- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.341
yenisin sanırım askerin nerde yapıyor askerli,ğini canım
canım baktım ama sadece sevgiliimin yanına gidiyorum diye yazmış 3 eylülde en son yani
ayın 15 de teslim olcak canım acemi birliğini izmir gaziemir ulaştırma olarak yapıcak inşopuyorumnanaktan
anladım tatlım hasret gideriyor demekki ah ah benimkide gelse bi
kuzucuklarrr nasılsınızzz ne zamandır gelemiyordummm neler yapıyorsunuz bakalım ?
hoşgeldik pufidikkk
yoksun bayadır.. senin nasıl gidiyor hamişlik ?
hoşgeldik pufidikkk
yoksun bayadır.. senin nasıl gidiyor hamişlik ?
Hoşbulduk siyah incim. Evet giremedim bayadır hastalarım vardı ilgilenmem gereken. Hamilelikte iyi canım işte babasız ne kadar iyi olursa... Sen neler yapıyorsun asker nasıl ? Sizin mehtap az kalmıştı sanırım?
ayın 15 de teslim olcak canım acemi birliğini izmir gaziemir ulaştırma olarak yapıcak inşopuyorumnanaktan
Herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım.. Hepimizin birtarafı eksik ama sen bu eksikliği iki kişilik yaşıyorsun..
İyiyim bende şimdi kapattık telefonu düşe kalka yicez inşallah şafağı.. kaydirigubbakcemile2
Tatlım beni siyahincim le karıştırmış olabilirmisin diye düşünüyorum ama onun mehtabını hatırlamıyorum.. bilmiyorumkismile
gelir canım merak etme süpriz yapar belkide sana bu arada şafağınada maşşallah canım ne çabuk geçiyor valla
ama sonu kötü oolcak ya duyguyu toparlamamız biraz zor olucak ya
askerim burda değilken 1 hafta nasıl geçiyordu bir ben biliyordum.
bu hafta askerim yanımda ya çabucak geçicek mafoldumben
yok canım yaa ben senin şafağını mehtabınla karıştırdım sanırım çok az kaldığı için maşallah mehtap kadar şafağın kalmış canım :) yüzdün yüzdün sonuna geldin vallahiii ohh
ya ben napim içim kıpır kıpır valla kızlar
ya ben napim içim kıpır kıpır valla kızlar
tatikisim valla yedin şafağı şuraya bak bişeycik kalmadıı :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?