- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.701
susu canım sen neler yaptın kocaeli üni.ye kayıt oldun mu? nerde kalcaksın?
yok siyahincim daha belgeleri falan hazırlıyorum işte yarın kocaelıne gidicemm..
yurtlara bakmaya falann..bakıyım bi ortamına akannehir
canım benim ileride bize dua etcekler gönderdik diekaydirigubbakcemile3sarilale benimki de bana öyle diyo valla sen gönderdin diyoama iyiki gelmişim bak 95 gün geçti bile dedi bugün :asigim:
hadi hayırlısı canım senin için yeni bir dönem başlıyo opuyorumnanaktan selam söyle aşkımın memleketine :asigim:
çokkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmm aşkımı
ayyyy iiiki 550 değil buna da şükür dimi kızlaarrturkbayragi
selam canım hoşgeldinn naptınızz sevgilinle buluştunuz muuaklinialirimsmileslm asker güzelleri
ayyyy iiiki 550 değil buna da şükür dimi kızlaarrturkbayragi
selam canım hoşgeldinn naptınızz sevgilinle buluştunuz muuaklinialirimsmile
vay anasını ya çok duygulandım şimdiiiopuyorumnanaktanayy ne güzel bi duyguu bende istiorummm yavvvalsanaalsanasmile:Saruboceq:ooooooooooooooo bulustuk koklastık anammmmm doyamıyo kız garibim ya yanından hiç ayrılmim istiyo bende öle sarılınca bırakasım gelmiyo bitanemi :asigim:
vay anasını ya çok duygulandım şimdiiiopuyorumnanaktanayy ne güzel bi duyguu bende istiorummm yavvvalsanaalsanasmile:Saruboceq:
olsun canım siz en azından aynı şehirlerdesiniz dimi?biz bide farklı şehirlerdeyizz..askere gitmeden önce daha az görüşüoduk vallaa biz ben hiç çarşılarını boş bırakmadımmkaydirigubbakcemile34 yıldır farklı şehirlerde yürütmeye çalışıorzz gerçekten çok zorrrsimdi bizim bunlar yaglı ballı günlerimiz işe baslayınca gene birbirimizi zor görcez :çok üzgünüm:
olsun canım siz en azından aynı şehirlerdesiniz dimi?biz bide farklı şehirlerdeyizz..askere gitmeden önce daha az görüşüoduk vallaa biz ben hiç çarşılarını boş bırakmadımmkaydirigubbakcemile34 yıldır farklı şehirlerde yürütmeye çalışıorzz gerçekten çok zorrr
evet canım haklısını o da kötüymüşş..siz yine de bulursunuz fırsatını canım baksana doyamıo ki seninkiiaklinialirimsmileişte bak bide söle düşün tatlım askerden gelmiş 15 ay hasret burnunda tütüyo ama cıkamıyosun okadar kötü yapıoyki insanı önceden askerdeydi simdi 15 daklık yolda ama cıkamıyorum insanın torup aglayası geliyor
evet canım haklısını o da kötüymüşş..siz yine de bulursunuz fırsatını canım baksana doyamıo ki seninkiiaklinialirimsmile
maşallah aşkınıza canım nazar değmesinnolmuyo zaten doayamıyosun okadar özlüyosunki bi kac saat sana saniye gibig eliyo :asigim:
:asigim::asigim:
maşallah aşkınıza canım nazar değmesinn
Kızlaaarrr böyle sohbetin ortasına güüüüm diye giriyorum ama fikrinizi almam gerekkkk. Yarın kocacanın yemin töreni varyaaa bende gebeyim yaa kıyafetlerimi hazırladımmm. Beyaz gömlek kısa kollu böyle düğmelerinin yanlarında aşağı kadar inen fırfırlar mevcut kumaşı satenimsi ama ince. Altına kot giycem onun onun altınada siyah babet önü taşlıı. Nassı olur sizceee? Uzuunn siyah saçlarımıda fönlettimmmm french manikürümüde yaptırdım bu aradaaa ohh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?