Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sıkma o güzel canını cok seviyorsunuz birbirinizi belli kırılmalar üzülmeler her ilişki de olur Allah beterinden sakınsın sizi.

Gamzemm gitmek istiyorum ardahana ama askerim gelme diye bagrio..
gelsen bile cikmam görüsmeye dedi.. burda otellde kalanlarin cogu kötü gözle bakiolar dedi.. fuhus durumu cokmus ardahanda..
izin vermiyor anlican onu görmeye gitmeme.. Hamile isinle ne isin var allahin daginda dio..
o yüzden gitmiyorum askerimin yanina...

mafoldumben

ayy canım benim emoşum kıyamam ben sana yaw:teselli:
üzülme canım geçer gider sen çok seviyorsun ve çok fedkarsın bence ondan oluyor.
canını sıkma erkekler bazen böyle yapar.

bende dün istemeden aşkımı kırdım.mesela
ben bazen değişken tavırlar sergileyen biri oldum son zamanlarda dahada fazla oldu . o yanımdayken herşey çok güzel ama bazende yanımda yokken sanki kendimi ondan uzak hissediyorum ve içimde herşey normalmiş gibime geliyor.

ben normalde aşkı ön plana koyan biriyim ama bu seferde başıma gelmeyen kalmadı her seferinde sonu berbet bitti ve çok mutsuz oldum.ama bunda öyle değil bunda saki o benim yerimde ben daha sakinim yani bence. sizdede sen çok düşkünsün sanki yani onun gibi işte.demek istediğim canım bana karşı çok farklı bişeyler hissediyor bende bazen öyule oluyorum ama hiç bir zaman onun gibi sevemiyorum..dün bunun üzerine konuştuım istemeden oda çok üzüldü ben dedimki bazen acaba yanlışmı yapıyorum felan dedim oda hala emin değilmisin dedi. ilerde sorun çıksın istemiyorum bende o yüzden dedim.oda ben seni asla kırmam asla incitmem asla kimseye muhtaç etmem felan dedi bundan eminim dedim.eee sorun ne o zamn dedi.bende senin gibi hissetmek istiyorum dedim oda bana bende farlı bişey yok dedi heyecan yada ilk aşk sadece sana çok sadığım dedi se yoksan başkası yok dedi.senin canın yandığında benimkide yanıyor felan dedi.işte böyle canım sonrada çok kalbi kırıldı bende çok üz<üldüm ama sonra barıştık .sence neden böyle oldu yani ben sadece bir darbe yedim diye böyle düşünüyorum aşk meşk hepsi yalan esas olan saygı sevgi sen ne diyorsun...

şafak 409 geçsin artık ebuşcum giremdm internete yazamdm o yüzden benimki bilecikte asker şoför 1ay sonra izine geleceğini söylüyo ama benim içime daha erken gelip bana süpriz yapacakmış gibi geliyor herkes izine geliyo benimki gelmiyor acaba gerçekten gelmiyormu beni kandırıyormu off neyse en azından seninki geliyor demekki zaman geçiyor gözünaydın canım darısı hepimizin başına

yardım edipte yazılarını esirgemeyenlere çok teşkkür ederim kızlar..güselce knştum onla aslında oda bana çok düşkündür duramıor iki dakika çok sevioruz.ama
ben daha hassasım ve oda biraz sinirlii
bilmiorum.
ebuşum uzunca yazmışın çok saol balım ya ellerin dert görmesin.
sen aslnda içindeki garipligi sylerken sevgilin krılmış.
haklısın herşy aşk degil
.benim aşkımla knştugum bi sözümüz var hep derimki ODA BANA DEER.
BıZ ıLK GÜNKı GıBı HEYECAN OLMASADA AŞK OLMASADA ıLERDE EVLENCEZ.
HERŞY PEMBE DEGıL.
SADIKLIK GÜVEN VE SAYGI HUZUR ÇOK ÖNMLı.
GERıSı YALANNN....

hay kurban oliyim yaa canım benim :1hug:
bende aynen bunları düşünüyorum canımın içi.ben bebişimi çok seviyorum ama saygıyla sevgiyle ilgiyle yani gerçeklikle ilgili pembe dünyada değil gerçek dünyada :asigim:

ahh canım beniiim kıyamam ben sana:teselli:
sanırım biz aynı gün göenderdik dimi canım mayısın 25 te askerdi ama 27 sinde teslim oldu.
herkezin acemi birliği farklı oluyormuş ve oyüzdende farklı zamanlarda geliyorlarmış canım benim.
benimkiside bu günlerde usta birliği açıklanıyor bakalım kısmet inşall seninkide benimkide hayırlı bi ryere düşer canım:Saruboceq:
öptüm çok:teytey:

Şafak --> 11<--

Günler çok sıkıcı biran önce ayın 26'sı gelsin istiyorum....:sinifsinif:

Hakkarideki şehitlerimize Allahtan rağmet yakınlarınada baş sağlığı diliyorummafoldumben

Kızlar askerlerimizle kavga ediyoruz tatrışıyoruz ya bazen kırılıyoruz kırıyoruzz.. Böyle şehit haberlerini görünce filann ne kadar basit şeyleri problem yaptığımızı görüüyorum :çok üzgünüm:​

ayyy canım benim ya çok sağol valla yordum seni.düğün şafağımda en başta yani 81 demi şimdi:kedi:maşallah evleneli baya olmuş kaç yaşında evlendin şu an kaç yaşındasın?çok mu sordum nefisfisfis ben 22 canım nişanlım 23 yaşında 87\4b muğla marmaris bitireli 3.5 ay oldu inanamıyo insan.nelere yaşadım düşünüyorumda aşkım uğruna 2 haftada 12kilo verdim.aman aman o günler gitsin geri gelmesin

bıdış canım senin düğün şafağın benim kendi şafağım aynıyız kaydirigubbakcemile5
aynı gün kavuşuyoruz kaydirigubbakcemile3
beraber sayarız artık
öptüüüüm canımmhihoyyythihoyyyt

18 yaşımda evlendim şimdi 20 yaşımdayım eşim 21 yaşında benkilo vermedim aldım ben stres yapınca yiyorum üzülünce kilo alanlardanım bennnnn cokacimcoookinşallah bizimkide bitecek az kaldı jayırlısıyla bi gelse artık yruldum yıprandım bunaldımmmmmmmmmm az kaldı ama şafak 106 bu gece gene göreve gitti 15 günlük hemde 15 gün sesini duyamıycam nasıl bilemiycem tunceli dağlarında sürünecek bitanemm offfffffffffffffffffffffffffffmafoldumbenmafoldumben:gitme:

gamzecim sabır bitanem geçicek bugünler kocişin yanında olucak
sıkma canını pozitif düşün e mi
ağlamak zırlamak yoklmaz:
kocişininde haberi olsa çooook üzülür dimi onları üzmek yokkaydirigubbakcemile5

allah yardımcı olsun askerlerimize cnm bnm...
içini ferah tutmaya çalışşş hadi biticek allahın izniyle biliyorsun sendekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…