- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.741
duygucum naber cnm
kıyamammmmmm kızzz sende az değilmisin heee ya bazen onun sevmedini düşünüyorum sizede oluyormu bazen beni cok sevdiğini düşünüyprum bazende ne bilim ya onun böle yalnız bırakması insanın içini oyuyo sinirden
yerim len siziiii. olucakkk hepsiii olucakkk. bekleyen dervişş muradına ermişşş. duygu kız insafın kurusun adamı yedin bitirdin ha 2 günde
walla cok iyi anliyorum..sonucta askerden yeni gelmis onca hasret bitmis insan tabiki birton sey düsünmüs hayal etmis ve gelince olmayinca ister istemez hayal kirikligi oluyor..ama seni sevmedigini düsünme hemen yaa bu düsünce seni yipratir sadece, sevmiyorsa anlarsin zaten.. senin sevdiginde kendine gelecektir hele bi su askerlik piskolojisini atsin üzerinden=)
oda bana az cektirmedi askerde ceksinn yaaa bazen ona karsı cok gaddarlasıyorum farkındayım doru zorum kardeşim ben ona bin kere dedim karmasıgım zorum bunu bile bile geldi bikere of demedi ama anlatamıyorumm ya kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
selam kızlarrr
ebuşum şafakta evlilik gözüküoo :1hug:
iyi be canım idare eder ama biraz alışması lazım henüz iyi değil seninki nasıl
walla kısmetse bebeğim düşünüyoruz:lepi:
onun psikolojisi hep o sinirleniyorum artık askere gitti aman bişey olmasın fedakarlıklar falan geldi gene iş bana kalıyor sıkılmaya basladım bunalıyorum diyorum ona basımda binlerce dert var haklısın demekle kalıyo onun bi derdi oldummu ben uyumuyodum ya nöbetteyken aman sırf yalnız tutmasın diye gecenin 3 de 5 de kalkıyodum aman yaaa bunları seve seve yaptım ama bunları yapınca ne bilim işte bunları yaptım oda bana yapsın demiyorum fazla bişeyde istemiyorum beni sevdini bakısıyla bi sözüyle belli etsin ya ben askerdekini seviyodum bu bana bambaska geliyor sanki yanımda baskası var yaa sinir oluyorum tmm yanında herseyi unutuyorum zaman güzel geciyor ama anlatamıyorum sözcüklerin tıkandı yer burası işte
selamm canlarrr
selamkızlarya güzelim bazen bir kac haftalik ayrilik bile araya sogukluk girmesine neden oluyor..basit birsey degil koskoca askerlik olmus bitmis simdi tekrar normal hayata alismasi icin ona zaman vermelisin bence..bu kadar sabir etmissin gelsin diye gün saymissin, simdi yüzmüs yüzmüs kuyruguna gelmissin pesmi edeceksin yani?? sakin ol herseyden önce inan anlayisla ve saygiyla acilmayan kapi kalmiyacaktir
iyi be canım idare eder ama biraz alışması lazım henüz iyi değil seninki nasıl
walla kısmetse bebeğim düşünüyoruz:lepi:
suanda karsımda olsa yüzüne bakmam desem :)klava:
Bu erkekler hepmi uykucu kızlar yahuu. Benimki dağıtıma geldi yine uykusu vardı o gelmeden diyodumki gelsinde yeterki uyusun ben izlerim ama olmadı trip yaptım kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı cicimm darısı bize artıkk hihoyyyt
Bu erkekler hepmi uykucu kızlar yahuu. Benimki dağıtıma geldi yine uykusu vardı o gelmeden diyodumki gelsinde yeterki uyusun ben izlerim ama olmadı trip yaptım kaydirigubbakcemile3
daha bugünmü geldi dadlum yol yorgunlugudur kız yazık cocuga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?