Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

insaALLAH gecer canim...hosbulduk:)

bu yirmi gun icinde cok deg'istim..sinirli birisi oldum..tlf.da da pek konusamiyoruz, cok az konusuyoruz, baskalar da az konusuyorlarmi asker sevgilileri ile?

Tatlım anlaşılan kısa dönemsinn bilmiyorumkismile
birde bize bak 460 tan düştük..
Başlarda olur böyle Ben ilk gittiğinde günde 5 dk falan konuşuyordum..boshayallersmile
Şimdi ohooo.. Bu tel yüzünden işten kovulmassam iyidir..Saatlerim tel de geçiyor valla.. sengözlerimebaksanab
Zaman geçiyorr hiçç sıkma canını.. Bak burda kocaman bir aileyiz.. Katıl bize :lepi:

bu yirmi gun icinde cok deg'istim..sinirli birisi oldum..tlf.da da pek konusamiyoruz, cok az konusuyoruz, baskalar da az konusuyorlarmi asker sevgilileri ile?

bizde günde bir kere konuşuyorduk ilk gittiğinde sıra olduğu için çok az konuşup kapatıyorduk sıkma canını zamanla alışırsın sayılı gün geçiyoe senin kısa dönem mi

günaydın canım hayırdır niye bıraktın şafak saymayı

Günaydin güzelim nasilsina.s.
beni istemeyen birinin yolunu ne kadar gözleyebilirimki , car$iya cikip cikmayacagi belli degildi bugünden icin
msn actim baktim cevrimici , girdim bende hic ne selam var ne sabah :sm_confused:
hala da bi yazan yok..

neyse kızlar görüşürüz ben gidimde yemek yapim..cokacimcoook

çok fazla kaynatmayın da gelince takip edebilelim sizi opuyorumnanaktan

ay evt, kaynatmışlar yine yaa biz yokken, oku oku, gelemedim son sayafaya 1 saattir

oldugu yer bağlı canım, benim nişanlım da götürmedi yanında riske atmadı hep senin dediğin gibi olaylar duyduğumuz için.. ama ustabirliğine gittikten sonra kullanmayan yok ve sadece denetim zamanı saklanıyor, toplanıyo, komutanlar da gözümüze sokmadan kullanabilirsiniz diyo dedi vekullanmaya başladı..

canım bizimkinin orda bişey demiyormuş komutanlar sadece gözümüze sokmayın diyorlarmış heryer farklı tabi benimkide alt devre gelsin diye bekliyor alacak telefon

aynen biz de öle aldık alkisalkisalkis

Şafaak 175
Çabuk geç zamaaaaaaaaaaann !...

evvvttt geçsin zaman, aynı zamanlar da kavuşucaz askerlerimizeopuyorumnanaktan
şafak 178..

Oooof ya,

Esimin komutanlari demiski tek tip askerlik kesin gelecek
9 ay olucak.. ama size vurmucak.. baya gec olucakmis mafoldumben

bak bu haber olmadı :çok üzgünüm:

benim de erkek arkadaşım askerde,acemiliğini yapıyor ve 2 gündür aramadı normal mi sizce(((

normal canım.. benim nişanlım acemiliğe ilk gittiginde 1 hafta aramadı beni.. sadece ben geldim merak etmeyin, arayacak gücüm yok demiş ağlayarak abisine gittiği ilk gün.. herkesten ayrılıp gitmek, öle bi yere gitmek, yapılanların yorgunlugu, telefondaki sıralar... acemilikte haftada 1 konuşmak bile olabiliyo.. ustada düzeliyo merak etme canım :teselli:

Günaydın güzellerr :sm_cool:

turkbayragiŞafak 85turkbayragi

günaydın canım nasılsın

günaydın kızlaaarrr yerimseniben nabersiniz?

135 gun kaldi..:)) daha cok zaman var..ama ozlemden kendimi o kadar kotu hissediyormki, biturlu anlatamam..

hepimizi değiştiriyo canım maalesef bu süreç... özlem, eskisi gibi konuşamamak, her yapılanda yanında onu aramak, onun söylediklerini alttan almaya çalışmak,.. yeterince zor bi dönemden geçiyoruz, normal böyle olmamız, ben de öyle oldum, daha asabi, kimseyi idare edemez bi konumdayım artık.. varsa yoksa nişanlım, askerim... onu alttan alıyorum, gelmes,ne sabrediyorum sürekli aklımda o... :çok üzgünüm: :bbo:
ne kadar konuşabiliyosunuz?

acemi birliğinde bizimde konuşamadığımız gün çok olurdu ama çok şükür ustabirliğinde her gün 1 kere konuşuyoruz bu bile yetiyo yaa.. sesini duymak herşeyi sıfırlatıyoopuyorumnanaktan

günaydın canııımm.. nasılsın? hayırdır yaa.. dengesiz sanorom kendisi biraz?:çok üzgünüm:

günaydın canııımm.. nasılsın? hayırdır yaa.. dengesiz sanorom kendisi biraz?:çok üzgünüm:

Günaydin tatlim a.s. eh i$te bu durumda nasil olabilirsem =) , sen nasilsin ?
Hayir olur in$allah :Saruboceq:..
artik buna dengesiz mi denir ba$ka bi$ey mi bilemiyorum :1closedeyes:
gecen hafta cumartesi en son konu$mu$tuk canim car$i iznine cikinca
normal bi konu$maydi , numaralarimizi felan verdik birbirimize askerlikten felan konu$tuk i$te
bugün car$i izni belli degildi , bi msn acip bakayim dedim , actim cevrimici
bende cevrimici oldum , ama ne yazan var ne soran :1no2:

iyiyim canım

anlıyorum tatlım sen bilirsin bildiğim kadrıyla zaten sizin ilişkiniz bitmişti giderken aramıştı seni yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…