- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.321
Günaydın güzellerr :sm_cool:
turkbayragiŞafak 85turkbayragi
günaydın canım nasılsın
İyiyim tatlım bugün güne biraz yoğun başladım kafamçokkarıştı
Sen nasılsın :1hug:
iyi canım ne olsun bugün cumartesi ya ben rahatım
kimsecikler yok bugün
Evet herkes mışıl mışıl uyuyo anlaşılan :1rolleyes:
Önüme sabah sabah bi yığın ft getirdiler onları giriyorum bende..:tomato:
Hiç bişey kalmamış canım ya.. Sıkma canını..:teselli:135 gun kaldi..:)) daha cok zaman var..ama ozlemden kendimi o kadar kotu hissediyormki, biturlu anlatamam..
sana kolay gelsin canım bende uyudum uyuyacağım masanın üstünde
saol canım benim valla bıraksalar bende uyucam amaaaa :sinifsinif: mirmirmirmir
Hiç bişey kalmamış canım ya.. Sıkma canını..:teselli:
Hoşgeldin bu arada.. a.s.
insaALLAH gecer canim...hosbulduk:)
bu yirmi gun icinde cok deg'istim..sinirli birisi oldum..tlf.da da pek konusamiyoruz, cok az konusuyoruz, baskalar da az konusuyorlarmi asker sevgilileri ile?
bu yirmi gun icinde cok deg'istim..sinirli birisi oldum..tlf.da da pek konusamiyoruz, cok az konusuyoruz, baskalar da az konusuyorlarmi asker sevgilileri ile?
Günaydin $afak güzellerim opuyorumnanaktan herkeslere güzel bi haftasonu diliyorum
$afak saymayi felan biraktim bugünden itibaren , ama aranizdan ayrilamiyorum ali$mi$im sizlere
günaydın canım hayırdır niye bıraktın şafak saymayı
neyse kızlar görüşürüz ben gidimde yemek yapim..cokacimcoook
çok fazla kaynatmayın da gelince takip edebilelim sizi opuyorumnanaktan
kızlar bu cep telefonuyla ilgili muhabbet dönmüş tam okuyamadım amatlamadan da edemedim:)bizim şafağımız 69 hala cep telefonu kullanamıo askerim..çok sıkı yakalatanlar olmuş ve direk mahkemeye verilmiş..askeri ve sivil hapis cezaı almışlar ve askerlikleri de uzamışş hatta sevgilim yazıcı olduğundan işlemlerini de o yaptıı ordan bilioruz..
canım bizimkinin orda bişey demiyormuş komutanlar sadece gözümüze sokmayın diyorlarmış heryer farklı tabi benimkide alt devre gelsin diye bekliyor alacak telefon
Şafaak 175
Çabuk geç zamaaaaaaaaaaann !...
Oooof ya,
Esimin komutanlari demiski tek tip askerlik kesin gelecek
9 ay olucak.. ama size vurmucak.. baya gec olucakmis mafoldumben
benim de erkek arkadaşım askerde,acemiliğini yapıyor ve 2 gündür aramadı normal mi sizce(((
Günaydın güzellerr :sm_cool:
turkbayragiŞafak 85turkbayragi
günaydın canım nasılsın
135 gun kaldi..:)) daha cok zaman var..ama ozlemden kendimi o kadar kotu hissediyormki, biturlu anlatamam..
Tatlım anlaşılan kısa dönemsinn bilmiyorumkismile
birde bize bak 460 tan düştük..
Başlarda olur böyle Ben ilk gittiğinde günde 5 dk falan konuşuyordum..boshayallersmile
Şimdi ohooo.. Bu tel yüzünden işten kovulmassam iyidir..Saatlerim tel de geçiyor valla.. sengözlerimebaksanab
Zaman geçiyorr hiçç sıkma canını.. Bak burda kocaman bir aileyiz.. Katıl bize :lepi:
Günaydin güzelim nasilsina.s.
beni istemeyen birinin yolunu ne kadar gözleyebilirimki , car$iya cikip cikmayacagi belli degildi bugünden icin
msn actim baktim cevrimici , girdim bende hic ne selam var ne sabah :sm_confused:
hala da bi yazan yok..
günaydın canııımm.. nasılsın? hayırdır yaa.. dengesiz sanorom kendisi biraz?:çok üzgünüm:
Günaydin güzelim nasilsina.s.
beni istemeyen birinin yolunu ne kadar gözleyebilirimki , car$iya cikip cikmayacagi belli degildi bugünden icin
msn actim baktim cevrimici , girdim bende hic ne selam var ne sabah :sm_confused:
hala da bi yazan yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?