Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydin canimmmm.. nasilsin??

Günaydin Burcum.. Nasilsin? nasil gidiyo?
Ben iyiyim.. hemde bomba gibiyim.. bavulumu dün hazirladim..
Bavul demim bavullarimi diyim bari bilmiyorumkismile

İyiyim canım benim..Güne sevgilimin sözleriyle uyandıM.. Çokk İyiyiym..
Valla ben bile şurdan şuraya giderken biton eşya sürüklüyorum seni düşünemiyorum tatlım
Hoşgeldin tatlikisim. Günaydın...a.s.

ahh canım bende aynı dertdenim benimd esaçlarım hemen uzamaz o yüzden kestiremiyorum umarım bir an önce uzar saçların ya bir kırıklarını alın diyoz oohoo saçlar gitmiş yani

Aiiii uzuntunu anliyorum, bendede bir kez oyle olmustu, saclarim belime kadardi.. uclarini kes ve kat kat olsun demistim.. ensemden 10 cm uzundu artik..
1 hafta boyunca agladim yaa..
ama saclarim cabuk uzuyo cok sukur.. simdi gene nerdeyse belime kadar..

Canim kök sendeee.. öyle yada böyle uzayacak gene opuyorumnanaktan

ohh oh hazırlıklar tamamlanmış ne güzel canım benim bende iyiyim hemde çok ama bir yandanda canuım sıkkın ya
Ayyy canim yaa 2 tane bavula sigdi ancak..
arti el cantam arti laptop cantasii anowww kaymis.. birde askimin bavulu var havalimanina geldigimiz zaman.. nasil eve gidecez bilmiyom..
Metro demistik ama bence taksi daha iyi olucak bilmiyorumkismile

Ayyy hic sorma.. yarin son hazirliklar, kuaför, kas aldirma, baska seyler aldirma hahaha zemuszemus Askima kiziyom zaten pislikkk diyom senin yüzünden aci cekecem yarim diye sempatiksalakcinni
Seninde askerin gelecekti demi? dogru hatirliyorsam?

hayırdır tatlım senin neyin var

ya sorma canım cumartesi günü bir numara aradı açtım teşekkür ederiz dedi kapadı bende bişey anlamadım mesqaj çekmiş ondan önce adın ne bakim diye bende teli kapatınca gördüm sonra saat 9 gibi bir numara aradı kızın biri kimle görüşüyorum dedi ben kimle görüşüyorm dedim kız bana ya biri bana numaranı çok ısrar etti verdi bende aradım seni dedi bend ekimmiş o kişi dedim o da bilmiyorumki dedi nasıl yani bilmediğin insandan hiç tanımadığın insanın numarasını nasıl alıyosun dedim nese canım boşver dedi sanırım biri seni boynuzluyor dedi şok oldum suratına kappatım tellefonu dünde hep bir numara aradı dedim bu salaklardan biridir diye ama 10 defa aradı meğer aşkımmış o ya karakolde telefonları arızlaıymış o yüzden arıyamamış canım benim ya nasıl kötü oldum varya bir salak kızın yüzünden aşkımın seesini duyamadım

ahh canım bende aynı dertdenim benimd esaçlarım hemen uzamaz o yüzden kestiremiyorum umarım bir an önce uzar saçların ya bir kırıklarını alın diyoz oohoo saçlar gitmiş yani

1cm den az al boyundan dedim bırak kırık kalsın ben mutluyum kırıklarımla dedim ben ona öyle dememişim kahkül kesti daha önceden kendim kesmiştim gayet güzel olmuştu kahküllerimde berbat oldu benim kestiğim daha güzeldi dedim

tatlım benimki gelmicek vazgeçtik.. bayramın 1. günü çıkmalarına izin vermişler 3. günüde geri gidicek.. Bu durumda gelmemesi daha iyi olur..bilmiyorumkismile

Canlarım saç uzatmayla ilgili topikler var.. Hatta ünü boyunu aşan bir kür var sinamekili isteyenlere tarif edebilirim.. Bende saçlarım çok yıprandığı için göğüs altındaki saçlarımı omuz hizamda kesitdim.. ciddi bir yıpranma vardı.. Şimdi düzenli olarak kür uyguluyorum yumuşacık oldu saçlarım.. opuyorumnanaktan

Kızlarr.. Dün müstakbel kayınvalidemi aradım.. Kadir gecesini kutlamak için.. Bana gömlek almış.. Oğluma alamıyorum sana almak istedim umarım beğenirsin dedi.. Beğeniceğime şüphem yok dedim.. Bugün kargoya vericekmiş kaydirigubbakcemile2

böyle insanlara da sinir oluyorum sırf dalga geçmek için insanları huzursuz ediyorlar üzülme tatlım bugün konuşursunuz

Biri kendine eğlence aramış herhalde.. Benide kimse aramaz normalde aşkım izne geldiğinde ararlar.. Onun yanındayken.. Bendeteli hemen veririm ona bunları azarlar bir güzel hehe bidaha sesleri çıkmazz..

Ahhhhh ne sinir bozucu bir durum... pfffff kafamçokkarıştı
Sonunda görüsebildinmi askerinle canim?

tatlım benimki gelmicek vazgeçtik.. bayramın 1. günü çıkmalarına izin vermişler 3. günüde geri gidicek.. Bu durumda gelmemesi daha iyi olur..bilmiyorumkismile
Bencede daha iyi canim.. tam alisiyorsun ve gene gidecek...
biraz daha disinizi SIKIN.. allah sabir versin canim..

canım sinemakiyi yapıyorum bemiksim yoktu bugün başlıcam şampuana da kırcam bemix bepanten inşallah ilk yapışımdaki gibi etkili olur yine

benim kayınvalidem de almış bişeyler ama ne aldığını bilmiyorum bayramda hediye verecekmiş bakalım merak ettim

Bencede daha iyi canim.. tam alisiyorsun ve gene gidecek...
biraz daha disinizi SIKIN.. allah sabir versin canim..

aynen öyle tatlım.. Çok zor oluyor göndermesi.. 3 Günlük izni var çok ısrar etti onu da kullanayım diye ama 3 gün senle çabuk geçiyor ama sensiz geçmiyor gelmiceksin dedim.. Kullandırtmıyorum onu guclubacismile

beni kimse arayamıyorum sürekli telefon hattı değiştirdiğimizden ve bütün arkadaşları ne kadar kıskanç olduğumu bildiklerinden yapamazlar bir kere yapmaya kalktılar bitti yazdım benimki tutuşmuş arkadaşı aradı yalvar yakar ikna etti ondan beri kimse cesaret edemiyor buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…