- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.981
Adaşımm cok dogru soluosun gercekten burda hepinz aynı şeylerı yaşadınız eved ama işte cok zor..bana da kzııyo aglayınca ama bugun varya off anlatılmaz cdden ,kımseıı o gunlere döndurmuyum cok acı yarın ola hayrola artık:S
canımm :1hug:
Şimdiden Allah kavuştursun tatlımm
Tez zamanda bitirir gelir kavuşursunuz inşallah
Çok özledim bende askerimi çokkk
Şafak 69 ama geçmiyor artık günlerr :çok üzgünüm:
devremmm nasılsınn...bizim problem olmuştu ya hani askerimleee ben burda yazdım halloldu fln diee yav gördüğünü düşündüm bir daha mesaj atmadım sana tatlım:kedi:
çok teşekkür ederim desteğin için..
saol canımmm ben bir kaç yere yazdım burda topicte ama sen çıktın göremedin sanırımmm...ne güzel olmuş sizinde canım allah muhabbetinizzz bozmasınn...ben de aşkım yokken evlerine çok gittim.yatağında bile uyudum insan bir garip oluor dimi?devremm çok iyiyim canım sağ ol bugün askerimin teyzesindeydim ailesiyle birlikte eksikliği kötüydü...
Çokkkk sevindim adına tatlım ya Allah bozmasın bir dahaaa
saol incim ya yarını bı atalatydık.mşalah şafagınaaaa kzzzgecer gecerrrrrr
tatlım inan plakalara bir gell bu yaşadıklarının çok daha şiddetlisini hissediorsunnolumunekankayizsmile200leri yarılayınca şafak fena sıkıştırıo ben bunu bilir bunu sölerim mideme kıranp girio aşkımı düşündükçeeee
mıracle ben gıtmedım
benım esım yenı gıttı sayılır
sole ay sonuna dogru beelkım gıderımmm
senın mutlu olmana sevındımm
anladım canımmm..inşallah bol bol izin alabilirsin..
canım ankarada nerde kalıosun??
canım işte öle öle sıra sizede gelicekkk:teselli:selam canımmm bir an önce kavuşursunuz inşallah
ıns tatlım ya bakalım artık hayırlsıcanımmm hiii belli olmazz benimkide manisadaa vietnam bölüğü denen bi yerdeydii pislikk bir yerr ama keşke acemi birliği gibi olsaydı dior hep...sen biraz zaman ver kendineee zaman her şeyi çözecekkk
Amin cnm hepimznkını tez zamanda kavştrsun..ıstemıom ağlamak gercekten kendme hakim olamadım elımde deil.ama gececekkk inş.inanıyorum.canım askerini allah kavuştursun inşallah sana.. ama bak bi de onu düşün..sen dışardasın istediğin zaman istediğin herşeyi yapabiliceksin..acını doyasıya yaşıcaksın belki özlemden dolayı..ama o asker ocağında olucak..istediği herşeyi yapamıcak..biliorum söylemesi zor evet..ama onu düşünerek hareket et derim sana sen umutlu olursan o da umutlu olur emin ol..bak benim 9 ay bitti şafak 144 olumunekankayizsmile nasıl geçti onca zaman inanamıorum baktığım zaman üzülme sakın tamam mı olumunekankayizsmile
cnm sakın ağlama onun yanın da çek bi kenara aşkını onu çok sevdiğini onu bekleyeceğini anlat ellerini tutu gözlerine bakkk hafif hafif tebessüm ettttt ama sakın ağlama sakın opuyorumnanaktan
özgecim canım bir dahaki doğumgününe inşallah birlikte olursunuzz..aşkının yeni yaşıı kutlu olsunolumunekankayizsmile
tatlım inan plakalara bir gell bu yaşadıklarının çok daha şiddetlisini hissediorsunnolumunekankayizsmile
Teşekkür ederim canım seneye ağutosta geliyor kısmetse doğum gününde birlikte olucaz inşallah olumunekankayizsmile :Saruboceq:
evet canımmm yaaa 400lerin bile ayrı bir tadı oluorr dimi şimdi aklıma gelior da o günlerimmm delikafaduldenşimdilik 200lerdeim ya dibine kadar aşkı yaşıom plakalara gelince ddaha çok kıvranacağıma eminim ama her şafağın kendine göre güzellikleriii varrrrr opuyorumnanaktan
miracle canım ankarada yapıcak bişey bulabildiniz mi valla biz anca ankamalle gidip alışveriş yapıoskaydirigubbakcemile2
kızlar ben çıkıorum hepinize ii gecelerrr
esincim valla ankamalle gitmeye vakit kalmadı kızılay ulus alış veriş için işimizi gördü zaten zamanın çoğunu başbaşa geçirmeyi tercih ettik canım bizaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?