Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın cicim.. kaçan kovalanır demiş atalarımız boşa dememiş tatlım.. Kıymet bilmeyenden ne yar olur ne başka birşey.. Senin kıymetini bilmiyorsa oturup o ağlasın.. Bu zamanda mecbur olmadığı halde asker yolu gözleyen kızı bulmuşta hala düşünüyor..

Kızlarr bana akıl verin lütfen ;
Benim sevgilim herşeye çok çabuk kızan tiplerden.. Dinlemeden hemen kızmaya başlar buda beni çok sinirlendirdiği için bende başlarım bağırmaya tabi..
Mesela sabah evden çıkmadan önce msj laşıoduk üstümü giyicem yazdım sonra 10 dk msj atmadım.. 10 dk sonra aradı 10 saattir ne üst giymesi falan diye.. Bende kızdım insan hiç lavaboya falan gidemezmi falan diye..
Sonra düzeldi iş yerinde normal birşekilde yarım saat kadar konuştuk.. Yatıyorum aşkım msj larını bekliyorum dedi .. İşimin çok olduğunu bitirir bitirmez msj çekiceğimi söyledim tamam hayatım dedi kapattığımızda 9 u yeni geçmişti..
Şimdi aradı bi güzel bağırdı çağırdı yine kapattı.. Niye msj çekmedim diye.. Sana sabah işlerim var ondan sonra çekicem dedim diyorum yok.. Neymiş bu kadar önemli işlerim... Offfffffffffffff... Bana bi akıl verin ne olur.. Alttan mı alayım napayım bıktım artık herşeyde alttan almaya yaaaaaa
klava:

iyiyim canım

anlıyorum tatlım sen bilirsin bildiğim kadrıyla zaten sizin ilişkiniz bitmişti giderken aramıştı seni yanlış hatırlamıyorsam

canim yazdim da baglanti gidince göndermemi$ kusura bakma

ALLAH iyiligini versin güzelim :Saruboceq:
biz zaten yakla$IK 2 senedir ayriyiz canim , son 10-11 aydir tekrar konu$maya ba$ladik
ilk ba$larda mesafeliydik iki arkada$ gibi , ama zamanla yakinla$ma oldu
tabi ben o zamanlar ters teptim , bende hatasiz sayilmam yani
$imdi de o ilgilenmiyo , ben ilgileniyorum onunla , ama ilgimi göstermenin de bi siniri var sonucta benimde bi gururum var yerimseniben

Günaydin tatlim opuyorumnanaktan nasilsin iyimisin
evet canim zamaninda ben kaciyordum istemiyordum , $imdi ise o
ama yaptiklarim yetiyo canim , daha fazlasini da bi erkek icin yapmam :1closedeyes:
öyle güzelim , asker beklemek zaten zor birde hic haber alamadan bekleyince cekilmez hale geliyor , 60 gün bekledim bu bi$ey degil geri kalan 400 günü de seve seve beklerdim , ama kendisinde bi olumlu hal hareket görseydim
sonucta beni istemeyene kendimi zorla isteticek degilim

seninki de akrepdi canim dimi
bunlarin genlerinde var zaten a$IrI sinir
6 senedir cok iyi ögrendim bunu , bi olaya cok cabuk sinirleniyorlar
birde sevgilin $imdi asker oldugu icin daha da bi sinirli olmu$tur
bence onun sinirli oldugu zamanlarda alttan al , bagirarak kar$ILIk verme
sakin sakin tamam olur de , sevgilin de yumu$ayinca tatli bi dille bazen cok cabuk ve gereksiz sinirlendigini söyle
ama unutma o sinirliyken sakin bagirarak kar$ilik verme bu onlari daha da öfkelendiriyo , bizzat onaylanmi$tir vereliniortak

evet tatlım akrep.. kızgınken bana verdiği zehirin farkında değil kendisi...
Bağırarak karşılık verme knusunda kesinlikle haklısın cicim.. Ama bende insanım neticede yaa.. Bi yerde patlıyorum.. Dayanamıyorum..Ve o kadar çok söyledimki ona bunu tabi dinleyen mi var beni..
Ya söylemesem tamam msj çekicem deyip çekmesem kızsa ağzımı açmıcam.. Ama söyledim yaa işten sonra çekicem dedim.. Hep kendi penceresinden baksın hep.. Hiç alttanalma gibi bir huyu yok ya hep ben hep ben valla ezilicem artık bu kadar allta kalmaktan o zman anlıcak

6 senedir bi akrep erkegiyle ugra$tigimdan seni cok iyi anliyorum tatlim :bbo:
insanin bazen ömründen ömür gidiyo , ama onlar da sinirlenip öfkelenince gözleri hic bi$eyi görmez canim bi bize kar$i böyle degiller ki
bende dayanamaz patlarim , sonucu daha büyük kavga olurdu hep
o yüzden sakin olmani istiyorum ne kadar zor olsada alttan almaktan ba$ka care yok galiba
ALLAH yardimcin olsun canim , bide askerlik eklendi daha bi cekilmez oldu ama in$allah farkina varir da biraz caba sarfeder :Saruboceq:

bu arada ben dayanamadim yazdim benimkine :1no2: biraz lafladik yine askerlikten
ama ilgiyi bi türlü kendi üzerime cekmeyi beceremiyorum

Saol tatlım ya.. O kadar çok konuştuk ki bu konuyu onunla.. Konu üzerine söylicek başka söz kalmadı inan. Alttan alıyorum alıyorum ama içimde birikiyo hepsi.. Sonrası malum.. Ciddi anlamda psikolojimi etkiliyo sonra bendeki patlama daha beter oluyo :sinifsinif:
Canım benim dayanamıyorsun biliyorum.. KOnuşurken nasıl konuşuyorsunuz peki.. Konuş ama sıradan biri olduğunu farkettir ona o zaman .. bilmiyorumkismile

ay biliyorum geçen haftayı ondan şaşırdım da dengesiz mi ne dedim bugün yaaa alsanaalsanasmile

flowerb nasılsın canım

iyim canıım saol.. sen nasılsın?

flowerımm sanada günaydın tatlımm

selam canıımmmzemuszemus

ayy okurken anılarım canlandı kızlaaar.. ben de 4 senedir koç burcu ve yükseleni akrep olan biri var, çok iyi allah nazardan korusun, çok seviyo biliyorum.. ben de onu çok seviyorum ama ah şu ani sinirlenme olayımız yok mu herşeyi sildirebiliyo gözümde.. çok oldu bizim de böyle konularda tartışmamız.. 10dkk geç cevap ver mesaja, aramasını duyma, kıyamet kopar... çok kötü bi huy ama işte burçlarından kaynaklıyo.. aynı dediğiniz gibi karşısında kim oldugunun hiç önemi yok, kız arkadaşı, nişanlısı, annesi, yengesi, kayınvalideis,.. hiç önemli deil.. sinirlendimmi gözü görmez hayattaaa....
ben de çok kez denedim şansımı söyleyerek, yapma etme, dayanamıycam bi gün arkamı dönücem diye korkuorum dedim.. özür diliyo elinden geleni yaptığını söylüyo ama sinirlenince bağırmasa da tipinden mimiklerinden ses tonundan anlaşılıyo bu da beni geriyo
çok alttan alıyorum okızınca duymamaya takılmamaya çalışıyorum ama elimde deil insanım ve de balık burcuyum hemen başlıyorum ağlamaya sinirden :çok üzgünüm:
bilmiyoeum nasıl olucak ama askerden sonra biraz değişir diye umuyorumboshayallersmile

ke$ke elimden bir$ey gelse bu akreplerin sinirine veya aklimda bi$ey bulunsa ama maalesef :1no2:
hatirliyorum da bi kezinde ak$am cok güzel sohbet etmi$tik geceye kadar baya gec yatmi$tik
sabah uyanamadim haliyle , sonra konu$urken laf arasinda uyanamadim felan nazlaniyorum birden bi patladi , neye ugradigimi $a$irdim yani
gecesi sabahini tutmuyo bazen :1closedeyes: ama i$te onlar sinirlenince farkinda bile olmuyolar kendilerini kaptirdiklarinin , bu yüzden fazla takmamaya cali$ yerimseniben

evet canim dayanamadim yazdim , ama bu son olsun , bu hafta cifte car$isi varmi$ yani yarin yine acicak ama bu kez yazmicam , ho$ asker oldugu icin yazani cok olur farketmez bile eksikligimi :1closedeyes:
konu$urken de cok normal konu$uyoruz canim iki arkada$ gibi , gitmeden önce yine canim cicimliydi o da kalmami$

Tatlım biliyorum benimkide çok seviyo.. Sakinken söylüyo çok pişman oluyorum sonrasında senden çok ben üzülüyorum diye söz veriyo bana skerden sonra değişicek herşey böyle olmıcak diye.. Bu sinir probleminin önüne geçemedik bir türlü.. Bende aksine o kadar sakinim ki normalde..Bir hata yaptı diyelim öyle ses yükseltmem falan çok zor.. Sakin sakin kızarım.. Ama bana bağırdı mı dayanamıyorum ya.. Benim gibi sakin uysal bir yay ı bile yoldan çıkardı valla..Şu an tek umudum tezkere.. Sonrası kısmet...

tatlım bırak gecesi sabahını 10 dk si tutmuyo.. 10 dk bile fazla yani..
Kuzum zamana bırak herşeyi derim.. Bu arada cicim yaş kaçtı senin ?

var canim dengesizlik , olmaz olurmu alsanaalsanasmile

bi akrep magduru daha cikti , canim ya :1hug:
harfi harfine katiliyorum canim , daha ne denirki alkisalkisalkis
ALLAH cümlemizin yardimcisi olsun :Saruboceq: benim deli tombi$e de bir an önce akil fikir versin deli olucam yoksa
in$allah dedigin gibi de askerden sonra düzelirler , olgunla$irlar

kayınvalidem de çok dertli bu konuda, askerlik onu adam edecek der hep... sinirlenince gözü dönüyo ama 2 saniye sonra süt-liman hiç bişey yokmuş gibi oluyo der herp.. baya uğraştım 4 senedir.. az da olsa değişiklik var diyolar, senle beraber değişti diyolar.. benim üzüldüğümü gördükçe kasıyo kendisini ama dediğim gibi sesinden mimiğindne belli oluyo... o kızdıgında en güzeli takılmamaya çalışmak ama başarabilirsen, nasolsa 2-3 dkk sonra unutuyolar sakin kedicik oluyolar :)

tatlım bırak gecesi sabahını 10 dk si tutmuyo.. 10 dk bile fazla yani..
Kuzum zamana bırak herşeyi derim.. Bu arada cicim yaş kaçtı senin ?

haklisin canim cok dogru söylüyorsun
birak geceyi gündüzü bi dakikasi bazen digerini tutmuyo
in$allah tüm sorun ya$atan askerler , askerlikten sonra olgunla$ir da kiymet bilirler:Saruboceq: böyle hatalar yapmazlar
benim ya$ 19 canim , senin ?

amin canım yaa inşallah yoksa işimiz çok zor allah sabır,güç,kuvvet versin :Saruboceq:

İnşallah canım benim inşallahh
Ömrün son deminde anlamaya kalmazlar umarım..
Bende 22 yim tatlım.. Bu günlerin tadını çıkar.. 19-22 arası az gibi geliyor ama çok şey farkettiriyo yerimseniben

amin canım yaa inşallah yoksa işimiz çok zor allah sabır,güç,kuvvet versin :Saruboceq:
amin in$allah :Saruboceq: zor akreplerle ugra$mak

Bende 22 yim tatlım.. Bu günlerin tadını çıkar.. 19-22 arası az gibi geliyor ama çok şey farkettiriyo yerimseniben
in$allah canim :Saruboceq:
ho$ benimki bu gidi$le anlamicak:1closedeyes:herzaman sen cok kiymetlisin degerlisin muhabbeti ederdi ee madem öyle niye üzüyosun önce ümitlendirip sonra ilgilenmiyosunalsanaalsanasmile
valla pek tadi felan cikiyo diyemem şakkıdı ALLAHA cok $ükür tombi$imden ba$ka bi sorun yok ama sosyal faaliyet hic yok

yaş aralığı çok önemli deil de kızlar asıl üniversite yıllarının tadını iyi çıkartmalı, iş hayatı herşeyi bitiriyo, kimseye zaman ayıramaz hale geliyo insan laelaelaelaelae

Bugün itibariyle günlerdir süren mide ağrımın temel nedeninin stres olduğunu çok iyi anladım... :bbo:
Kıymet bilmeleri için kaybetmelerimi gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…