Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hayirli geceler kizlar opuyorumnanaktan pek ugrayamiyorum bu aralar

susu_m sagol tatlim listede $afagimi düzenlemi$in Şeniz
$afak 404 turkbayragi $ükür rabbime 400lerin sonunu da gördük

"Gözgöze geldiğim herseferinde eridi bu can":asigim:

♥ ♥82 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥85 OZLEMBBC ♥♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥105 SEHT ♥ ♥

♥ ♥112 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥159 03062008 ♥ ♥

♥ ♥168 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥170 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥172 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥177 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥179 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥184 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥ 188 FIDES ♥ ♥

♥ ♥ 199 ACELYA ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥ 208 MELISAM09 ♥ ♥

♥ ♥ 213 HEATH19 ♥ ♥
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Günaydin kizlarrr a.s. Nasilsinizz?

delikafadulden :teytey: :dance: ---->>> Mehtap 12 <<<---- :dance: :teytey: delikafadulden

Susucummm,
dün babyke nerdesin dedin ya canim safaklar attiginda..
internetim yoktu tüm aksam..
ve dün Askimin basina kötü bisey gelmisti..
Onun icin Kuran okudum aksam.. Kusura bakma canim.. olumunekankayizsmile

Listedeki arkadaslarim..
sizlerde kusura bakmayin..
isim yüzünden her gün 4 saat uykuyla ayakta duruyorum.
Sabah 6da i$e basliyorum.
00:00ye kadar bekleyeme calisiyorum liste icin ama bazen
ba$im okadar cok agriyorki, dayanamiyorum ve uyup listeleri
sabahlari ekliyorum. olumunekankayizsmile

selam kızlarrr

askerlik 9 aya iniyormuş haberlerde var yaşaşsın adalet yerini buluyor biz 12 ay beklerken 9 aya düşüyor
biz yararlanamadık ama diğer arkadaşiların adına çok sevindim umarım bir an önce ellerini hızlandırıp bu karar gerçekleşir:dance:

YA böyle alışacak vücut ya da habire bi yerimden bişey çıkacak bu stres sıkıntı yüzünden.. aynen ben de çok karamsar düşüncelere kapılır giderim.. hayırlısıyla bitirip gelsinler, bizin kuruntular da uçar gier inşallah herşey yolunda gider opuyorumnanaktan

Ayyyyyy heryerim titriyooooorrr mehtap doğan güneeeşş şaka gibii of çok heyecanlıyım kızlarrr titriyorum ya

ay canım yaa ne güzel opuyorumnanaktan inşallah doğan güneşi de görücez yerimseniben

susum ben bugğn tv de ne gördüm bilion mu or general tek tip askerlik heran çıkacak dediiii çok sevindik opuyorumnanaktan

evettttturkbayragi
bi uyanmışızz şafak 3ay düşmüş:teytey:

yaa ben görmedim dün iftar için dışardaydım, inşallah düşer yaaa bir anda 3 ay ne demek 2 ayımız kalmış oluyo aman allahım inşallah yaaa boshayallersmile
:Saruboceq:

bence çok güzel bi kombinasyon olmuuşş.. ama bugün sizin gününüz zaten ne giyersen giy naparsan yap dünyadaki en güzel bayan sen olacaksın eşin için bugün

günaydın kızlar

şafak 367

günaydın babycim günaydın kızlar az kalmış kız beni listeden atmaanaa ayy çokk heyecanlııeyvahedigeldismile

Günaydın babykem, wbluebluew, özlemcim opuyorumnanaktan
nabersiniz? geldik yine çalışyıoruz, neyse ki ptesi tatil onun motivasyonu var kaydirigubbakcemile5

günaydın Burcucum. gerçekten miii..vay beee... keşke olsa.. olması gereken bu cidden 15 ay saçma sapan bir uzunluk.. e bizim 9 ay bitti geçti nolacak şimdi kafamçokkarıştı

Kim nerde. nezaman, nasil?
2 gun once basbakan yardimici demisti askerlik dussun artik diye?
ama gercekten olucakmi?

Günaydin canim..
Dün gece baya rahatsizlandim yaaa.. Ama simdi iyi sayilirim..
oooh hafta sonu geliyoo..
hep uyucammmmmmm

günaydın Burcucum. gerçekten miii..vay beee... keşke olsa.. olması gereken bu cidden 15 ay saçma sapan bir uzunluk.. e bizim 9 ay bitti geçti nolacak şimdi kafamçokkarıştı

facede, haberlerde felan varmış canım keşke olsa evet ama ben olacağına inanaıyorum
15 ay çok uzun gerçekten yani
15 ay yapıp gelicek seninki yeni gidenler 3 ay olmuş olanlar için geçerli sanırım bu

ee yani düşmeli bence 15 ay çok uzun bir süreç açıkcası

kız ne diyon bize vurur mu acep

geçmiş olsun canım yaa.. mehtap yaklaştıkça sen de hastalanıyosun... :bbo:

facede, haberlerde felan varmış canım keşke olsa evet ama ben olacağına inanaıyorum
15 ay yapıp gelicek seninki yeni gidenler 3 ay olmuş olanlar için geçerli sanırım bu

çoğu bitti azı kaldı zaten, napalım şans bizlere gülmedi, bizden sonrakiler raatlasın bari sempatiksalakcinni
ben de olacağına inanıyorum ama ne zaman olacağı koca bir soru işareti, yıllardı rkonuşuluyor da noldu... kaydirigubbakcemile2

arada bir çıkarıyolar böle gündeme de sonra noluyosa çıkamıyolar işin içinden -tatlicadiarzu-
olur inşallah.. bu kadar zamandır yeter bu saçma sapan geçen upuzun süre... alsanaalsanasmile

kız ben senin ağzını yerim ne diyon sen düşmüşmü yoksa bir senedir düşüreceğiz diye kandırlıyor referandum öncesi diye kuzum bi de be işin aslını bak heycan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…