- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.841
oylama da neyi anlamadın babikim
bak asker eşisin iyi araştır öyle oy ver olur mu?
Referandum da herşey tamam da 3 madde de anlaşamıyorlar
o yüzden evet hayır polemiği gündemde.
En büyük madde de şu;
Türk Silahlı Kuvvatleri'ni devletin himayesi altına almak istiyorlar
yani diyorlar ki önce devlet sonra asker
e hal böyle olursa Recep Bey tayfasını ömrü billah o koltuktan inmeyecek
asker darbe yapamayacak
yani son sözü devlet verecek.
Yok yaaa sen sömür milleti, terör olayları tırmansın, masum insanlar bir bir ölsün
sen paşa koltuğunda otur kimse indiremesin
Gerektiğinde ülkeye darbe şart.
Neyese bu konunun yeri burası değil daha fazla detaya girmeyeyeim.
Sinirlerim hopluyor
şunu da yazmadan edemeyeceğim,
Referandum da hayır dememin diğer sebebi de
hsyk'ya adalet bakanı başkanlık edecek,adalet bakanlığı müsteşarı da hsyk üyesi olacak,anayasa mahkemesi ve hysk üyelerinin bir kısmı meclis tarafından seçilecek.sanırım bunların sonucunda yargı bağımsızlığı denen bir kavram kalmayacağı,meclisin seçtiği üyelerle -hangi parti olursa olsun- yargıya el koyacağını herkes anlayabilir.
Askerlik herkese 9 ay... - Milliyet.com.tr
süpperrr:lepi:
inşallah hemen çıksın da yararlanın sizler de arkadaşlarımm:içelim:
özlemimm ayakkabılara bittim canımm sempatiksalakcinni
Günaydın güzellerr..
Bugün, üstelik sabah sabah sohbetin genelde az olduğu herkesin sustuğu saatlerde cuma bereketi olsa gerek düşmüş çeneleriniz
Siyasete girmişsiniz kaydirigubbakcemile3 Hiç sevmiyorum siyaseti hiç..
günaydın güzellerr..
Bugün, üstelik sabah sabah sohbetin genelde az olduğu herkesin sustuğu saatlerde cuma bereketi olsa gerek düşmüş çeneleriniz
siyasete girmişsiniz kaydirigubbakcemile3 hiç sevmiyorum siyaseti hiç..
Boşverin bu konularrııııı... Bakın neler buldum:
Askerlik anıları başlığı altında:
kaydirigubbakcemile3
1-saatlerce zevkten dört köşe olur anlatır anlatır susmaz..
dinleyen terler işkenceye maruz kaldığını hisseder ama anlatan askerlik yapmıştır bir kere anlatacaktır...
-yav emmoğlu bizim bi komutan vardı
-hay sana da emmoğluna da komutanına da eee
2-hele bir de asker adayı yakalamışsa incik boncuk ne varsa anlatmaya teşebbüs eden insan modelidir. askerlik öncesi bu insanlardan uzak durulması önemle rica olunur.
hele de hele asker adayının geleceğini tayin etme özellikleri vardır ki sormayın gitsin.
- sen bilgisayardan anlıyon aslanım, seni kesin yazıcı yaparlar.
3-bazıları vardır ki bedelli olarak yaptığı 1 aylık askerlikte, 15 ay yapandan daha çok şey yaşamıdığını iddia eder ve bunları ballandıra ballandıra anlatır.
4-uzağa en uzağa kaçmalıdır, sivilde yakalasa mutlak dövecektir o astsubayı.
5-efendim yurdumuz insanının askere gittiğini ve orada gerçekten ilginç olaylar yaşadığını tüm ahaliye duyurmak için ve bence birazcıkta ilgi çekmek için anlatılan hikayelerdir. bazen öyle absürdleri vardır ki "eh yok artık" demekten kendinizi alamazsınız.
misal:
-abi bizim mutfakta çavuş (tam rütbeyi hatırlamıyorum attım), yemek yapılan kazanda yıkanıyordu.
+efendim abi?!?!
6-en facia olanı da helikopter hikayesi anlatandır.
Baba sorar
-Oğlum askerlik nasıl zor mu
Cengaver asker yanıtlar
-Yok Baba o kadar değil de helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmek zor oluyo.
-vay aslan yavrum benim
-sağol baba.
kaydirigubbakcemile3
günaydın canım bende uzak duruyorum açıkcası
Nbr canım
özlem ayakkabılarını demet akalınnla beraber mi aldın canım
Boşverin bu konularrııııı... Bakın neler buldum:
Askerlik anıları başlığı altında:
kaydirigubbakcemile3
1-saatlerce zevkten dört köşe olur anlatır anlatır susmaz..
dinleyen terler işkenceye maruz kaldığını hisseder ama anlatan askerlik yapmıştır bir kere anlatacaktır...
-yav emmoğlu bizim bi komutan vardı
-hay sana da emmoğluna da komutanına da eee
2-hele bir de asker adayı yakalamışsa incik boncuk ne varsa anlatmaya teşebbüs eden insan modelidir. askerlik öncesi bu insanlardan uzak durulması önemle rica olunur.
hele de hele asker adayının geleceğini tayin etme özellikleri vardır ki sormayın gitsin.
- sen bilgisayardan anlıyon aslanım, seni kesin yazıcı yaparlar.
3-bazıları vardır ki bedelli olarak yaptığı 1 aylık askerlikte, 15 ay yapandan daha çok şey yaşamıdığını iddia eder ve bunları ballandıra ballandıra anlatır.
4-uzağa en uzağa kaçmalıdır, sivilde yakalasa mutlak dövecektir o astsubayı.
5-efendim yurdumuz insanının askere gittiğini ve orada gerçekten ilginç olaylar yaşadığını tüm ahaliye duyurmak için ve bence birazcıkta ilgi çekmek için anlatılan hikayelerdir. bazen öyle absürdleri vardır ki "eh yok artık" demekten kendinizi alamazsınız.
misal:
-abi bizim mutfakta çavuş (tam rütbeyi hatırlamıyorum attım), yemek yapılan kazanda yıkanıyordu.
+efendim abi?!?!
6-en facia olanı da helikopter hikayesi anlatandır.
Baba sorar
-Oğlum askerlik nasıl zor mu
Cengaver asker yanıtlar
-Yok Baba o kadar değil de helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmek zor oluyo.
-vay aslan yavrum benim
-sağol baba.
kaydirigubbakcemile3
bayıldım ama bende bir düz taban pakizeyim.. hehee -tatlicadiarzu-hoşgeldinn canımmm
dimi yaa çok güzeller ama hayatta yürüyemem onlarla kesin düşerimmm toplarlar beni yerdenhihoyyyt
Canim askerlik 9 ay olacak die haber geldi :))))
günaydın arkadaşlar hepinize günaydınlar olsun bayanssulusmile
haberlerde tek tip askerlik yine gündemde içim pırpır heyecanlı. Bu defa olur mu dersiniz?
günaydın tatlikisimmgünaydın canım bende uzak duruyorum açıkcası
Nbr canım
özlem ayakkabılarını demet akalınnla beraber mi aldın canım
günaydın arkadaşlar hepinize günaydınlar olsun bayanssulusmile
haberlerde tek tip askerlik yine gündemde içim pırpır heyecanlı. Bu defa olur mu dersiniz?
onu bunu bilmem ama hayırlısıyla inşallah tek tip askerliğe geçiş olur.
askerlerimiz gittikleri yerde kısa dönemlerin şafağıyla zaten moral bozukluğuna uğruyorlar. 150 geçer mi diyorlar alsanaalsanasmile
klava: sopa istiyo onlar sopa, 460la da dalga geçiyolar bi güzel, "adammı öldürdü", "bitmez o bitmezz" diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?