- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.801
Evet canim masallah son 4 gün :lepi:günaydın babycim günaydın kızlar az kalmış kız beni listeden atmaanaa ayy çokk heyecanlııeyvahedigeldismile
ama ne yaparsan kendine yaparsin canim , in$allah en kisa sürede düzelirsin :Saruboceq:
aynen canim bende o durumdayim , sonucta mecburi bi$ey bu , gün icerisinde rahat oluyorum moralim iyi ho$ , geceleri uyku tutmuyo ama ne kadar cok özledigimi anliyorum arada dedigin gibi aglama krizleri oluyoama olsun artik o kadar da asker bekliyoruz
i$inde cok stresliyse bundan da kaynaklaniyodur tabiki , ah o takintilari bilmezmiyim boshayallersmile bende öyleyim cok fena takarim birde karamsar dü$ünceler alir ba$ini gider bazen
Sagol canim amin in$allah hep böyle olur :Saruboceq: zaten doguda oldugundan pek sIkmazlar diye dü$ünüyorum rahat gecicek askerligi galiba :1rolleyes: rabbim hepsine kolaylik versin , evet canim ya aynen öyle oldukar$imda olduguna inanamadim bi an cok $a$irdik , ALLAH o komutandan razi olsun
Ayyyyyy heryerim titriyooooorrr mehtap doğan güneeeşş şaka gibii of çok heyecanlıyım kızlarrr titriyorum ya
susum ben bugğn tv de ne gördüm bilion mu or general tek tip askerlik heran çıkacak dediiii çok sevindik opuyorumnanaktan
evettttturkbayragi
bi uyanmışızz şafak 3ay düşmüş:teytey:
Kızlaaarrr böyle sohbetin ortasına güüüüm diye giriyorum ama fikrinizi almam gerekkkk. Yarın kocacanın yemin töreni varyaaa bende gebeyim yaa kıyafetlerimi hazırladımmm. Beyaz gömlek kısa kollu böyle düğmelerinin yanlarında aşağı kadar inen fırfırlar mevcut kumaşı satenimsi ama ince. Altına kot giycem onun onun altınada siyah babet önü taşlıı. Nassı olur sizceee? Uzuunn siyah saçlarımıda fönlettimmmm french manikürümüde yaptırdım bu aradaaa ohh.
Günaydin kizlarrr a.s. Nasilsinizz?
delikafadulden :teytey: :dance: ---->>> Mehtap 12 <<<---- :dance: :teytey: delikafadulden
Susucummm,
dün babyke nerdesin dedin ya canim safaklar attiginda..
internetim yoktu tüm aksam..
ve dün Askimin basina kötü bisey gelmisti..
Onun icin Kuran okudum aksam.. Kusura bakma canim.. olumunekankayizsmile
Listedeki arkadaslarim..
sizlerde kusura bakmayin..
isim yüzünden her gün 4 saat uykuyla ayakta duruyorum.
Sabah 6da i$e basliyorum.
00:00ye kadar bekleyeme calisiyorum liste icin ama bazen
ba$im okadar cok agriyorki, dayanamiyorum ve uyup listeleri
sabahlari ekliyorum. olumunekankayizsmile
günaydın kızlar
şafak 367
günaydın babycim günaydın kızlar az kalmış kız beni listeden atmaanaa ayy çokk heyecanlııeyvahedigeldismile
selam kızlarrr
askerlik 9 aya iniyormuş haberlerde var yaşaşsın adalet yerini buluyor biz 12 ay beklerken 9 aya düşüyor
biz yararlanamadık ama diğer arkadaşiların adına çok sevindim umarım bir an önce ellerini hızlandırıp bu karar gerçekleşir:dance:
selam kızlarrr
askerlik 9 aya iniyormuş haberlerde var yaşaşsın adalet yerini buluyor biz 12 ay beklerken 9 aya düşüyor
biz yararlanamadık ama diğer arkadaşiların adına çok sevindim umarım bir an önce ellerini hızlandırıp bu karar gerçekleşir:dance:
YA böyle alışacak vücut ya da habire bi yerimden bişey çıkacak bu stres sıkıntı yüzünden.. aynen ben de çok karamsar düşüncelere kapılır giderim.. hayırlısıyla bitirip gelsinler, bizin kuruntular da uçar gier inşallah herşey yolunda gider opuyorumnanaktan
ay canım yaa ne güzel opuyorumnanaktan inşallah doğan güneşi de görücez yerimseniben
yaa ben görmedim dün iftar için dışardaydım, inşallah düşer yaaa bir anda 3 ay ne demek 2 ayımız kalmış oluyo aman allahım inşallah yaaa boshayallersmile
:Saruboceq:
bence çok güzel bi kombinasyon olmuuşş.. ama bugün sizin gününüzzaten ne giyersen giy naparsan yap dünyadaki en güzel bayan sen olacaksın eşin için bugün
Günaydın babykem, wbluebluew, özlemcim opuyorumnanaktan
nabersiniz? geldik yine çalışyıoruz, neyse ki ptesi tatil onun motivasyonu var kaydirigubbakcemile5
günaydın Burcucum. gerçekten miii..vay beee... keşke olsa.. olması gereken bu cidden 15 ay saçma sapan bir uzunluk.. e bizim 9 ay bitti geçti nolacak şimdi kafamçokkarıştı
Bakın kızlar, milliyet de yazmış:
http://www.milliyet.com.tr/askerlik-herkese-9-ay-/turkiye/sondakika/27.08.2010/1281631/default.htm
kim nerde. Nezaman, nasil?
2 gun once basbakan yardimici demisti askerlik dussun artik diye?
ama gercekten olucakmi?
günaydin canim..
dün gece baya rahatsizlandim yaaa.. Ama simdi iyi sayilirim..
oooh hafta sonu geliyoo..
hep uyucammmmmmm
selam kızlarrr
Kim nerde. nezaman, nasil?
2 gun once basbakan yardimici demisti askerlik dussun artik diye?
ama gercekten olucakmi?
Günaydin canim..
Dün gece baya rahatsizlandim yaaa.. Ama simdi iyi sayilirim..
oooh hafta sonu geliyoo..
hep uyucammmmmmm
facede, haberlerde felan varmış canım keşke olsa evet ama ben olacağına inanaıyorum
15 ay çok uzun gerçekten yani
15 ay yapıp gelicek seninki yeni gidenler 3 ay olmuş olanlar için geçerli sanırım bu
yaaaaaaaa bende gördüm 12 ay beklerken 9 ay dioyorlar ya
çay içiyordum boğazıma takıldı gözlerimden yaş geldi heyecandan ya
inşallah vurur bize vurursa 2 ay sonra yarim yanımda olur
hadi ışık amca hadi be yürü be delikafadulden delikafadulden
facede, haberlerde felan varmış canım keşke olsa evet ama ben olacağına inanaıyorum
15 ay çok uzun gerçekten yani
15 ay yapıp gelicek seninki yeni gidenler 3 ay olmuş olanlar için geçerli sanırım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?