Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım zaten yapıcak hiç bişey yokki ben 2 haftada bir gidiorum artık aynı şeyleri yapmaktan sıkıntı geldi bizeee:hulya:en iyisi başbaşa kalmak tabiii:kedi:

ay ne güzel ya ah bende gidebilsem öyle.benimki acilde durduğu için çarşıya bile kolay kolay çıkamıyo canım ya.askeriyede de görüşülmüyo ki ağız tadıylakötükedihüso

tatlım gördüm onları hatta cvp laz da yazdım ama sen kaçırmışsın galiba :)
hemde nasıl acayip oluo tatlım..
aşkımdan sonra ilk defa onsuz ist. daydım.. otogardan beni alışı bırakışı otobüse bindiğimde beni bekleyişi.. birlikte yürüdüğümüz yolları ilk defa onsuz geçtim.. Çok zor gelio artık onsuz olmak çok zor.. :çok üzgünüm:

ay ne güzel ya ah bende gidebilsem öyle.benimki acilde durduğu için çarşıya bile kolay kolay çıkamıyo canım ya.askeriyede de görüşülmüyo ki ağız tadıylakötükedihüso
canım seninki hastanedeydi mi dışkapı da yanlış mı hatırlıorum?ben nişanlısı olduğum iin içeri bile almıolar beni zatennbi kere gittim de çarşıya çıkamadııı yalvar yakar ağlaya zıklaya girdim içerii olay çıkartırım burda alıcaksınız dedimmdoğru dürüst oturulcak yeri bile yoktu canım

doğrudur canım ben atlamışımdırrolumunekankayizsmile..ilk gittiğimde ben de ağlamıştım çok ama sonra çok gittim alıştım...dolabınaa not yazdım gelince okucakkkopuyorumnanaktan..az kaldı canımmm azz yine eski günlerimiz gelicekkk çok yakınnhihoyyyt

mamak'ta canım benim ki.valla ben de öyle yapardım heraldekaydirigubbakcemile3

aşkımı da üzdüm akşam akşam yaa ben teselli ediceğim yerde o bana moral vermeye çalışıyor :kedi:
az kaldı biticek biticek biticek biticekk :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…