- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.301
canım sinemakiyi yapıyorum bemiksim yoktu bugün başlıcam şampuana da kırcam bemix bepanten inşallah ilk yapışımdaki gibi etkili olur yine
2 ay kaldıı delikafaduldenEn iyisi canim benim.. Hayirlisi böyleymis demekki..
Zaten ne kaldiki senin icin :lepi:
maşallahh kız kaç kg dun ki baya vermişsin bilmiyorumkismileKizlar bu arada ramazanin ilk gününden beri 5.5 kilo verdim :lepi:
Yihaaaaaaaaa.. cok mutluyum cok.. bu son iki günde 1.5 kilo daha versem süper olucak.. insallah olur :teytey:
tatlım valla iyi dayanmışsınız ya..hemde ne sinir bozucu varya sinirden evde ağladım ya
yok bebişim görüşemedim askerimle ama ulaşmaya çalışıcam demiş facede felan ay bilmiyırum 5 gündğr sesini duymamak beni mahvetti facede yazmış arızalı diye bende cumartesi felan hep ağladım eski halimize dönüyoruz diye varya
hemde ne sinir bozucu varya sinirden evde ağladım ya
yok bebişim görüşemedim askerimle ama ulaşmaya çalışıcam demiş facede felan ay bilmiyırum 5 gündğr sesini duymamak beni mahvetti facede yazmış arızalı diye bende cumartesi felan hep ağladım eski halimize dönüyoruz diye varya
Bende bemix kullanıyorum tatlım ya kokusunu çıkartamıyorum saçlarımdan o kadarda şampuanlıyorum çıkmıyo kafamçokkarıştı
kızlar güüünaaayyyydıııınnnnn a.s.
şafak 394 turkbayragi
canım anlamadım kim yazmış bebişim falan diye ağlama ya sen o arayanlar için mi üzülüyorsun yoksa askerinle görüşemediğin için mi
günaydın tatlım hoşgeldinkızlar güüünaaayyyydıııınnnnn a.s.
şafak 394 turkbayragi
bana hiç kokusu gelmiyor bemiksin bende var herhalde bi problem
günaydın canım hoşgeldin nasılsın
günaydın burcu'm, cuma akşamı nişanlım geldi :kedi:
cumartesi ve pazar günümüz sınavlarla geçti oldukça yoğundu.bugünde haftabaşı hiç işe gelesim yoktu ama neyse ki nişanlımda benimle geldi :asigim:
sen nasılsın?
ben babyke için yazmıştım sanırım karıştı:)
askerimle görüşemediğim için canım 5 gündğr konuamıyorduk o karakolda olduğu için telefonlar arızalıymış çarşıya indiğindede ben açmadım o kızlardır diye facedede azmış o kadar aradaım aradım açmadın diyeoff nasıl sinirlerim bozuldu canım ya
ay canım ya anlatsaydın durumu üzülme düzelir telefi edersin canım
günaydın yengecim nasılsın
ohh ne güzel canım sınavınız nasıl geçti canım insanın sevgilidsi yanında olunca valla işe gidesi gelmiyor bende iyiyim canım ne olsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?