- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.081
aynennnnnnn aynen,cesaret bıle edemıyor kuaförler burda valla
yazılanları okudukca sinir küpü oldum kötükedihüso
neler yazıyorlar öyle yasakkelime
canım hiç sinirimizi bozmaya gerek yok hemen olmasa bile biliyoruzki tektip eninde sonunda çıkcak ve şimdi kısa dönem yapanların yeğenleri-çocukları uzun dönem yapanlarınkiyle aynı sürede yapcak!! elbette eşitlik sağlancak bizi etkilemese de bunun için mutluyum!meg, yazılanları okudukça sinirlenmemek elde değil lakin yapacak bişey yok işte :1ninca:
istemiyoruz işte biz 15 ay beklerken diğerlerinin 6 ay yapmasını istemiyoruz.en azından en kötüsü bu kadar fark olmamalı.
ben gitmem zaten kuaföreaynennnnnnn aynen,cesaret bıle edemıyor kuaförler burda valla
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileboshayallersmilecanımmolumunekankayizsmileŞenizsağollll:1hug:
yazılanları okudukca sinir küpü oldum kötükedihüso
neler yazıyorlar öyle yasakkelime
Ne biliyim kızlar banada siyah çok hoş geliyor o yüzden boyamak istiyorum
15 ay ve 5 ay!
farka bak helekötükedihüso
''ne celalleniyosun,senin tuzun kuru yazmış cekhu!''
lafa bak! susucak mıyız adaletsizliğelmaz:
yani biz 15 ay yaptık ve devam edebilir 15 ay saçmalığı diyelmaz: yaaakötükedihüso
olacak bu tek tip askerlik allahın izniyle OLACAKKKK:Saruboceq:
yeminle bayram yapıcam topikte inşallah 9 ayda gelicek canlarınız yanınıza canlarımm:lepi:
canım hiç sinirimizi bozmaya gerek yok hemen olmasa bile biliyoruzki tektip eninde sonunda çıkcak ve şimdi kısa dönem yapanların yeğenleri-çocukları uzun dönem yapanlarınkiyle aynı sürede yapcak!! elbette eşitlik sağlancak bizi etkilemese de bunun için mutluyum!
ben gitmem zaten kuaföreen iyisi akmasını beklemek canımbilmiyorumkismile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileboshayallersmile
okuma valla canım bozma sinirini hepimiz biliyoruzki gün gelecek eşitlik sağlancak:lepi:
senin nasıl bi çıkarın olabilirki canım ya zaten askerlikle işin bitmiş tek derdinin adalet olduğunu anlamamk mümkün değil!! inşallah canımmm inşallah topiği bayram yerin çevircez o zaman :lepi:15 ay ve 5 ay!
farka bak helekötükedihüso
''ne celalleniyosun,senin tuzun kuru yazmış cekhu!''
lafa bak! susucak mıyız adaletsizliğelmaz:
yani biz 15 ay yaptık ve devam edebilir 15 ay saçmalığı diyelmaz: yaaakötükedihüso
olacak bu tek tip askerlik allahın izniyle OLACAKKKK:Saruboceq:
yeminle bayram yapıcam topikte inşallah 9 ayda gelicek canlarınız yanınıza canlarımm:lepi:
Ne biliyim kızlar banada siyah çok hoş geliyor o yüzden boyamak istiyorum
nuranımmŞeniz
sallaaaa üzülme,ben dünden beri yazıyorum gayet edeplice ama anlamazlar işte,engel var anlamalarına çünkü..işlerine gelmiyo daha ne olsun dimişakkıdı
canım hiç sinirimizi bozmaya gerek yok hemen olmasa bile biliyoruzki tektip eninde sonunda çıkcak ve şimdi kısa dönem yapanların yeğenleri-çocukları uzun dönem yapanlarınkiyle aynı sürede yapcak!! elbette eşitlik sağlancak bizi etkilemese de bunun için mutluyum!
ben gitmem zaten kuaföreen iyisi akmasını beklemek canımbilmiyorumkismile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileboshayallersmile
okuma valla canım bozma sinirini hepimiz biliyoruzki gün gelecek eşitlik sağlancak:lepi:
senin nasıl bi çıkarın olabilirki canım ya zaten askerlikle işin bitmiş tek derdinin adalet olduğunu anlamamk mümkün değil!! inşallah canımmm inşallah topiği bayram yerin çevircez o zaman :lepi:
ben de çok seviyorum canım siyah saçlıyken iyi hissediyorum kendimiaklinialirimsmile tavsiye ederim yakışır sanaaklinialirimsmile
offf bee hemde ne bayrammm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :lepi:
hayırlısıyla olsun kızlar da o zaman ofisin ortasında halay çekicem :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
turkbayragiinşallahhhh :teytey::teytey::dance::sm_cool:hihoyyyt:lepi: zemuszemus
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:hayırlısıyla olsun kızlar da o zaman ofisin ortasında halay çekicem :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ohhh bi olsun ben heryerde çekerim :roflol: kim tutar bizi :teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?