Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=19 ÇORUM SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=34 İSTANBUL SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=42 KONYA SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=59 TEKİRDAĞ SELAM

:teytey:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=66 YOZGAT SELAM

:teytey:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=66 YOZGAT SELAM

:teytey:....05/11/2010.....GAMİŞ=69 BAYBURT SELAM

:teytey:....05/11/2010....SARILALE0308=69 BAYBURT SELAM

:teytey:....05/11/2010....PAPATYAA88=69 BAYBURT SELAM

:teytey:....06/11/2010.....MEHABBET=70 KARAMAN SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>235turkbayragi

ASKERİM BUGÜNDE ÇOK YORULDUN BİLİYORUM AMA SENİN SÜPER MARİON OLUP KURTARICAM SENİ BİLİYOSUNkaydirigubbakcemile3 BUGÜN NERDEMİYİZ?

ŞAFAK 70 KARAMANA SELAMMM

:dance::dance::dance:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
sevgilim benim çok özledim senii..20 gündür yüzünü göremedimm..69 gün kaldı aşkım..69 gün sonra artık hep benimle olcaksın bebeğim..yine sen bana eskisi gibi süprizler yaparsın bebeğim..daha yola yeni çıktım dersin aşkım bi bakarım kapıdasın..sana yemeklerin en güzelini yaparım aşkım yine eski günlerdeki gibii..başbaşa yemeğimizi yerizz,sonra ben senin omzuna yatarım yine..off aşkım gelsenn bii keşkee:asigim:

aşkım sonra kalırsın benimle birliktee uyuruzz sonra ben kalkarım okula giderimm,,sonra dayanamazsın gelirsin peşimden sendeee,gizlice okula sokarım seni bebeğimm..sonra yine kafamıza estiği gibi takılırız canımm benimm..canımız ne istiosa onu yaparızzz..ben o zamanlar ne kadar mutluydum aşkım..sen gelince her şey yine eskisi gibi olcak dimi aşkım yine çok mutlu olcaz biz bebeğim dimi?seni çok seviyorum aşkımm 69 gün su gibi akıp bitsin istiorumm..bir an önce senin kollarında olmak istiorum aşkım..yine çat kapı evime gelmeni istiorum aşkımmm:asigim:

ne güzelmiş :)

çokşükür canım geçiyor günler ama benim şafak bitince biz görüşemicez ayrı memleketlerdeyiz bakalım biz ne zaman buluşcaz şafak yaklaştıkça bu sıkıntım var ama hayırlısıyla evine gelsinde biz de elbet kavuşuruz

aaa sizde bizim gibisiniz demekki canımm bizim hiç şafak bitmio kiisempatiksalakcinni
hayırlısı olsun canım napalımolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…