- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.461
canım mehtabın hayırlı olsun bişey kalmamış:1hug:
maşallah canım mehtabına aman nazar değmesinnzemuszemus :dance: :teytey: :sm_cool: delikafadulden :sm_cool: :teytey: :dance: zemuszemus
turkbayragi---->>> Mehtap 10 <<<---- turkbayragi
zemuszemus :dance: :teytey: :sm_cool: delikafadulden :sm_cool: :teytey: :dance: zemuszemus
aminn canım benimm bizler gidelimmm sıra sizlere gelicek dadlummmolumunekankayizsmileteşekkür ederim canım.biraz süpriz oldu ama güzel oldu ee senin şafağa ne demeli sarılale.rabbim çabucak geçirsin günleriolumunekankayizsmile
maşallah canım mehtabına aman nazar değmesinn
bugün şafağımız çanakkale 17 aşkımla tanıştığımız memleket ve bugün benim doğum günüm
iyi akşamlar canım sende mi asker bekliorsun yoksaaa?aramızaa hoş geldinnolumunekankayizsmileiyi akşamlar kızlarr
Tesekkür ederim canim benim.. opuyorumnanaktan
Betus, allah kavustursun canim masallah safagina.. darisi bizim basimiza
Dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu dolu askin la beraber yillara opuyorumnanaktan
ahhh canım benim nice mutlu yılllaaarrrraaaahihoyyyt
iyi akşamlar kızlarr
bugün şafağımız çanakkale 17 aşkımla tanıştığımız memleket ve bugün benim doğum günüm
dogum gunun kutlu olsun cnm benımopuyorumnanaktan askerinle ve tum sevdıklerınle saglık dolu yıllar...a.s.
çok teşekkürler çağla opuyorumnanaktan canım aşkım aradı geç yazdım kusura bakma:)
neyapıyson canım nasıl gidiyor bakalım _?
oyy kıyamam zaten yer belli olunca insan alışıyor canımda muallakta olması çk kötü bizde yaşadık ama inan geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?