Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hııı şu ''DEPÜK'' olayından bahsediyorsun sanırım kaydirigubbakcemile3 motive ediyor valla Depük listeleri falan ama bana daha çooook var boshayallersmile şafak 359 benim şu askerlik 9 ay olsa da Şubat'ta sevgilimi alsam Şırnak'tan aklinialirimsmile valal sorma askerliğini yapsın çıksın karşısına erkekler kızların sonra böyle ağlaşıyoruz :roflol:

inşallah canım yaa allah kavuştursun eğer 9 aya inerse bizimki yarın gelir mucize gibi olur valla ama bize biraz zor heralde, inşallah size vururda erkenden kavuşursunuz, iyi geceler..

inşallah canım yaa allah kavuştursun eğer 9 aya inerse bizimki yarın gelir mucize gibi olur valla ama bize biraz zor heralde, inşallah size vururda erkenden kavuşursunuz, iyi geceler..

inşallah yoksa 1 yıl daha var :gitme: bakalım hayırlısı olsun hepsi sağlıklı gelsinde 1 yıl da beklerim sorun değil boshayallersmile

kızlar şimdi internette yorumları fln okudum b8u askerliğin dokuz aya düşmesiyle ilgili..Kızlar bir kere bu tasarıyı meclisin onaylaması gerekio mecliste 1 ekimde açılıomuşş,e açılır açılmaz hemen bu tasarıya mı el atacaklar,çok zor..tasarının kabul olması yıl başını bulurmuş,,artı kabul olduktan sonra birde uygulamaya geçirileceği tarih varmış peki o ne zaman olacak o da önemli..anlıcağınızz bizi hiç bir şekilde vurmuyorrbilmiyorumkismile..inşallah sizlere denk gelir canlarım..beni asıl sinir eden olay bedelli askerliğin çıkmasıı,,kendimi zaten sevgilimi askerliğe yolladığım için suçlu hissediorum,,bir de bedelli çıkarsa benimki çıldırır gibime gelioo,çünkü hep ya bedelli ya hiç dioduu..ama yapcak bişey yok kısmettzemuszemus

9 aya düşmesi zaman aalır bencede canım hayırlı olsuun ama düşsün yani sonuçta çok uzun bir süre ..
sanada geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine , ben heyecanlıyım vallaha hayırlıısyla gelsin tüm askerlerimisz sağ sağlim , seninde az kalmış 68 nere bakim-?

aksaray tatlımmopuyorumnanaktanyarında aşkımın yaşadığı yerdeyizzz zonguldakkkk:lepi:

acaba bıze vururmu cnm daha gıtmedı ya benımkı eylulde ALLLAHIM İNŞ :Saruboceq: umarım sizede vurur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…