Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bu erkekler hepmi uykucu kızlar yahuu. Benimki dağıtıma geldi yine uykusu vardı o gelmeden diyodumki gelsinde yeterki uyusun ben izlerim ama olmadı trip yaptım kaydirigubbakcemile3
aynen benimkinin de uykusu bitmesss sivildeyken ne zaman bana gelse hep uykusu olur evden dışarı çıkmak istemez ben yemek yapim o yesin sonra da uyusun isterrralsanaalsanasmile

haydaaaaa neoldukibilmiyorumkismile
offf neden erkeklerin hepsi odun ya

selamkızlar
canım çok doğru söylüyorsun bencede duygu sende birz anla onu canım erkekler bizim gibi hiç bir zaman düşünmeez bu konularda
işte anlamıyosun betusum 2 sene sabır sabır sabır sabırrrrrrr aile sorunlarıma öss sorunları iş sorunları vedatın özel ailevi sorunları bunları kaldırmak hesine yatişmek inan yedi bitirdi beni halsizim anlaması lazım

odun ya odunnn baska bişey demiyorum ben ona

canım sende haklısın ama şuan askerliği üzerinden atmasına yardımcı ol sonra zaten düzelir şimdi üstüne gidersen daha çok üzülürsünüz

ay evet canımm yaa sadece 5gün kaldııı ilk geldıgım zamanlar buraya hep hayal kurardım ne zaman gırıcem dıye o lısteye bakardım hep:lepi:sonunda oluyo çok az kaldıı darısı plakalara
hayller gerçek oluor canım deseneeeolumunekankayizsmilebütün hayallerimiz gerçek olucak inşallah..bak hele bi plakalara gel canım su gibi akıp geçicekk bi bakmışsınnn sevgilin kollarındaaa:lepi:

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...235 suSu_...

...264 angelgozde...

...264 ecem3004...

...266 kardelen44...

...266 grimsi_...

...267 mavimavimavi...

...267 yengec123...

...270 duygu.c...

..273 nuran07...

turkbayragi...312 nefesim ...turkbayragi

turkbayragi...322 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...354 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...360 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...360 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...360 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...360 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...362 melegim...turkbayragi

turkbayragi...362 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...364 rcd...turkbayragi

turkbayragi...367 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...372 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...404 pissy...turkbayragi

turkbayragi...404 lady_cici...turkbayragi

turkbayragi...410 zeynelim...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:duygu.c===>7:lepi:

:lepi:babyke ===> 12:lepi:

:lepi:heath_19===>33:lepi:

:lepi:melisam09===>55:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…