- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.761
aynen benimkinin de uykusu bitmesss sivildeyken ne zaman bana gelse hep uykusu olur evden dışarı çıkmak istemez ben yemek yapim o yesin sonra da uyusun isterrralsanaalsanasmileBu erkekler hepmi uykucu kızlar yahuu. Benimki dağıtıma geldi yine uykusu vardı o gelmeden diyodumki gelsinde yeterki uyusun ben izlerim ama olmadı trip yaptım kaydirigubbakcemile3
offf neden erkeklerin hepsi odun yahaydaaaaa neoldukibilmiyorumkismile
işte anlamıyosun betusum 2 sene sabır sabır sabır sabırrrrrrr aile sorunlarıma öss sorunları iş sorunları vedatın özel ailevi sorunları bunları kaldırmak hesine yatişmek inan yedi bitirdi beni halsizim anlaması lazım
selamkızlar
canım çok doğru söylüyorsun bencede duygu sende birz anla onu canım erkekler bizim gibi hiç bir zaman düşünmeez bu konularda
ya güzelim bazen bir kac haftalik ayrilik bile araya sogukluk girmesine neden oluyor..basit birsey degil koskoca askerlik olmus bitmis simdi tekrar normal hayata alismasi icin ona zaman vermelisin bence..bu kadar sabir etmissin gelsin diye gün saymissin, simdi yüzmüs yüzmüs kuyruguna gelmissin pesmi edeceksin yani?? sakin ol herseyden önce inan anlayisla ve saygiyla acilmayan kapi kalmiyacaktir
offf neden erkeklerin hepsi odun ya
işte anlamıyosun betusum 2 sene sabır sabır sabır sabırrrrrrr aile sorunlarıma öss sorunları iş sorunları vedatın özel ailevi sorunları bunları kaldırmak hesine yatişmek inan yedi bitirdi beni halsizim anlaması lazım
odun ya odunnn baska bişey demiyorum ben ona
selam dedim sadece duygcum aldı:dilcikar::dilcikar:
selam canım hoşgeldinnna.s.a.s.selam dedim sadece duygcum aldı:dilcikar::dilcikar:
olumunekankayizsmileöptüm cnmm üzme tatlı canınıhad, ben cıkıyorum kızlar çptüm hepinizi
evet canım çok şükür seninde az kaldı yarılayanlar listesine depüklencennkaydirigubbakcemileşafaklar atıcakk çok şükürr:lepi:
evet canım çok şükür seninde az kaldı yarılayanlar listesine depüklencennkaydirigubbakcemile
hayller gerçek oluor canım deseneeeolumunekankayizsmilebütün hayallerimiz gerçek olucak inşallah..bak hele bi plakalara gel canım su gibi akıp geçicekk bi bakmışsınnn sevgilin kollarındaaa:lepi:ay evet canımm yaa sadece 5gün kaldııı ilk geldıgım zamanlar buraya hep hayal kurardım ne zaman gırıcem dıye o lısteye bakardım hep:lepi:sonunda oluyo çok az kaldıı darısı plakalara
hayller gerçek oluor canım deseneeeolumunekankayizsmilebütün hayallerimiz gerçek olucak inşallah..bak hele bi plakalara gel canım su gibi akıp geçicekk bi bakmışsınnn sevgilin kollarındaaa:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?