- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.021
hoşgeldin nefescimselam güzeller nasılsınız bakalım??
haberleri izlediniz mi sabaaah delikafadulden
doğru ama :roflol:e gidilebilir bi yermiş canım o zaman
kaydirigubbakcemile3 ay koptum canım yaa.. iyi fikir gel beraber mail atalım kaydirigubbakcemile3
biz de myle gitmiştik yemin törenine, kayınvalidem ve kayınbabamla beraber
selam güzeller nasılsınız bakalım??
haberleri izlediniz mi sabaaah delikafadulden
aynı şeyi bende yaptım :1closedeyes:
biliyorlar beni kafama koydum mu yaparım
gidiyorum dedim aha bu da biletim :1closedeyes:
oha :roflol: siz bildiğin soy sop durumuna geçmişsiniz direkt :roflol:anaa biz yemin törenine kayınpeder kayınvalide 2 görümce 1 enişte 5 yeğenle birlikte gittik ulen:roflol:
ah biz çocuklarımızdan çok çekicez ondan korkuyorumDUYDUK CANIM YAA HERKES DE AYNI HEYECANHADİ BAKALIM HAYIRLIIS..
AYNEN İŞTE KAFAYA KONAN YAPILIR BENDE DE, O YÜZDEN ÜSTÜME GELMEZ KİMSE, ANNEM DER HEP NE DESEM BOŞ O KAFAYA KOYMUŞ Bİ KERE DİYE kaydirigubbakcemile3
canım benimki yeni gitti 2 hafta oluyor iste. sartları zor dagıtım yapılıyor oradan da. ama cok rahatlar. cep telefonu vardı, konustuk saatlerce, mesajlastık. ama bugün haber alamadım. asıl karakoluna gidiyordu helikopterle gece. gitti mi bilmiyorum ama gitmese arardı simdiye kadar. komutanlar anlayıslıymıs. gece cok sogukmus simdiden. simdilik bu kadar biliyorum.
sende bi gelisoysun bi gidiyosun ya:lepi:hatunlarrrr ben geldimmmm
keyifler iyi bakıyorumdaa kaydirigubbakcemile2 :lepi: sositososito
gel benim yerimde sen ol da otur oturduğun yerde :1rolleyes:duygu.c otur kız haftaya bugn kavuşacağız işte senle yavuklularımıza :lepi:
kızlar benim işler yoğun siz kaynatıyorsunuz olmadı böyle -tatlicadiarzu-
kızlar o kadar kaynatmıssınız ki okuyamadım valla hepsini..hoşgeldin nefescim
izlemez miyiz uykularımız kaçıyor zaten
heyecandan pırpır durumdayız :1rolleyes:
sen kaçırdın muhabbetleri
doğru ama :roflol:
aynen babam artık haberlerde askerlikle ilgili güzel bişi cıkınca gel gel diye bagırıo banaDUYDUK CANIM YAA HERKES DE AYNI HEYECANHADİ BAKALIM HAYIRLIIS..
AYNEN İŞTE KAFAYA KONAN YAPILIR BENDE DE, O YÜZDEN ÜSTÜME GELMEZ KİMSE, ANNEM DER HEP NE DESEM BOŞ O KAFAYA KOYMUŞ Bİ KERE DİYE kaydirigubbakcemile3
ayy kıyamam kız yazık :çok üzgünüm:Gecen gün canımla konustugumuz numaradan arandım, heyecanla actım telin sahıbı cocuk annecim dedi. Nasıl dedim? pardon kiminle görüsüyorum dedi adımı söyledim. Yenge ya annemi arıcagıma seni aramısım dedi, önemli degil dedim. asdasdfs anne dedi bana ya. hatta annecim dedi. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
sende bi gelisoysun bi gidiyosun yaklava:
naber diyorum cevap bile yazmıyosun :mymeka:
küsüm sana :dilcikar:
gel benim yerimde sen ol da otur oturduğun yerde :1rolleyes:
hasret tavan yapmış durumda :kedi:
tatlikis, ben kendim evde bişeyler yapıyorum butik pasta kurabiye felan
izmir'de ki kurslara bi tomar para istiyorlar gerenk yok.
duygu.c otur kız haftaya bugn kavuşacağız işte senle yavuklularımıza :lepi:
hiii ulan ne ayıp ayol
ulen desen neyse :roflol:
o da bişey mi biz giderken müstakbel kayınvalidem ve kayın pederimlen birlikte gittik :1rolleyes:
anaa biz yemin törenine kayınpeder kayınvalide 2 görümce 1 enişte 5 yeğenle birlikte gittik ulen:roflol:
:lepi:hatunlarrrr ben geldimmmm
keyifler iyi bakıyorumdaa kaydirigubbakcemile2 :lepi: sositososito
tatlikis, ben kendim evde bişeyler yapıyorum butik pasta kurabiye felan
izmir'de ki kurslara bi tomar para istiyorlar gerenk yok.
duygu.c otur kız haftaya bugn kavuşacağız işte senle yavuklularımıza :lepi:
oha :roflol: siz bildiğin soy sop durumuna geçmişsiniz direkt :roflol:
ah biz çocuklarımızdan çok çekicez ondan korkuyorum
nolucak bu dik kafalılık bilmiyorum :roflol:
onlarda ben kocaya gidiyorum, sizden izin almıyorum gittim akannehir
ayy kıyamam kız yazık :çok üzgünüm:
Gecen gün canımla konustugumuz numaradan arandım, heyecanla actım telin sahıbı cocuk annecim dedi. Nasıl dedim? pardon kiminle görüsüyorum dedi adımı söyledim. Yenge ya annemi arıcagıma seni aramısım dedi, önemli degil dedim. asdasdfs anne dedi bana ya. hatta annecim dedi. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
hehe bende ankösörlüden konuşuyoruz aradım çağırdılar teyzecim burda değil dedi tamam evladım dedim kapattımdelikafaduldendelikafadulden
bende kendimi çok kaptırmak istemiyorum bundan önce de böyle olmuştu ümitlendirdilyer sonra hüsrankızlar o kadar kaynatmıssınız ki okuyamadım valla hepsini..
bende heyecanlandım ama nişanlım hala boşuna ümitlenme olursa süpriz olur diyoo..
sadece ben kendimi kaptırmım diye dio biliorum o da orda heyecanlı boshayallersmile
ben bilmem nuliş :dilcikar:ulee benim elimdemi bilmiyorumkismile
bilgisayarlar uğraşıyordum kaç günlerdirguclubacismile
bilg. donup kalıyorduu Çok üzgünüm çoook
neyseki az önce yeni bilg geldiikaydirigubbakcemile2
küsme bana duyguşum bilg. da sorun olmasa naber demene cevap yazmazmıyımolumunekankayizsmile a.s. a.s. a.s.
Allah yardımcımız olsun :roflol:heh işte aynı bak
yandık vallaaaa yandık benim nişanlım da sinir küpü, inatçı keçi, ikimizin çocugu fena olucak zaten kaydirigubbakcemile3[
ahahahah :roflol: :roflol:hehe bende ankösörlüden konuşuyoruz aradım çağırdılar teyzecim burda değil dedi tamam evladım dedim kapattımdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?