Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ooyy hemen sen iste yeter:)
şafak afyon 3 :)
darısı hepinize canlarım
bi kavuşsak allahın izniylee
aman yarabbim şu şafağın güzellliğine bir bakınn yahuuu maşallahhh allah nazarlardan korusunnnnben bile heyecanlanıorum bu şafak karşısındaaadelikafadulden
maşallah canım şafağınaaa hadi tepükleyelim szi de sıra bize gelsin artıkkkk delikafadulden
aşkımı da üzdüm akşam akşam yaa ben teselli ediceğim yerde o bana moral vermeye çalışıyor :kedi:
az kaldı biticek biticek biticek biticekk :Saruboceq:
canım bizimde sinirlerimiz gerilio amaa bazen kendimizi tutamıoruzzz..
Şafak 41 oldu ... turkbayragi Hiç geçmiyor :a015: okul açılsada zaman çabuk geçse kaydirigubbakcemile2
maşallah şafağınaaaa

bende heyecanlanıyorum canım ya vallaha allah sizede aynı heyecanı yaşatsın :)
şafak bitsede burdayım kızlar :)

Teşekkürler sarilale0308 ve betus_g
460 lardan sonra zor oluyor inşallah çabuk geçer . Biz 5 buçuk yıldır birlikteyiz tabi sürekli başka şehirlerde ama askerlik başka bir şeymiş ...Şafağı Karanlık Olanlara Zaman Hemen Geçsin İnşallah...:Saruboceq:

maaşallah canım benim bizde 5.yılımıza girdik bizde uzaktan uzağa ilişkiyi yürütmeye çalışıyoruz askerlik daha zormuş yani ama çok şükür geçicek hepsi

maaşallah canım benim bizde 5.yılımıza girdik bizde uzaktan uzağa ilişkiyi yürütmeye çalışıyoruz askerlik daha zormuş yani ama çok şükür geçicek hepsi

Size de maşallah canım bizim gibisiniz desene .Umarım en kısa zamanda evlenirsiniz.Uzadıkça biz de geriliyoruz. Aramızda 4 buçuk saat var ayda bir kere ya da iki ayda bir kere yanına gidebiliyorum .

Dün akşam uzun süredir görmediğim bir arkadaşımla oturdum sevgilisi 4 aydır askerdeymiş..Meraklı gözlerle beni soru yağmuruna tuttu..Öyle iyi anlıyordum ki onu ve tabiki o da beni..Hepimizin duyguları aynı.. Allah hepimize bunların mükafatını en hayırlısı olarak evrsin kızlar.. İyi ki varsınız..
Hepinize iyi geceler ...
opuyorumnanaktan

incim bizim tertipmiş o arkadaşkaydirigubbakcemile3 amin canım inşallah verecek
iyi geceler canım tatlı rüyalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…