- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.001
canım zaten yapıcak hiç bişey yokki ben 2 haftada bir gidiorum artık aynı şeyleri yapmaktan sıkıntı geldi bizeee:hulya:en iyisi başbaşa kalmak tabiii:kedi:
saol canımmm ben bir kaç yere yazdım burda topicte ama sen çıktın göremedin sanırımmm...ne güzel olmuş sizinde canım allah muhabbetinizzz bozmasınn...ben de aşkım yokken evlerine çok gittim.yatağında bile uyudum insan bir garip oluor dimi?[/I][/B]
canım seninki hastanedeydi mi dışkapı da yanlış mı hatırlıorum?ben nişanlısı olduğum iin içeri bile almıolar beni zatennay ne güzel ya ah bende gidebilsem öyle.benimki acilde durduğu için çarşıya bile kolay kolay çıkamıyo canım ya.askeriyede de görüşülmüyo ki ağız tadıylakötükedihüso
doğrudur canım ben atlamışımdırrolumunekankayizsmile..ilk gittiğimde ben de ağlamıştım çok ama sonra çok gittim alıştım...dolabınaa not yazdım gelince okucakkkopuyorumnanaktan..az kaldı canımmm azz yine eski günlerimiz gelicekkk çok yakınnhihoyyyttatlım gördüm onları hatta cvp laz da yazdım ama sen kaçırmışsın galiba :)
hemde nasıl acayip oluo tatlım..
aşkımdan sonra ilk defa onsuz ist. daydım.. otogardan beni alışı bırakışı otobüse bindiğimde beni bekleyişi.. birlikte yürüdüğümüz yolları ilk defa onsuz geçtim.. Çok zor gelio artık onsuz olmak çok zor.. :çok üzgünüm:
canım seninki hastanedeydi mi dışkapı da yanlış mı hatırlıorum?ben nişanlısı olduğum iin içeri bile almıolar beni zatennbi kere gittim de çarşıya çıkamadııı yalvar yakar ağlaya zıklaya girdim içerii olay çıkartırım burda alıcaksınız dedimm doğru dürüst oturulcak yeri bile yoktu canım
mamak'ta canım benim ki.valla ben de öyle yapardım heraldekaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım
iyi geceler canım hoş geldinnnn ..şafağını söle bakemmmdelikafaduldeniyi geceler kızlar nasılsınız bakalım
hoşgeldin adaşım nasılsın?opuyorumnanaktan
ben aslen ankaralıyım canım ama ankaradan nefret ediorum 53 gün sonra adını bile duymak istemioruzzzsempatiksalakcinni
iyi geceler canım hoş geldinnnn ..şafağını söle bakemmmdelikafadulden
doğrudur canım ben atlamışımdırrolumunekankayizsmile..ilk gittiğimde ben de ağlamıştım çok ama sonra çok gittim alıştım...dolabınaa not yazdım gelince okucakkkopuyorumnanaktan..az kaldı canımmm azz yine eski günlerimiz gelicekkk çok yakınnhihoyyyt
iyiyim canım :) sen nasılsın bakalım opuyorumnanaktan
bugünleri bizde görücez inşallahhh :Saruboceq:
ben de iyiyim canım.askerimi gördümçok iyi oldum.ee azıcık şafakla iyi olunmaz mı
şafak 18 =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?