- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.081
nasıl olayım canım çok ta iyi değilim ailevi problemlerim var biraz çok canım sıkkınağlamak istiorum yaa:gitme:
hayrdır canım ya :sm_confused:nasıl olayım canım çok ta iyi değilim ailevi problemlerim var biraz çok canım sıkkınağlamak istiorum yaa:gitme:
olsun işte daha iyi olmuş, ileride oradan da ayka yere geçersinsaol canım sanırım uzun zamandır bu düşünceleri vardı ama ben olmaz d,ye düşünürken büyük bir süpriz yaptılar bana yani
ne bileyimne alaka kız kaydirigubbakcemile3
küsmedin yanee banaa :sm_cool:
olumunekankayizsmile a.s. en sevdikin papatyalardannna.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.a.s.a.s.
dayağı haketmiş ama diğer asker:1closedeyes: :mymeka:
olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
ağlıorum zaten canımm:gitme:yaaaa benim gibi başka yok heralde anne babasıyla anlaşamayann..ya gerketne hiç anlaşamıoruzzz:sinifsinif:ayy canım ya üzülme desemde ağlamak istiyosun
eğer ağlamak istiyosan gerçekten kendini sıkma rahat bırak ağla insan rahatlıyor valla
bende çok srunlar yaşıyorum ama ağlıyorum rahatlıyorum anlatmak istersen dinlerim canım
hayrdır canım ya :sm_confused:
olsun işte daha iyi olmuş, ileride oradan da ayka yere geçersin
ne bileyim
oooyy teşekkül edelim o papatyalar için severim bilirsin :1rolleyes:
canım canım :asigim:
iyiyim tatlım açlık susuzluk herkes gibiyimmnapıyon canım oruç nasıl gidiyor
ağlıorum zaten canımm:gitme:yaaaa benim gibi başka yok heralde anne babasıyla anlaşamayann..ya gerketne hiç anlaşamıoruzzz:sinifsinif:
hayrdır canım ya :sm_confused:
olsun işte daha iyi olmuş, ileride oradan da ayka yere geçersin
ne bileyim
oooyy teşekkül edelim o papatyalar için severim bilirsin :1rolleyes:
canım canım :asigim:
canım genel bi problem yok ortada çok ufacık saçma sapan şelerden kavga edioruzz..hiç bir kere bile benimle olumlu konuşmuo annem hep olumsuz konuşuoo kavga eder gibi ya anlamadım bende ok agresif bi insanım zaten..psikiyatriste gitmiştim iki ay önce fln,,bana sen bazı şelere çok sıkılıosun içine atıosun ve sonra patlama noktasına gelio demişti..işte annemle sorunlarımız da öle oluoo..patlama noktasına geliorum ve çok aşırı sinirleniorum..ya anlamıyorum..düzelmesi için elimden geleni yapıorum ama olmuoo iki haftasa bir fln kavga edioruzzz:gitme::teselli: anlatmak istermisin :gitme:
artık izinleri düşsem mi şafaktaaaan
şafağımız 312
hepsi ana kuzusua.s
hehe bende ankösörlüden konuşuyoruz aradım çağırdılar teyzecim burda değil dedi tamam evladım dedim kapattımdelikafaduldendelikafadulden
bende kendimi çok kaptırmak istemiyorum bundan önce de böyle olmuştu ümitlendirdilyer sonra hüsran
ben bilmem nuliş :dilcikar:
Allah yardımcımız olsun :roflol:
ahahahah :roflol: :roflol:
iyi yapmışsın ay çok güldüm durduk yerde ya :roflol:
kız şeker hamurunu nasıl yapıyosun
ya ben telefon olayından korkuorum yakalanırsa falan yakmayalım askerliği die
:teselli: anlatmak istermisin :gitme:
Şenizoy oy:asigim: bilmem mi canım benim yaaa :asigim: a.s.
a.s. a.s. a.s.
ah olmaz mı canım yaduygucum anlaşamıoruz yaa hiç bir konuda yani annem ve babamla aynı evde yaşayamıorummm çok üzülüorumm:gitme:sizinde bu konuda probleriniz oluo mu yaa yoksa sorun bende mii:gitme:
ağlıorum zaten canımm:gitme:yaaaa benim gibi başka yok heralde anne babasıyla anlaşamayann..ya gerketne hiç anlaşamıoruzzz:sinifsinif:
orucu saldım ben yafazla yoğunluğu olmasa iyide çok yoğun oluyorum ya başım ağrıyor hep hep ağrı kesiciyle yatıyorum akşamları oruçda tuttuğumdan akşama kadar çekiyorum o ağrıyı
heleki müşteriler sinir ediyo beni ya laf anlatmaktan yoruluyorm adamlara ya
ben de çok düşünüyorum bu soruyu ama dağıtım izni harici kullanıp kullanmayacağı hala belli değil, böyle saymaya devam ediyorum aklinialirimsmile
ay evvttt, annemin yeri ayrı der durur benimki hep tamam bee tamam diyorum kaydirigubbakcemile3
delikafadulden süpeeerrrr...
amiiiinnnn sırnaşık şey
carreour hazır satıyoooor, şeker hamuru pakette alıp yoğuruyorum, kalıplarla şekillendiriyorum kaydirigubbakcemile3
biz de 6 ay durduk durduk artık dayanamadık ankesörlü telefonun kaprislerine, nişanlım da emin oldu komutanlarının cep telefonuna karşı bakış açısından.. şimdi rahatız çok şükür.. korkma sen de eminim askerin de bakar ölçer biçer duruma göre girer o işe yerimseniben
nooolduuu bilmiyorumkismile
orucu saldım ben ya
aynen baş ağrısından akşamı edemiyorum
Allah affetsin suçlu hissediyorum kendimi ama tutamıyorum boshayallersmile
canım bende sakarya da okuorum,9 ay ordayım evim var orda ev arkadaşlarım varr inan 7 kat yabancılar onlarla yaşaması daha kolay,ve sonuçta orda kendi özgürlüğüm var,inanırmısın buraya 3 ay tatile geliorumm(istanbula)burnumdan gelior...az kaldı 18 eylülde gidicem yineee..her zaman yaptıım gibi biraz daha sabretmeliyimm:sinifsinif:Şeniz
ah olmaz mı canım ya
annemle yaşıyorum ben ama artık bunalıyorum ya olmuyor çok canım sıkılıyor
ama idare ediyorum mmecbur
kadını tek başına bırakıp ayrı eve de çıkamam ama çenesi beni delirtiyor
biraz daha dayan be canım ne kaldı şunun şurasında
canım bende sakarya da okuorum,9 ay ordayım evim var orda ev arkadaşlarım varr inan 7 kat yabancılar onlarla yaşaması daha kolay,ve sonuçta orda kendi özgürlüğüm var,inanırmısın buraya 3 ay tatile geliorumm(istanbula)burnumdan gelior...az kaldı 18 eylülde gidicem yineee..her zaman yaptıım gibi biraz daha sabretmeliyimm:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?