- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.281
selam kızlarrrr
günaydın nasılsınız bakalım
Günaydin canimmmm.. nasilsin??
Günaydin Burcum.. Nasilsin? nasil gidiyo?
Ben iyiyim.. hemde bomba gibiyim.. bavulumu dün hazirladim..
Bavul demim bavullarimi diyim bari bilmiyorumkismile
ohh oh hazırlıklar tamamlanmış ne güzel canım benim bende iyiyim hemde çok ama bir yandanda canuım sıkkın ya
günaydın canım nasılsın
Günaydım tatlım İyiyimm Sen Nasılsın ?
moralim bozuk canım çok büyük bir sorun değil ama onca zaman uğraştım aptalın biri geldi 10 dakikada herşeyi mahvetti
çok önemli bişey değil saçlarımı kestirdim dünden beri sinirden ağlıyorum ya benim saçlarım uzamaz kolay kolay kadın sadece boyundan 5 cm den fazla aldı deli oldum ya bide hiç güzel olmadı ben kessem daha güzel keserdim dedim çıktım
Aiiii uzuntunu anliyorum, bendede bir kez oyle olmustu, saclarim belime kadardi.. uclarini kes ve kat kat olsun demistim.. ensemden 10 cm uzundu artik..çok önemli bişey değil saçlarımı kestirdim dünden beri sinirden ağlıyorum ya benim saçlarım uzamaz kolay kolay kadın sadece boyundan 5 cm den fazla aldı deli oldum ya bide hiç güzel olmadı ben kessem daha güzel keserdim dedim çıktım
Ayyy canim yaa 2 tane bavula sigdi ancak..ohh oh hazırlıklar tamamlanmış ne güzel canım benim bende iyiyim hemde çok ama bir yandanda canuım sıkkın ya
Ayyy hic sorma.. yarin son hazirliklar, kuaför, kas aldirma, baska seyler aldirma hahaha zemuszemus Askima kiziyom zaten pislikkk diyom senin yüzünden aci cekecem yarim diye sempatiksalakcinniİyiyim canım benim..Güne sevgilimin sözleriyle uyandıM.. Çokk İyiyiym..
Valla ben bile şurdan şuraya giderken biton eşya sürüklüyorum seni düşünemiyorum tatlım
Hoşgeldin tatlikisim. Günaydın...a.s.
Noldu tatlım ya hayrola bilmiyorumkismile
hayırdır tatlım senin neyin var
ahh canım bende aynı dertdenim benimd esaçlarım hemen uzamaz o yüzden kestiremiyorum umarım bir an önce uzar saçların ya bir kırıklarını alın diyoz oohoo saçlar gitmiş yani
Aiiii uzuntunu anliyorum, bendede bir kez oyle olmustu, saclarim belime kadardi.. uclarini kes ve kat kat olsun demistim.. ensemden 10 cm uzundu artik..
1 hafta boyunca agladim yaa..
ama saclarim cabuk uzuyo cok sukur.. simdi gene nerdeyse belime kadar..
Canim kök sendeee.. öyle yada böyle uzayacak gene opuyorumnanaktan
Ayyy canim yaa 2 tane bavula sigdi ancak..
arti el cantam arti laptop cantasii anowww kaymis.. birde askimin bavulu var havalimanina geldigimiz zaman.. nasil eve gidecez bilmiyom..
Metro demistik ama bence taksi daha iyi olucak bilmiyorumkismile
Ayyy hic sorma.. yarin son hazirliklar, kuaför, kas aldirma, baska seyler aldirma hahaha zemuszemus Askima kiziyom zaten pislikkk diyom senin yüzünden aci cekecem yarim diye sempatiksalakcinni
Seninde askerin gelecekti demi? dogru hatirliyorsam?
ya sorma canım cumartesi günü bir numara aradı açtım teşekkür ederiz dedi kapadı bende bişey anlamadım mesqaj çekmiş ondan önce adın ne bakim diye bende teli kapatınca gördüm sonra saat 9 gibi bir numara aradı kızın biri kimle görüşüyorum dedi ben kimle görüşüyorm dedim kız bana ya biri bana numaranı çok ısrar etti verdi bende aradım seni dedi bend ekimmiş o kişi dedim o da bilmiyorumki dedi nasıl yani bilmediğin insandan hiç tanımadığın insanın numarasını nasıl alıyosun dedim nese canım boşver dedi sanırım biri seni boynuzluyor dedi şok oldum suratına kappatım tellefonu dünde hep bir numara aradı dedim bu salaklardan biridir diye ama 10 defa aradı meğer aşkımmış o ya karakolde telefonları arızlaıymış o yüzden arıyamamış canım benim ya nasıl kötü oldum varya bir salak kızın yüzünden aşkımın seesini duyamadım
ya sorma canım cumartesi günü bir numara aradı açtım teşekkür ederiz dedi kapadı bende bişey anlamadım mesqaj çekmiş ondan önce adın ne bakim diye bende teli kapatınca gördüm sonra saat 9 gibi bir numara aradı kızın biri kimle görüşüyorum dedi ben kimle görüşüyorm dedim kız bana ya biri bana numaranı çok ısrar etti verdi bende aradım seni dedi bend ekimmiş o kişi dedim o da bilmiyorumki dedi nasıl yani bilmediğin insandan hiç tanımadığın insanın numarasını nasıl alıyosun dedim nese canım boşver dedi sanırım biri seni boynuzluyor dedi şok oldum suratına kappatım tellefonu dünde hep bir numara aradı dedim bu salaklardan biridir diye ama 10 defa aradı meğer aşkımmış o ya karakolde telefonları arızlaıymış o yüzden arıyamamış canım benim ya nasıl kötü oldum varya bir salak kızın yüzünden aşkımın seesini duyamadım
Ahhhhh ne sinir bozucu bir durum... pfffff kafamçokkarıştıya sorma canım cumartesi günü bir numara aradı açtım teşekkür ederiz dedi kapadı bende bişey anlamadım mesqaj çekmiş ondan önce adın ne bakim diye bende teli kapatınca gördüm sonra saat 9 gibi bir numara aradı kızın biri kimle görüşüyorum dedi ben kimle görüşüyorm dedim kız bana ya biri bana numaranı çok ısrar etti verdi bende aradım seni dedi bend ekimmiş o kişi dedim o da bilmiyorumki dedi nasıl yani bilmediğin insandan hiç tanımadığın insanın numarasını nasıl alıyosun dedim nese canım boşver dedi sanırım biri seni boynuzluyor dedi şok oldum suratına kappatım tellefonu dünde hep bir numara aradı dedim bu salaklardan biridir diye ama 10 defa aradı meğer aşkımmış o ya karakolde telefonları arızlaıymış o yüzden arıyamamış canım benim ya nasıl kötü oldum varya bir salak kızın yüzünden aşkımın seesini duyamadım
Bencede daha iyi canim.. tam alisiyorsun ve gene gidecek...tatlım benimki gelmicek vazgeçtik.. bayramın 1. günü çıkmalarına izin vermişler 3. günüde geri gidicek.. Bu durumda gelmemesi daha iyi olur..bilmiyorumkismile
tatlım benimki gelmicek vazgeçtik.. bayramın 1. günü çıkmalarına izin vermişler 3. günüde geri gidicek.. Bu durumda gelmemesi daha iyi olur..bilmiyorumkismile
Canlarım saç uzatmayla ilgili topikler var.. Hatta ünü boyunu aşan bir kür var sinamekili isteyenlere tarif edebilirim.. Bende saçlarım çok yıprandığı için göğüs altındaki saçlarımı omuz hizamda kesitdim.. ciddi bir yıpranma vardı.. Şimdi düzenli olarak kür uyguluyorum yumuşacık oldu saçlarım.. opuyorumnanaktan
Kızlarr.. Dün müstakbel kayınvalidemi aradım.. Kadir gecesini kutlamak için.. Bana gömlek almış.. Oğluma alamıyorum sana almak istedim umarım beğenirsin dedi.. Beğeniceğime şüphem yok dedim.. Bugün kargoya vericekmiş kaydirigubbakcemile2
Bencede daha iyi canim.. tam alisiyorsun ve gene gidecek...
biraz daha disinizi SIKIN.. allah sabir versin canim..
En iyisi canim benim.. Hayirlisi böyleymis demekki..aynen öyle tatlım.. Çok zor oluyor göndermesi.. 3 Günlük izni var çok ısrar etti onu da kullanayım diye ama 3 gün senle çabuk geçiyor ama sensiz geçmiyor gelmiceksin dedim..Kullandırtmıyorum onu guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?