Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aslında kötü bişey yapıyoruz yalan soyleyerek ama:kedi: aamaaeyvahedigeldismilenapııyım böyle kaçamaklar gerekli ara sıraasengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3
susum mesela gezioruz benimkiyle tam o sırada bizimkiler arıoo nerdesin fln şunlayım şurdayım fln ben bi başlıorum yazmayaakaydirigubbakcemile3aşkım şaşırıo bakıo bana böle nasıl ayak üstü böle yazzabiliosun dioo..hem ona da mahçup hissediorum kendimi ama napiyim yapcak bişi yok..arada ufak tefek olur..sözlendikk hala oluo yani susumm

hahahaayneeeenn
hatta cem yılmazın böyle bi şeyi varya kadınlar doğuştann profesyonell yalancı diyeee doğru gerçektende..küçüklükten başlıyo yalanlar baba arar;nerdesin kızım?
ebrularda ders calısıyoruzz babacımm:roflol:

ASKERİM GEÇEN YIL TAMDA BU BAYRAMDA İLK MESAJIN GELMİŞTİ UZUN ZAMAN SONRA İLK BÜCÜRÜĞÜM DİYİŞİNDE SENİ YOLCULADIKDAN SONRAKİ HAFTALAR SONRA İLK NEFES ALIŞIMDI ŞİMDİ BAKIYORUMDA SENSİZ BİR YILMI GEÇTİ ?
AMA BANA Bİ RÖMÜR GİBİ GELDİ...
ŞAFAĞIN AZ DİYOLAR ASKERİM BURDAKİ GÜZEL HATUNLAR...AMA SENSİZ GEÇEN BİR GÜN BİLE UZUUUUUN BİR ŞAFAK GİBİ SENİ ÇOK ÖZLEDİM...

BUGÜN NERDEMİYİZ?
ŞAFAK :56 SİİRT
:dance::dance::dance:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

haha biliorum canım onu cem yılmazın var bende dvdsi arada doping yapıorum onla birde askerlik muhabbetleri var gülmekten ölüorum ya öyle böyle değil yanii:roflol::roflol::lepi:bak sen dedin aklıma geldi yine gülüorummmkaydirigubbakcemile3
güzel hatunlar biz mi oluoruzzzzkaydirigubbakcemile3

Benim 400ler 300lerden daha zor geçmişti kızlar ya. 300lerim çok hızlı geçiyor sanki Allah bozmasınn turkbayragi

Atarsa 346turkbayragi
özgecim hoşgeldin tatlım..maşallah senin şafağınaaa 300ler kolay geçmişti canım benimdeee...

bende askerlık vıdeolarını ızlıyorum şimdiii:roflol::roflol:
er gazinosuuuu:roflol:

Benim 400ler 300lerden daha zor geçmişti kızlar ya. 300lerim çok hızlı geçiyor sanki Allah bozmasınn turkbayragi

Atarsa 346turkbayragi

300 lerin yarısına kadar çabuk geçmişti yarıdan sonra kasmıştı benmki. 200 lerin de yarısına kadar zor geçti son yarısından sonra süper geçti .100 ler zaten su gibi geçiyorr ya herkes diyor öyle böyle değil göz açıp kapayana kadar. 2 rakamlarda öyle. Zaman geçtikçe insan özlemeye,üzülmeye iyice alışıyor belki ondandır benneyaptımki

TABİKİ O GÜZEL HATUNLAR SİZLERSİNİZzemuszemus
bende askerlık vıdeolarını ızlıyorum şimdiii:roflol::roflol:
er gazinosuuuu:roflol:
BENİDE HEVESLENDİRDİN SUSU BENDE İZLİCEMM:dance:

Canım benm yaa devremm sabırr bitiriyoruz askerliğii.. Benımkınıde ne zaman arasam teskereci asker konuşuyor diye açıyor. Çok gülüyorum ya opuyorumnanaktan

oo süperr:lepi:geçsin artık ya 200lerde hızlı geçti benım için ama 100lerde oyle olur inş.

100 ler çok kolay geçiyor canım.99 dediğinde de hadi plakalar gelsin filan diyorsun.Plakalar gelince de bugün ordayız bugün burdayız diye diye bi bakmışsın bitmiş.Gerçi benim daha bitmedi ama çabuk geçiyor anlamında söylüyorum.

özgecim hoşgeldin tatlım..maşallah senin şafağınaaa 300ler kolay geçmişti canım benimdeee...

Hoşbulduk canımm . opuyorumnanaktan

Hepsi böyle kolay geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…