- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.961
bazen emin ol bogmak istiyosunklava:
selam kızlar..aşkımın yarın 4 te otobusu kalkıyor.nasıl oldumu cok ıyı anlıosunuzdurr.Bugun doyasıya agladık hıc bsey gözmn önunden gtmıorrmafoldumben ıstemesdım tabkı aglamak ama tutamdım cok zorrmuş bole bışey.mıdem bulanıor ve cok halsizimmafoldumben
çaglacım bir an bu msjını okurken yaşadıklarım aklıma geldi de inanır mısın gözlerim doldu bende göndermeden 10 gün öncemi hatırlıyorumda yaşayan ölü gibiydim sanki kimseyi anlamıyordum ne dedikelrini saf saf bakıyordum suratlarına aklımda birtek aşkım vardı 460 gün insnaın gözünde cok uzun geliyor ama içinde olunca bambaşka bir duyguya bürünüyorsun ben nasıl geçti anlamadım 87.gün bugün gideli sadece bekliyorsun aramasını geri geleceği günü ve geldiğindeki yaşanacakları tek yaptığımız düşünmek düşünmek ama allahtan hayırlısını istemeliyiz sağ salim gelsinler inşallah yuvalarına :gitme::teselli::1hug:
cnm haklsın gercekten dua edmektan baska bsey gelmıo ınsanın elınden ama nasıl atlatcam ınan hc bı bılgım yok,okadar duygusal bır tabloydukı yarını hıc dusenemıorum kesn hastanelıgım öluorum uzuntuden aglamktan
selam kızlar..aşkımın yarın 4 te otobusu kalkıyor.nasıl oldumu cok ıyı anlıosunuzdurr.Bugun doyasıya agladık hıc bsey gözmn önunden gtmıorrmafoldumben ıstemesdım tabkı aglamak ama tutamdım cok zorrmuş bole bışey.mıdem bulanıor ve cok halsizimmafoldumben
cnm dua edcez her zaman ılk gunlerı atlatmamız lazım ewed,belkı zamanla kızların da degıı gbı alşrım..ewed sben hc alşkn deılımkı ayrı kalmayacnm okadar koyuverme kendini arkadaşların dediği gibi onlara öyle görünürsek hep akıllarında o hallerimiz kalır hayırlısıyla gidip gelirler inş senin için çok zordur eminim buna hep yanındaymıştır herşeyi onla beraber geçirmissindir bizim özlem hep var 4 senedir zaten senede bir görüşme imkanımız vardı ama siz hep beraberdiniz daha çok zor olur senin için ilk zamanlar yapayanlız kalırsın sonra yakında alışırsın gelince geçirinceniz o güzel günleri düşün ve mutlu ol bence bende salı günü göndericem 3 gün kaldı ben hep ii şeyler düşünmeye çalışıorum şimdiden allah büyüktür yardım eder mutlaka sevenlere için rahat olsunopuyorumnanaktan
yok artık daha neler saçmalama kendini toparlaman gerek seni o şekilde görmemeli erkek arkadsın onada yazık aklı hep sende kalıcak önce kendin için ve sonra erkek arkadsın için ayakta olmalısın biliyorum çok zor ama bunu ikinizde başarmalısınız yoksa o günler asla geçmez biraz fazla sorumluluk üstlenceksin umarım buna değecek bir erkek arkadasındır ki döndüğünde onca fedakarlığının karşılığını fazlasıyla versin sana... hepimiz için geçerli aslında inşallah herkes hakettiği mutluluğa kavusur ve hayalleri gerçek olur opuyorumnanaktan:asigim:
cnm dua edcez her zaman ılk gunlerı atlatmamız lazım ewed,belkı zamanla kızların da degıı gbı alşrım..ewed sben hc alşkn deılımkı ayrı kalmaya
Toplamam gereklı inş başarabılrım cnm:S 3yıl boyunca bır kez ayrı kalmadım o cok koyuyo bana işte,o hasretı smdıden yaşıyorum sankı..herşeye her fedekarlıga değer o herşeyım..
cnm okadar koyuverme kendini arkadaşların dediği gibi onlara öyle görünürsek hep akıllarında o hallerimiz kalır hayırlısıyla gidip gelirler inş senin için çok zordur eminim buna hep yanındaymıştır herşeyi onla beraber geçirmissindir bizim özlem hep var 4 senedir zaten senede bir görüşme imkanımız vardı ama siz hep beraberdiniz daha çok zor olur senin için ilk zamanlar yapayanlız kalırsın sonra yakında alışırsın gelince geçirinceniz o güzel günleri düşün ve mutlu ol bence bende salı günü göndericem 3 gün kaldı ben hep ii şeyler düşünmeye çalışıorum şimdiden allah büyüktür yardım eder mutlaka sevenlere için rahat olsunopuyorumnanaktan
yok artık daha neler saçmalama kendini toparlaman gerek seni o şekilde görmemeli erkek arkadsın onada yazık aklı hep sende kalıcak önce kendin için ve sonra erkek arkadsın için ayakta olmalısın biliyorum çok zor ama bunu ikinizde başarmalısınız yoksa o günler asla geçmez biraz fazla sorumluluk üstlenceksin umarım buna değecek bir erkek arkadasındır ki döndüğünde onca fedakarlığının karşılığını fazlasıyla versin sana... hepimiz için geçerli aslında inşallah herkes hakettiği mutluluğa kavusur ve hayalleri gerçek olur opuyorumnanaktan:asigim:
cnm haklsın gercekten dua edmektan baska bsey gelmıo ınsanın elınden ama nasıl atlatcam ınan hc bı bılgım yok,okadar duygusal bır tabloydukı yarını hıc dusenemıorum kesn hastanelıgım öluorum uzuntuden aglamktan
çaglacım bir an bu msjını okurken yaşadıklarım aklıma geldi de inanır mısın gözlerim doldu bende göndermeden 10 gün öncemi hatırlıyorumda yaşayan ölü gibiydim sanki kimseyi anlamıyordum ne dedikelrini saf saf bakıyordum suratlarına aklımda birtek aşkım vardı 460 gün insnaın gözünde cok uzun geliyor ama içinde olunca bambaşka bir duyguya bürünüyorsun ben nasıl geçti anlamadım 87.gün bugün gideli sadece bekliyorsun aramasını geri geleceği günü ve geldiğindeki yaşanacakları tek yaptığımız düşünmek düşünmek ama allahtan hayırlısını istemeliyiz sağ salim gelsinler inşallah yuvalarına :gitme::teselli::1hug:
canım evet yaaa,,,ben zaten sürekli yanına gidebiliorum o konuda bir problemim yok ama bayram günü sonuçta ben gitseydim görüşemezdim onunla ailesi çıkardığı için çıkabildi dışarı bende görmüş olurdumm..hep birlikte bi bayram geçirirdik ne güzel olurduuu dimiii ama herkes bu kadar ince düşünceli olamıo tabikii...Canım sıkma sen canını.. Biraz düşüncesiz davranmışlar haklısın o konuda
cano öle abisinden aradı beni yarım yamalak konuşabildikk dedim bana neden sölemediler kii,,ben yabancı değilimki sonuçta yani gelemesem bileee bi haber verebilirler belki bişey derim bişey sölerimm..söledim aşkımaa bende gelebilirdim bgn işim yoktu niye söylemediler diyee...sen biliomuydun dedim o sadece abisinin geliceğini biliomuşş..çok ta fazla konuşamadık...annesini istedimmm neden bana söylemediniz ki bozuldum açıkcası ben size dedim insan bi haber verir fln dedim...o da çok ani karar verdiklerinis söyledii plan yapmamışlarr...neysee diorummm canım bunu da yutuorumm...bana diorki annesi sen zaten gelirsin istediğin zamann sanki ben özgür kızım yahu...yok dedim bundan sonra bende gitmiorummm beni isteyen gelsin yanıma dedimm...lafımı da sölüorum yanii susumkaydirigubbakcemile3haklısın canım seninkıne soyledınmıı söyleselerdı bende gelırdım vs dıyeboshayallersmile
cnm dua edcez her zaman ılk gunlerı atlatmamız lazım ewed,belkı zamanla kızların da degıı gbı alşrım..ewed sben hc alşkn deılımkı ayrı kalmaya
Toplamam gereklı inş başarabılrım cnm:S 3yıl boyunca bır kez ayrı kalmadım o cok koyuyo bana işte,o hasretı smdıden yaşıyorum sankı..herşeye her fedekarlıga değer o herşeyım..
cnm bu yaşadıklarınız o kadar normal kiii inanın ilk başlar da aynen bende böle idim ama tek farkım aşkım bnm ağlamama izin vermiodu çok kızıodu eyvahedigeldismile bence sizde ağlamayın ciddi anlam da sevdiklerimiz etkilenio bundan :umursamaz: napalım bu yapılacak mecbur bizlerde onlara destek olup sabırla bekleyeceğiz bakın bnm 7 ay bitti bilesizin de geçecek daha dün gibi hatırlıorum gittiği günüüüüü hepimiz birbirimize destek olacağız burda sırayla depükleri yiyeceğizzz inşallah :Saruboceq:
canım evet yaaa,,,ben zaten sürekli yanına gidebiliorum o konuda bir problemim yok ama bayram günü sonuçta ben gitseydim görüşemezdim onunla ailesi çıkardığı için çıkabildi dışarı bende görmüş olurdumm..hep birlikte bi bayram geçirirdik ne güzel olurduuu dimiii ama herkes bu kadar ince düşünceli olamıo tabikii...
cano öle abisinden aradı beni yarım yamalak konuşabildikk dedim bana neden sölemediler kii,,ben yabancı değilimki sonuçta yani gelemesem bileee bi haber verebilirler belki bişey derim bişey sölerimm..söledim aşkımaa bende gelebilirdim bgn işim yoktu niye söylemediler diyee...sen biliomuydun dedim o sadece abisinin geliceğini biliomuşş..çok ta fazla konuşamadık...annesini istedimmm neden bana söylemediniz ki bozuldum açıkcası ben size dedim insan bi haber verir fln dedim...o da çok ani karar verdiklerinis söyledii plan yapmamışlarr...neysee diorummm canım bunu da yutuorumm...bana diorki annesi sen zaten gelirsin istediğin zamann sanki ben özgür kızım yahu...yok dedim bundan sonra bende gitmiorummm beni isteyen gelsin yanıma dedimm...lafımı da sölüorum yanii susumkaydirigubbakcemile3
canım gerçekten seni çok iyi anlıyorummm...şu an sana ne desek boş inan..hiç bir sö seni tatmin etmicek..biraz zamana ihtiyacın var..ilk günler herkes bunları yaşıyorr..yemin töreninden sonraa rahatlıcaksınn..
bılıyorum lalem saol anladıgın ıcın haklsın vallla ne dıycemı bılmıorum cok durgunum ,cok duygulu bır gundu bugun..Yeri rahat egıtımı hafif olsaydı belkı bukadar perişanlamasdım fakat ıste hayırlsı ISPARTAyaymısss
canımmm hiii belli olmazz benimkide manisadaa vietnam bölüğü denen bi yerdeydii pislikk bir yerr ama keşke acemi birliği gibi olsaydı dior hep...sen biraz zaman ver kendineee zaman her şeyi çözecekkkbılıyorum lalem saol anladıgın ıcın haklsın vallla ne dıycemı bılmıorum cok durgunum ,cok duygulu bır gundu bugun..Yeri rahat egıtımı hafif olsaydı belkı bukadar perişanlamasdım fakat ıste hayırlsı ISPARTAyaymısss
devremmm nasılsınn...bizim problem olmuştu ya hani askerimleee ben burda yazdım halloldu fln diee yav gördüğünü düşündüm bir daha mesaj atmadım sana tatlım:kedi:canımm :1hug:
Şimdiden Allah kavuştursun tatlımm
Tez zamanda bitirir gelir kavuşursunuz inşallah
Çok özledim bende askerimi çokkk
Şafak 69 ama geçmiyor artık günlerr :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?