- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.681
canımmm aşkım yok nasıl geçsin bayram buruk geçio valla benim 3.bayramım artıkk yeterryasakkelimeçok az kalmış canım sizinn zaman su gibi geçer inşallahh..gerçketnn başlama kararını almak çok önemlii gerisi sabırr
canım sen de çok sıkıosun çocuğuu biraz da kendine vakit ayırsın hep bana hep bana olmas kiisempatiksalakcinni
maşallah canım allah muhabbetinizi arttırsınn:1hug:
aman mutlaka alın bak tee ne zamandan başlamışlardı almaya yoğunluk olur sonra kalmaz bidee..bizim yakın zatenn aşkımı ordan almaya hevesli çok kişi var bana sıra gelceğini düşünmüorum şahsen muhtemelen onu karşılayan kişi de ben olmucamm..
olsn canım biz 13 aydır öleyizzz buna da şükürrr sıkma canınıı sen:teselli:cnm şimdilik ankesörden konuşuyoruz günde 1 kere 10 15 dk falan işte..
sizin problem neydi kii cnm kıskançlıkmı yoksa?
öle canımm zaten ben bi günle fln doymam ki bi gün gitsin önce annesini babasını görsünn sonra ben bırakmam onuu:asigim:aşkım geçen gün bana dediki ben gelince bir kaç günlüğüne bi yerlere kaçalım dedi..ben dünden razıyım tabiizemuszemus..marmarise gidelim dedi de o marmaris çok uzakk otobüsle gitmek istemio birdee bende o riski göze alamam çünkü evdekilere sölemicezz..bende dedim yakın bi yerler olsun o zaman..sakaryada okuorum ben..sapancaya çok gittik çok güzel gerçektenn boluda çok güzel bi yer buldum ya da balıkesir tarafına gidicezz inşallahh.böle sessiz sakin yeşiillik bi yer arıyoruzz kafa dinlemek içinn...ondan sonra da kurban bayramı zatenn:lepi:evt devrem öl evalla abisi alıcaktı bileti güya bakalım artık bende karşılayamıcam askerimi
ama olsun yeterki sağlam gelsinleropuyorumnanaktan
13 aydır nasılsınız anlamadım cnm:kedi:olsn canım biz 13 aydır öleyizzz buna da şükürrr sıkma canınıı sen:teselli:
canım kıskançlık problemimizz olmaz genelde...hele askere gittikten sonra iyice o konularda yumuşak davranmaya başladı..ailevi meselelerden çıktı birazcık..sözlüyüz ya biz...işin içine aileler girince gerçekten çok farklı sorunlar ortaya çıkıo...neyseki çok fazla büyümeden hallettik canımolumunekankayizsmile
öle canımm zaten ben bi günle fln doymam ki bi gün gitsin önce annesini babasını görsünn sonra ben bırakmam onuu:asigim:aşkım geçen gün bana dediki ben gelince bir kaç günlüğüne bi yerlere kaçalım dedi..ben dünden razıyım tabiizemuszemus..marmarise gidelim dedi de o marmaris çok uzakk otobüsle gitmek istemio birdee bende o riski göze alamam çünkü evdekilere sölemicezz..bende dedim yakın bi yerler olsun o zaman..sakaryada okuorum ben..sapancaya çok gittik çok güzel gerçektenn boluda çok güzel bi yer buldum ya da balıkesir tarafına gidicezz inşallahh.böle sessiz sakin yeşiillik bi yer arıyoruzz kafa dinlemek içinn...ondan sonra da kurban bayramı zatenn:lepi:
canım 13 aydır ankesörlüden konuşuyoruzzz arada bir iki günlüğüne cep teli kaçamakları oldu ama sonradan bıraktııı bir mesajını bile özledimm..boshayallersmilecanım bizim aileler çok iyi anlaştıı13 aydır nasılsınız anlamadım cnm:kedi:
kıskanclık yoksa ne guzel cnm olumunekankayizsmile
aileler işin içine girince oluyomuş böyle durumlar en önemlisi en az zararla atlatma çoks evindim atlatmanıza cnmopuyorumnanaktan
canım ben sakaryada okuorum evim var orda aileler farklı şehirlerdee benim ailem istanbul,onun zong..zaten yanıma gelioo kalmaya onu biliolarr tabi benim evimde kaldığını bilmiolar daakaydirigubbakcemile3..yanıma gelio die gelir yine sonra gideriz birlikteee 3 günlüğüne fln zaten canım inşallahhaboowww planlar yapılmışdelikafaduldenaklinialirimsmile
aileler nasıl anlamıcak kız kaydirigubbakcemile3sen yok ortada okulda diye o yokah bizim öle kaçma şansımız yok anca gündüzleri okulu ekicem bol bol o işe girene kadar bizim mekanımız var zaten orası bizi bekliyo kaydirigubbakcemile2
canım 13 aydır ankesörlüden konuşuyoruzzz arada bir iki günlüğüne cep teli kaçamakları oldu ama sonradan bıraktııı bir mesajını bile özledimm..boshayallersmilecanım bizim aileler çok iyi anlaştııbizim de ailelerle ilgili hiç problemimiz yok ama öle saçma sapan aileyle ilgili bişi sölüosun tartışma oluoo herkes öle derdi ama bende hiç bu kadar tahmin etmezdimm..gerçi sonuçta o da asker hassas biraz ondann...gelsin zaten bi her şey yoluna girer inşallahh:1hug:kıskançlık çok var olmaz olur muu ama kıskançlık yüzünden tartışmıoruzz artık kıskanıcağı ortamları oluşturmuorumm didemim:lepi:
canım ben sakaryada okuorum evim var orda aileler farklı şehirlerdee benim ailem istanbul,onun zong..zaten yanıma gelioo kalmaya onu biliolarr tabi benim evimde kaldığını bilmiolar daakaydirigubbakcemile3..yanıma gelio die gelir yine sonra gideriz birlikteee 3 günlüğüne fln zaten canım inşallahh
oh sizin işiniz iyiymiş
delikafadulden
devrem son sınıftayım 1 sene daha saltanatımız sürelimm dimiii:teytey:
devrem son sınıftayım 1 sene daha saltanatımız sürelimm dimiii:teytey:
canım 13 aydır ankesörlüden konuşuyoruzzz arada bir iki günlüğüne cep teli kaçamakları oldu ama sonradan bıraktııı bir mesajını bile özledimm..boshayallersmilecanım bizim aileler çok iyi anlaştııbizim de ailelerle ilgili hiç problemimiz yok ama öle saçma sapan aileyle ilgili bişi sölüosun tartışma oluoo herkes öle derdi ama bende hiç bu kadar tahmin etmezdimm..gerçi sonuçta o da asker hassas biraz ondann...gelsin zaten bi her şey yoluna girer inşallahh:1hug:kıskançlık çok var olmaz olur muu ama kıskançlık yüzünden tartışmıoruzz artık kıskanıcağı ortamları oluşturmuorumm didemim:lepi:
[/I][/B]
canım okul hayatının keyfini çıkar özellikle ev hayatı bambaşka oluoo ben 3 yıldır doyamadım valla bi 3 sene daha okurummm:dance:bol bol git emirinin yanına 3 aydır tatildeyim valla zindan oldu istanbul banaaasempatiksalakcinnisaltanat sırası bendeeeee:teytey::teytey::teytey:
canım okul hayatının keyfini çıkar özellikle ev hayatı bambaşka oluoo ben 3 yıldır doyamadım valla bi 3 sene daha okurummm:dance:bol bol git emirinin yanına 3 aydır tatildeyim valla zindan oldu istanbul banaaasempatiksalakcinni
ne yalan sölim ben de çok yaptım onlarıı:kedi:delikafaduldenvallaha dayanamıyorum artık zatennn biran once acılsınn okull kaydirigubbakcemile3
gidicem direkk..
delikafadulden
tatillerdeee ders kaldı sınavlarım var diye hallederiz bi şekılde:kedi::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?