Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm sakın ağlama onun yanın da çek bi kenara aşkını onu çok sevdiğini onu bekleyeceğini anlat ellerini tutu gözlerine bakkk hafif hafif tebessüm ettttt ama sakın ağlama sakın opuyorumnanaktan

devremm çok iyiyim canım sağ ol bugün askerimin teyzesindeydim ailesiyle birlikte eksikliği kötüydü...
Çokkkk sevindim adına tatlım ya Allah bozmasın bir dahaaa

devremm çok iyiyim canım sağ ol bugün askerimin teyzesindeydim ailesiyle birlikte eksikliği kötüydü...
Çokkkk sevindim adına tatlım ya Allah bozmasın bir dahaaa
saol canımmm ben bir kaç yere yazdım burda topicte ama sen çıktın göremedin sanırımmm...ne güzel olmuş sizinde canım allah muhabbetinizzz bozmasınn...ben de aşkım yokken evlerine çok gittim.yatağında bile uyudum insan bir garip oluor dimi?

saol incim ya yarını bı atalatydık.mşalah şafagınaaaa kzzz gecer gecerrrrrr

İnşl kuzum yaa
Bugün annesine sordum size gelecğei günü söyledimi die sen biliomusun dedi sürpriz olsun dedim.. sırnaşık şey
100 günden sonrası hepsinden farklı şafak sıkıştırması böyle birşey galiba boshayallersmile

mıracle ben gıtmedım
benım esım yenı gıttı sayılır
sole ay sonuna dogru beelkım gıderımmm
senın mutlu olmana sevındımm

git git şekerim gör oraları.
anladım canımmm..inşallah bol bol izin alabilirsin..

canım ankarada nerde kalıosun??

inşallah alabilirim ilkini gittim ya devamına izin gelir ilk gün öğretmen evinde 2.gün ankaranın meşhur bi otelinde kaldık
canım işte öle öle sıra sizede gelicekkk:teselli:selam canımmm bir an önce kavuşursunuz inşallah

ah esincim ah gelicek demi sıra bizedeboshayallersmile

canımmm hiii belli olmazz benimkide manisadaa vietnam bölüğü denen bi yerdeydii pislikk bir yerr ama keşke acemi birliği gibi olsaydı dior hep...sen biraz zaman ver kendineee zaman her şeyi çözecekkk
ıns tatlım ya bakalım artık hayırlsı
Amin cnm hepimznkını tez zamanda kavştrsun..ıstemıom ağlamak gercekten kendme hakim olamadım elımde deil.ama gececekkk inş.inanıyorum.
cnm sakın ağlama onun yanın da çek bi kenara aşkını onu çok sevdiğini onu bekleyeceğini anlat ellerini tutu gözlerine bakkk hafif hafif tebessüm ettttt ama sakın ağlama sakın opuyorumnanaktan

hep öle yapıom cnm yaa ama gözlerıne bakınca nefesım kesılıyor bogazım düğüm düğümm oluor

tatlım inan plakalara bir gell bu yaşadıklarının çok daha şiddetlisini hissediorsunnolumunekankayizsmile

şimdilik 200lerdeim ya dibine kadar aşkı yaşıom plakalara gelince ddaha çok kıvranacağıma eminim ama her şafağın kendine göre güzellikleriii varrrrr opuyorumnanaktan

esincim valla ankamalle gitmeye vakit kalmadı kızılay ulus alış veriş için işimizi gördü zaten zamanın çoğunu başbaşa geçirmeyi tercih ettik canım bizaklinialirimsmile

canım zaten yapıcak hiç bişey yokki ben 2 haftada bir gidiorum artık aynı şeyleri yapmaktan sıkıntı geldi bizeee:hulya:en iyisi başbaşa kalmak tabiii:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…