Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kizlar bu arada ramazanin ilk gününden beri 5.5 kilo verdim :lepi:
Yihaaaaaaaaa.. cok mutluyum cok.. bu son iki günde 1.5 kilo daha versem süper olucak.. insallah olur :teytey:

hemde ne sinir bozucu varya sinirden evde ağladım ya
yok bebişim görüşemedim askerimle ama ulaşmaya çalışıcam demiş facede felan ay bilmiyırum 5 gündğr sesini duymamak beni mahvetti facede yazmış arızalı diye bende cumartesi felan hep ağladım eski halimize dönüyoruz diye varya

En iyisi canim benim.. Hayirlisi böyleymis demekki..
Zaten ne kaldiki senin icin :lepi:
2 ay kaldıı delikafadulden
Kizlar bu arada ramazanin ilk gününden beri 5.5 kilo verdim :lepi:
Yihaaaaaaaaa.. cok mutluyum cok.. bu son iki günde 1.5 kilo daha versem süper olucak.. insallah olur :teytey:
maşallahh kız kaç kg dun ki baya vermişsin bilmiyorumkismile
tatlım valla iyi dayanmışsınız ya..
benmki cumartesi gündüz aradı sadece beni dünde annesiyle konuşurken annesi akşam aradığını söyledi bana ayırcak 1 dk bile oykmuydu deyip trip attım çocuğa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canım anlamadım kim yazmış bebişim falan diye ağlama ya sen o arayanlar için mi üzülüyorsun yoksa askerinle görüşemediğin için mi

canım anlamadım kim yazmış bebişim falan diye ağlama ya sen o arayanlar için mi üzülüyorsun yoksa askerinle görüşemediğin için mi

ben babyke için yazmıştım sanırım karıştı:)
askerimle görüşemediğim için canım 5 gündğr konuamıyorduk o karakolda olduğu için telefonlar arızalıymış çarşıya indiğindede ben açmadım o kızlardır diye facedede azmış o kadar aradaım aradım açmadın diyeoff nasıl sinirlerim bozuldu canım ya

ohh ne güzel canım sınavınız nasıl geçti canım insanın sevgilidsi yanında olunca valla işe gidesi gelmiyor bende iyiyim canım ne olsun işte

ay canım ya anlatsaydın durumu üzülme düzelir telefi edersin canım

ohh ne güzel canım sınavınız nasıl geçti canım insanın sevgilidsi yanında olunca valla işe gidesi gelmiyor bende iyiyim canım ne olsun işte

cnm benim son sınıf, 3 dersten büte kaldım. bi tanesi kötü geçti tek ders için inşallah bi sene daha uzamaz.valla verdiğim harç parasına acırım kötükedihüso

senin nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…