- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.781
canım sıkılıyor çooookkk
benimde ya bütlerim var veremzsem kalıyorum ders çalışamıyorum senağlama
sevgilim benim çok özledim senii..20 gündür yüzünü göremedimm..69 gün kaldı aşkım..69 gün sonra artık hep benimle olcaksın bebeğim..yine sen bana eskisi gibi süprizler yaparsın bebeğim..daha yola yeni çıktım dersin aşkım bi bakarım kapıdasın..sana yemeklerin en güzelini yaparım aşkım yine eski günlerdeki gibii..başbaşa yemeğimizi yerizz,sonra ben senin omzuna yatarım yine..off aşkım gelsenn bii keşkee:asigim:
çok özledim ya canım gerçekten her şeyini çok özledim..belki çok aptalca gelebilir ama mesaj atmasını bile özledimm:çok üzgünüm:
ne güzelmiş :)
canımmm ozaman sıkıntı yapma senn valla çalış iyice ver derslerınıı :1hug:
çok özledim ya canım gerçekten her şeyini çok özledim..belki çok aptalca gelebilir ama mesaj atmasını bile özledimm:çok üzgünüm:
az kaldı canım seninde listemizin number 1ısın:lepi:
yok canım ya çok normal bende çok özledim herşeyyiii
aaa sizde bizim gibisiniz demekki canımm bizim hiç şafak bitmio kiisempatiksalakcinniçokşükür canım geçiyor günler ama benim şafak bitince biz görüşemicez ayrı memleketlerdeyiz bakalım biz ne zaman buluşcaz şafak yaklaştıkça bu sıkıntım var ama hayırlısıyla evine gelsinde biz de elbet kavuşuruz
aaa sizde bizim gibisiniz demekki canımm bizim hiç şafak bitmio kiisempatiksalakcinni
hayırlısı olsun canım napalımolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?