Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yazılanları okudukca sinir küpü oldum kötükedihüso
neler yazıyorlar öyle yasakkelime

nuranımmŞeniz
sallaaaa üzülme,ben dünden beri yazıyorum gayet edeplice ama anlamazlar işte,engel var anlamalarına çünkü..işlerine gelmiyo daha ne olsun dimişakkıdı

canım hiç sinirimizi bozmaya gerek yok hemen olmasa bile biliyoruzki tektip eninde sonunda çıkcak ve şimdi kısa dönem yapanların yeğenleri-çocukları uzun dönem yapanlarınkiyle aynı sürede yapcak!! elbette eşitlik sağlancak bizi etkilemese de bunun için mutluyum!
aynennnnnnn aynen,cesaret bıle edemıyor kuaförler burda valla
ben gitmem zaten kuaföre en iyisi akmasını beklemek canımbilmiyorumkismile
canımmolumunekankayizsmileŞenizsağollll:1hug:
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileboshayallersmile
yazılanları okudukca sinir küpü oldum kötükedihüso
neler yazıyorlar öyle yasakkelime

okuma valla canım bozma sinirini hepimiz biliyoruzki gün gelecek eşitlik sağlancak:lepi:

bu cümleyi orda da okudum ve dellendim kötükedihüso kötükedihüso

bencede incim en iyisii okaydirigubbakcemile5

senin nasıl bi çıkarın olabilirki canım ya zaten askerlikle işin bitmiş tek derdinin adalet olduğunu anlamamk mümkün değil!! inşallah canımmm inşallah topiği bayram yerin çevircez o zaman :lepi:
Ne biliyim kızlar banada siyah çok hoş geliyor o yüzden boyamak istiyorum

ben de çok seviyorum canım siyah saçlıyken iyi hissediyorum kendimiaklinialirimsmile tavsiye ederim yakışır sanaaklinialirimsmile

nuranımmŞeniz
sallaaaa üzülme,ben dünden beri yazıyorum gayet edeplice ama anlamazlar işte,engel var anlamalarına çünkü..işlerine gelmiyo daha ne olsun dimişakkıdı

demi daha ne olsunsengözlerimebaksanab

evetttttt eşitlik sağlanacak elbet birgün turkbayragi :lepi: :lepi:

offf bee hemde ne bayrammm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :lepi:

ya bu insanlar nasıl bişey ben anlamıyorumki
15 ay ile 5 ay arasındaki uçurumu farkedemiyorlar mı?

şurada banlanmasam o kadar çok şey yazıcam ki zor tutuyorum kendimi
yine banlanırım diye korkuyorum

kına ıstermısınız hanımlar?
ınsaların arkasından atıp tutuyorsunuz sankı farklı odalara gıtmıs dedıkodu yapan kadınlar gıbı..
gelın derdınız neyse soyleyın..
oyle halay cekmekle bılmemneyle olmuyor bu ısler...
ayıp ayıp..
surada hepınız tek bır amac ıcın tek bır beklentı ıcın bıraradasınız..o da ŞAFAK SAYISI...
ama bunu bıle goremıyorsunuz..
evet 9 ay 15 ay 20 ay ne fark eder..
eger cıkarsa boyle bır yasa herkes gıder neyse gerekenı yapar!bu kada basıt!bende veya bızlerde sızler gıbı umutla ozlemle hasretle beklerız askerlerımızı!
ama sızler boyle halay cekerken sevınırken bazıları da uzuluyor..bunu neden gormek ıstemıyorsunuz?
bır kere bıle ınsallaaah cıkmaz ooooleeey dıyen oldu mu sıze????
veya halay cekıp benım erkek arkdasım 5,5 ay da geldı kızlar naaber dıyen????
olmadı dı mı..
neden onlar bunu yapmıyor da sız yapıyorsunuz?
cunku ozlemınız daha buyuk?bu mu?pekı nerede ınsanlıgınız?nerede tek yurek?nerede tezkerecı guzeller???herkesı kapsıyor bu baslık farkındamısınız?
ayıp degıl mı sımdı bu yaptıgınız?soruyorum sıze????
ya sız olsaydınız bızlerın yerınde??ve bızler burada boyle halay cekıyor olsaydık???ne hıssederdınız?
evet sevıneceksınız!tabııkıde sevıneceksınız!sevınmek en dogal hakkınız...
ama bu sekılde mı olmalı????
bu mu olması gereken?
bakın meg e tuzun kuru dedım..cunku artık sevdıgıne kavusmus...bunu bın kere acıkladım..benımde erkek arkdasım gıtsın gelsın bende halay cekıp esıt olsun dıye dualar ederım sızler gıbı.ama bunu sımdı yapmamı bekleyemezsınız benden..sız nasıl bıran once sevdıgıne kavusmak ıstıyorsanız ve bunu halay cekerek dualar ederek yapabılıyorsanız rahatca,dusuncesızce..bende o zaman ınsallah cıkmaz dıyebılırım?dı mı??bu da benım hakkım olmaz mı?
su yaptıgınız ayıp...hemde cok ayıp..boyle bır konuda boyle bır baslıkta hemde....
helal olsun ama sıze..bu kadar rahat ve bencılce..evet bencılce davranıp konusabılıyorsunuz..
ayakta alkıslıyorum sızlerı...helal olsun sızlere..
hanı hepsı bu vatanın askerlerıydı?ne oldu?olmadı dı mı...erken gelme sevıncı gozlerınızı boyadı ve tek yurekten cıktınız dı mı...evet ıste bızde aynı sebepten oturu tek yurekten cıktık ıste..maalesef...
neyse benım artık bu konuda dıyecek hıc bır lafım yok..
Aralık ta erkek arkdasım askere gıttıgınde bu baslıkta umut bulmayı dılıyordum her gordugumde..
ara ara gırıp ıyı dıleklerımı sundum sızlere..burada bu baslıktakı dayanısma benı cok etkılemıstı..herkes tek yurektı..ama yurek bugun bozuldu...saglık olsun..onemlı olan herkes bıran once sevdıgıne kavussun,sag salım..
Allah hepınıze sabır versın...
saygılar...

teşekkürler adaletli yaklaşım için Sevgili Kazen..

arkadaşlar nerdesiniz,daha iftara vakit var,hadi muhabbete gelinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…