Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla öle kötü kavga ettik vedat cok kötü oldu yani deli gibiydi dün anlatamam kızlar dün cok kortum yıkıldım herseyi aynı anda yasadım ya

canım ya ne diyimki şimdi neden kavga ettiniz bilmiyrm ama kötüdür sevdiğin adamın öle hallerini görmek ee şimdi duurm nasıl

canım ya ne diyimki şimdi neden kavga ettiniz bilmiyrm ama kötüdür sevdiğin adamın öle hallerini görmek ee şimdi duurm nasıl

iiii içini döktü rahatladı şimdi daha konuscamız konu var yarın manisadan gelicek garajda gene buluscaz bulustumuzda konusurz hallederiz oturup ama öle kötüydüki korkudan napıcamı sasırdım :1shok:

iiii içini döktü rahatladı şimdi daha konuscamız konu var yarın manisadan gelicek garajda gene buluscaz bulustumuzda konusurz hallederiz oturup ama öle kötüydüki korkudan napıcamı sasırdım :1shok:

hoşbuldum tatlımm
benmkide bu korkudan saçma sapan sebepler bulur kavga ederdi ya
başka birimi var sölesene falan diye kavga ettiğimizde deliye çevirirdi beniii
o kadar beklemişsin askerdeyken ayrılmamışsın da şimdimi bitircen
bazen onları anlamak gerçekten çok zorrr

evet benide sinir ediyor bazen ama olsun genede asıcamıza inanıyorum askerlik psikolojisini daha atlatamadı ya herseyi kafasına takıyor ister istemez

bide dediğin gibi askerlik pskilojisi canım valla ben bile etkileniyrm onlar içind eyaşıyo üstelik
evet cok zor askeliği atlattık bide su sivil hayata alısmasını beklerken baya büyük sorunlar ayasanıyor bazen anlam veremediniz seyler yapabiliyorlar donup kalıyorsunuz
sizdemi farklı şehirlerde oturuosunuz tatlım ?

yok tatlım o izmirdede ailesi manisada bayramda onaların yanına gitti gelicek yarın

kızlar ben çıkıyorum benim koca bebeğim kendisi ile ilgilenmemi istiyo eşşek sıpası hem üzdü hemd eilgi bekliyo:icecream:

listeyi verip kaçar benn

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=03 AFYON SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=18 ÇANKIRI SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=28 GİRESUN SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=42 KONYA SELAM

:teytey:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=50 NEVŞEHİR SELAM

:teytey:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=50 NEVŞEHİR SELAM

:teytey:....05/11/2010.....GAMİŞ=53 RİZE SELAM

:teytey:....05/11/2010....SARILALE0308=53 RİZE SELAM

:teytey:....05/11/2010....PAPATYAA88=53 RİZE SELAM

:teytey:....06/11/2010.....MEHABBET=54 SAKARYA SELAM

:teytey:.....14/11/2010.....ESMERİMM=62 TUNCELİ SELAM

:teytey:....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=68 AKSARAY SELAM

:teytey:....21/11/2010.....OZLEMBBC=69 BAYBURT SELAM

:teytey:....21/11/2010.....SİYAH_İNCİ=69 BAYBURT SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…