sonunda tıpış tıpış gitti tam 460 gün askerliğin 390 gününü yemişizzz:lepi:aaaaaa ben seni hep kısa dönem zannediommm vallaaaaa bi de sitem ettiimmmm anammm kuusraaa bakma cnmmm yhaaaaa :kedi:
bu akşammmm baya kalabalığızzz kızlarrrr
Ayy inşallah yaaa ne güzel olurr :lepi:
ayy bugün günlükte dua etmiştim tutcak mı neinşallah kızlar yaaa... düşünmesi bile güzel..
yok canım ne demekkolumunekankayizsmile...bizde çok bekledik askerlik düşsün bedelli çıksın olmadı en son üniye gitti bebişim orayı da terk ettiikaydirigubbakcemile3sonra bi rusyaya gidim oturma izni alım fln konuşuodu bişilerrr dedim rusya fln yookkkaklinialirimsmile..en sonunda tıpış tıpış gitti tam 460 gün askerliğin 390 gününü yemişizzz:lepi:
canım biz eski tayfayla çok hayaller kurduk..hergün bunu konusuyoduk. yıne cıkmıstı öyle bişey..ama olmadı hepımız hayal kırıklıgı yaşadık..
bu seferde oyle olmaz inş.
canım biz eski tayfayla çok hayaller kurduk..hergün bunu konusuyoduk. yıne cıkmıstı öyle bişey..ama olmadı hepımız hayal kırıklıgı yaşadık..
bu seferde oyle olmaz inş.
bu eski tayfadan biri de ben oliyimmmm -tatlicadiarzu- susum msn gelsen guzummmm
yaa hevesimiz kursağımızda kalmasın ama yaa.. :gitme: bedelli konuşuluyomuş bir de.. o çıkmasın bana ne:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?