- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.941
valla öle kötü kavga ettik vedat cok kötü oldu yani deli gibiydi dün anlatamam kızlar dün cok kortum yıkıldım herseyi aynı anda yasadım ya
Noldu kuzum yaaa
Arada olur böle sıkma canını :teselli:
canım ya ne diyimki şimdi neden kavga ettiniz bilmiyrm ama kötüdür sevdiğin adamın öle hallerini görmek ee şimdi duurm nasıl
iiii içini döktü rahatladı şimdi daha konuscamız konu var yarın manisadan gelicek garajda gene buluscaz bulustumuzda konusurz hallederiz oturup ama öle kötüydüki korkudan napıcamı sasırdım :1shok:
iiii içini döktü rahatladı şimdi daha konuscamız konu var yarın manisadan gelicek garajda gene buluscaz bulustumuzda konusurz hallederiz oturup ama öle kötüydüki korkudan napıcamı sasırdım :1shok:
hoşbuldum tatlımm
benmkide bu korkudan saçma sapan sebepler bulur kavga ederdi ya
başka birimi var sölesene falan diye kavga ettiğimizde deliye çevirirdi beniii
o kadar beklemişsin askerdeyken ayrılmamışsın da şimdimi bitircen
bazen onları anlamak gerçekten çok zorrr
yüzyüze konuşmak en iyisi zaten
evet kızlar ben hala ona doyamadım ya okadar özlüyorumki her zaman konusamıyoruz rahat buda onu etkiliyor zaten :uhm:
evet kızlar ben hala ona doyamadım ya okadar özlüyorumki her zaman konusamıyoruz rahat buda onu etkiliyor zaten :uhm:
evet cok zor askeliği atlattık bide su sivil hayata alısmasını beklerken baya büyük sorunlar ayasanıyor bazen anlam veremediniz seyler yapabiliyorlar donup kalıyorsunuzbide dediğin gibi askerlik pskilojisi canım valla ben bile etkileniyrm onlar içind eyaşıyo üstelik
sizdemi farklı şehirlerde oturuosunuz tatlım ?
ACABA BİZİ NELER BEKLİYO:uhm:
ACABA BİZİ NELER BEKLİYO:uhm:
her asker geldinde emin olun böle sorunlar yasanıyor ama gelip gecici seyler merak etmeyin ben gelsinde yarın konusucam onla iyice :asigim:
İNŞ CANIM YA benim askerime yaradı askerlik bana daha çoook bağlandı-tatlicadiarzu-
ben bazen vedatın askerde olmasını istiyorum inanırmısınız askerdeki hallerimizi özlüyorum kavga edince sonra barısınca iki yanımda diyorum bulusunca bide
bazen bend eisterim heralde:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?