- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.281
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler
rüyanızda askerlerinizi görün:jeyyar:
hoşbulduk canım sen nasılsın ben iyiyim şükür
askerimde de iyi şükürpuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler
rüyanızda askerlerinizi görün:jeyyar:
Mehabbet, canim nisanyagmurunu senin listene depukluyorumm
♥ ♥81 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥
Canim senide artik listemde gormek istemiyorum..
Yalla plakalaraaaaaaaaaa.. :lepi: Al sana depukkkk
[ı]selam kızlar ben geldimmmm opuyorumnanaktan askerlik 9 ay olacakmış öyle söylüyorlarşafaklar birden düşecek ozaman şubatta askerim yanımda olacak daha ne olsunnnnnnnnnnn aklinialirimsmile[/ı]
askerim 5 gün oldu geleli çoook mutlym 15 ay zor geçti kızlar:
benim de erkek arkadaşım askerde,acemiliğini yapıyor ve 2 gündür aramadı normal mi sizce(((
merhaba kısslar tesadüfen buldum sizi, ben normalde 2 çocuklu bir asker eşi olarak hep çocukla ilgili bölümlerdeydim sizi görünce bi hoşş oldum gerçi değişik uygulamalarınız var bayaa ben onları beceemem ama:) bizim şafağımızda 82 kaldı.. plakalara indik sonunda çok şükür canım kocamm bi gelse artık çok zor geçiyo günler, bu günde hasta olmuşş kocişimmm seni çook seviyorum
hoşgeldinnnn aramıza opuyorumnanaktan Allah sabır versin sana da biz de sevdiklerimize kavuşmayı bekliyoruz işte zemuszemus hangi uygulamalar canım merak ettim valla sen niye beceremeyeceksin ki hem becerirsin elbetkaydirigubbakcemile3 inşallah eşine kavuşursun tekrardan ve hiç ayrı düşmek zorunda kalmazsınızz geçmiş olsun bu arada eşine turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?