Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duygu boşver anlatma yeri burası değil ceza falan alırsın değmez

Askerlik herkese 9 ay... - Milliyet.com.tr

süpperrr:lepi:
inşallah hemen çıksın da yararlanın sizler de arkadaşlarımm:içelim:

meg inşallah tatlım ya

Boşverin bu konularrııııı... Bakın neler buldum:
Askerlik anıları başlığı altında:

kaydirigubbakcemile3

1-saatlerce zevkten dört köşe olur anlatır anlatır susmaz..
dinleyen terler işkenceye maruz kaldığını hisseder ama anlatan askerlik yapmıştır bir kere anlatacaktır...

-yav emmoğlu bizim bi komutan vardı
-hay sana da emmoğluna da komutanına da eee

2-hele bir de asker adayı yakalamışsa incik boncuk ne varsa anlatmaya teşebbüs eden insan modelidir. askerlik öncesi bu insanlardan uzak durulması önemle rica olunur.

hele de hele asker adayının geleceğini tayin etme özellikleri vardır ki sormayın gitsin.

- sen bilgisayardan anlıyon aslanım, seni kesin yazıcı yaparlar.

3-bazıları vardır ki bedelli olarak yaptığı 1 aylık askerlikte, 15 ay yapandan daha çok şey yaşamıdığını iddia eder ve bunları ballandıra ballandıra anlatır.

4-uzağa en uzağa kaçmalıdır, sivilde yakalasa mutlak dövecektir o astsubayı.

5-efendim yurdumuz insanının askere gittiğini ve orada gerçekten ilginç olaylar yaşadığını tüm ahaliye duyurmak için ve bence birazcıkta ilgi çekmek için anlatılan hikayelerdir. bazen öyle absürdleri vardır ki "eh yok artık" demekten kendinizi alamazsınız.
misal:
-abi bizim mutfakta çavuş (tam rütbeyi hatırlamıyorum attım), yemek yapılan kazanda yıkanıyordu.
+efendim abi?!?!

6-en facia olanı da helikopter hikayesi anlatandır.
Baba sorar
-Oğlum askerlik nasıl zor mu
Cengaver asker yanıtlar
-Yok Baba o kadar değil de helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmek zor oluyo.
-vay aslan yavrum benim
-sağol baba.

kaydirigubbakcemile3

günaydın canım bende uzak duruyorum açıkcası

Nbr canım

özlem ayakkabılarını demet akalınnla beraber mi aldın canım

ayy son kısma koptummmsırnaşık şey

buna bittim ya

günaydın arkadaşlar hepinize günaydınlar olsun bayanssulusmile

haberlerde tek tip askerlik yine gündemde içim pırpır heyecanlı. Bu defa olur mu dersiniz?

hoşgeldinn canımmm
dimi yaa çok güzeller ama hayatta yürüyemem onlarla kesin düşerimmm toplarlar beni yerdenhihoyyyt
bayıldım ama bende bir düz taban pakizeyim.. hehee -tatlicadiarzu-
Canim askerlik 9 ay olacak die haber geldi :))))

evet canım ya okudum haberide ayy keşke çıksa da bitirsek askerliği yahuu boshayallersmile

günaydın canım bende uzak duruyorum açıkcası

Nbr canım

özlem ayakkabılarını demet akalınnla beraber mi aldın canım
günaydın tatlikisimm
günaydın arkadaşlar hepinize günaydınlar olsun bayanssulusmile

haberlerde tek tip askerlik yine gündemde içim pırpır heyecanlı. Bu defa olur mu dersiniz?

günaydın tatlımm valla her seçim öncesi nasıl ki gündeme geliyor bu da farksız diye düşünüyorum... Her sene aynı muhabbet.. Yeni paşamız konuyu gerçekleştirse bile bize pek uğramaz herhalde..

onu bunu bilmem ama hayırlısıyla inşallah tek tip askerliğe geçiş olur.
askerlerimiz gittikleri yerde kısa dönemlerin şafağıyla zaten moral bozukluğuna uğruyorlar. 150 geçer mi diyorlar alsanaalsanasmile

onu bunu bilmem ama hayırlısıyla inşallah tek tip askerliğe geçiş olur.
askerlerimiz gittikleri yerde kısa dönemlerin şafağıyla zaten moral bozukluğuna uğruyorlar. 150 geçer mi diyorlar alsanaalsanasmile

klava: sopa istiyo onlar sopa, 460la da dalga geçiyolar bi güzel, "adammı öldürdü", "bitmez o bitmezz" diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…