Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımçok kafaya takmak hiç iyi değil ya hiçç lütfen yapma şimdidenn hem kendin üzülrsün hem askerini üzersin ona destek olman lazım onlar şuan çok şımarıklar

yoo böyle düşünme zor deme daha da zora koşma kendi kendine
zor diyorsunya onlara kolay geliyor sadece alışmak adapte olması zor tam alıştılr derken usta olcak falan bak bi gitsin zman nasıl geçccek ama böyle karamsar olmaki su gibi aksın zaman

Yanındayken cok mutluyum cnm ama benı ewe bırakma vaktı gelınce durduramıom kendımı hzüne boğuluyorum.alışmak önemlı alışcam ama daha gıtmedı bıle ve her gecen gun azalıyor yaklaşıyor.

bu
aşktaп ƒazLası seпLe var oLmak.. пeƒes aLmak.. aLdıgım пeƒesi saпa
adıyorum ve her пeƒes aLıρ verdigimde seпi yaşıyorum…:asigim:

Heyaa son 2 gün yaa... Mehtap dogan günes yarinmi oluyo yada carsamba günümü kafam karisti heyecandan..

Ahh üzüldüm canim ya.. hayirdir niye iyi degilsin?

çok önemli bişey değil saçlarımı kestirdim dünden beri sinirden ağlıyorum ya benim saçlarım uzamaz kolay kolay kadın sadece boyundan 5 cm den fazla aldı deli oldum ya bide hiç güzel olmadı ben kessem daha güzel keserdim dedim çıktım

Günaydin canimmmm.. nasilsin??

Günaydin Burcum.. Nasilsin? nasil gidiyo?
Ben iyiyim.. hemde bomba gibiyim.. bavulumu dün hazirladim..
Bavul demim bavullarimi diyim bari bilmiyorumkismile

ohh oh hazırlıklar tamamlanmış ne güzel canım benim bende iyiyim hemde çok ama bir yandanda canuım sıkkın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…