Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bana bugun p.tesiymiş gibi gelmio hiç..benim çalışma sistemime göre bugun perşembe :))

p.tesi sendromu yaşamıorum hiç

bana bugun p.tesiymiş gibi gelmio hiç..benim çalışma sistemime göre bugun perşembe :))

p.tesi sendromu yaşayamıorum hiç

benım cnmm aramıza hg=) 6gun sonra yolcu başlıyor şafaklar Ispartaya çıktı ALLAH tez zamanda kavuştursun hepimizi..Günler onsuz nasıl gecer bılmıyorum ,şimdiden bitkin haldeyım.

hb cnm inş hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz inşopuyorumnanaktan

gerçektenmi benim babamda orda yapmış 75 gün acemiliğini şöför olarakkaydirigubbakcemile3 ama genede insanın içi rahat etmio birde ordan yüzde 70i doğuya gidio diolar çok canım sıkılıo:ecrin_bebek:

hoşbulduk canım aa öylemi aynıyız gerçektende nekdar zor dimi ayrılmak senide allah tez zamanda kavuşturur inşopuyorumnanaktan

benım cnmm aramıza hg=) 6gun sonra yolcu başlıyor şafaklar Ispartaya çıktı ALLAH tez zamanda kavuştursun hepimizi..Günler onsuz nasıl gecer bılmıyorum ,şimdiden bitkin haldeyım.

hb cnm inş hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz inşopuyorumnanaktan

gerçektenmi benim babamda orda yapmış 75 gün acemiliğini şöför olarakkaydirigubbakcemile3 ama genede insanın içi rahat etmio birde ordan yüzde 70i doğuya gidio diolar çok canım sıkılıo:ecrin_bebek:

h.g canım aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…