- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.321
Kizlar, mehtabim 2 ya..
Carsamba aksami askima kavusacam..
Mehtap dogan günes nezaman oluyo bu durumda?
Kafam karisti heyecandan?
En mantiklisi bencede yarin.. ertesi gün Günes bizim icin dogucak cünkü bence (allahin izniyle)Yarin oluyo galiba canim. Tam emin degilim ama.hihoyyyt
ahh pazartesi ahh
kızlar rüyama girmiş;; bi kadın beni arıo anket yapıo nasılsın diyo kötüyüm gibi bişey söylüorum neden dio pazartesi sendromundayım diorum akannehir
kızlar duyguyu sordum kimse cevap vermedi ne yaptı anlattı mı nasıl karşılaştıklarını falan hiç uğramadı mı yoksa
Hayirli olsun canim :Saruboceq: ALLAH kavu$tursun
ho$geldin aramiza opuyorumnanaktan burda bizlerle bol bol vakit gecirirsen cok cabuk gecer günlerin, cok keyifli sohbetlerimiz oluyo aklinialirimsmile
kimi zamanda birbirimizin üzüntüsünü paylasiyoruz , derdine derman oluyoruzyerimseniben
kaydirigubbakcemile5 bende yurtdi$indanim kiz ayni durumdayiz , hergün msn de konu$urduk boshayallersmile
benım cnmm aramıza hg=) 6gun sonra yolcu başlıyor şafaklar Ispartaya çıktı ALLAH tez zamanda kavuştursun hepimizi..Günler onsuz nasıl gecer bılmıyorum ,şimdiden bitkin haldeyım.
canım öncelikle hoşgeldin aramızaaa diğer arkadaşlarıma katılıorum burdan ayrılamıcaksınn...babamın askerlik yaptığı yerrr:))benim nişanlımda ulaştırma olarak gitti..şoför olma ihtimali yüksekk ehliyeti varsa ama belli de olmuo benimkinin e sınıfı ehliyeti bile vardı kesin şoför dedik ulaştırmadan çıktı yazıcıı olduuu:))hayırlısı olsun canım
bana bugun p.tesiymiş gibi gelmio hiç..benim çalışma sistemime göre bugun perşembe :))
p.tesi sendromu yaşayamıorum hiç
Hayirli olsun canim :Saruboceq: ALLAH kavu$tursun
ho$geldin aramiza opuyorumnanaktan burda bizlerle bol bol vakit gecirirsen cok cabuk gecer günlerin, cok keyifli sohbetlerimiz oluyo aklinialirimsmile
kimi zamanda birbirimizin üzüntüsünü paylasiyoruz , derdine derman oluyoruzyerimseniben
kaydirigubbakcemile5 bende yurtdi$indanim kiz ayni durumdayiz , hergün msn de konu$urduk boshayallersmile
benım cnmm aramıza hg=) 6gun sonra yolcu başlıyor şafaklar Ispartaya çıktı ALLAH tez zamanda kavuştursun hepimizi..Günler onsuz nasıl gecer bılmıyorum ,şimdiden bitkin haldeyım.
canım öncelikle hoşgeldin aramızaaa diğer arkadaşlarıma katılıorum burdan ayrılamıcaksınn...babamın askerlik yaptığı yerrr:))benim nişanlımda ulaştırma olarak gitti..şoför olma ihtimali yüksekk ehliyeti varsa ama belli de olmuo benimkinin e sınıfı ehliyeti bile vardı kesin şoför dedik ulaştırmadan çıktı yazıcıı olduuu:))hayırlısı olsun canım
hb cnm inş hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz inşopuyorumnanaktan
gerçektenmi benim babamda orda yapmış 75 gün acemiliğini şöför olarakkaydirigubbakcemile3 ama genede insanın içi rahat etmio birde ordan yüzde 70i doğuya gidio diolar çok canım sıkılıo:ecrin_bebek:
h.g canım aramıza
hoşbulduk canımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?