- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.021
aman yarabbim şu şafağın güzellliğine bir bakınn yahuuu maşallahhh allah nazarlardan korusunnnn
ooyy hemen sen iste yeter:)
şafak afyon 3 :)
darısı hepinize canlarım
bi kavuşsak allahın izniylee
maşallah canım şafağınaaa hadi tepükleyelim szi de sıra bize gelsin artıkkkk delikafaduldenşafak 18 =)
canım bizimde sinirlerimiz gerilio amaa bazen kendimizi tutamıoruzzz..aşkımı da üzdüm akşam akşam yaa ben teselli ediceğim yerde o bana moral vermeye çalışıyor :kedi:
az kaldı biticek biticek biticek biticekk :Saruboceq:
maşallah şafağınaaaaŞafak 41 oldu ... turkbayragi Hiç geçmiyor :a015: okul açılsada zaman çabuk geçse kaydirigubbakcemile2
Şafak 41 oldu ... turkbayragi Hiç geçmiyor :a015: okul açılsada zaman çabuk geçse kaydirigubbakcemile2
görünce kim mutlu olmaz canım benim :):)
aman yarabbim şu şafağın güzellliğine bir bakınn yahuuu maşallahhh allah nazarlardan korusunnnnben bile heyecanlanıorum bu şafak karşısındaaadelikafaduldenmaşallah canım şafağınaaa hadi tepükleyelim szi de sıra bize gelsin artıkkkk delikafadulden
canım bizimde sinirlerimiz gerilio amaa bazen kendimizi tutamıoruzzz..maşallah şafağınaaaa
öyle canım.3 gün sonra temelli göreceksin sen ne güzel yaaa darısı başımıza
cancu hoşgeldin maşallah şafağına darısı bizlerin başınaaa
ahh be adaşım şafağımız bitsede o memleketine gitcek bizim görüşmemiz daha sonra olucak hayırlısla
olsun be adaşım askerlik yok askeriye yok askerlik psikolojisi yok ee tez zamanda da bi teklif alırsın ömür boyu birlikte olursunuz inşopuyorumnanaktan
Teşekkürler sarilale0308 ve betus_g
460 lardan sonra zor oluyor inşallah çabuk geçer . Biz 5 buçuk yıldır birlikteyiz tabi sürekli başka şehirlerde ama askerlik başka bir şeymiş ...Şafağı Karanlık Olanlara Zaman Hemen Geçsin İnşallah...:Saruboceq:
ay canım benim heyecan yaptım yorumuna inşallah opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
ee yap tabi heyecan olacak bol bol.daha düğün şafakları sayacağız hep birlikte inşallah adaşımolumunekankayizsmile
maaşallah canım benim bizde 5.yılımıza girdik bizde uzaktan uzağa ilişkiyi yürütmeye çalışıyoruz askerlik daha zormuş yani ama çok şükür geçicek hepsi
bak ben düğün şafağıda sayıyorum bi taraftan hihoyyyt sende bi gelsin bi rayına oturtun herşeyi devamı kolaaaaayyy
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
innşallahhh ağzından bal damlıyor vallahaaa
Dün akşam uzun süredir görmediğim bir arkadaşımla oturdum sevgilisi 4 aydır askerdeymiş..Meraklı gözlerle beni soru yağmuruna tuttu..Öyle iyi anlıyordum ki onu ve tabiki o da beni..Hepimizin duyguları aynı.. Allah hepimize bunların mükafatını en hayırlısı olarak evrsin kızlar.. İyi ki varsınız..
Hepinize iyi geceler ... opuyorumnanaktan
Size de maşallah canım bizim gibisiniz desene .Umarım en kısa zamanda evlenirsiniz.Uzadıkça biz de geriliyoruz. Aramızda 4 buçuk saat var ayda bir kere ya da iki ayda bir kere yanına gidebiliyorum .
incim bizim tertipmiş o arkadaşkaydirigubbakcemile3 amin canım inşallah verecek
iyi geceler canım tatlı rüyalar.
tertibine burayı önerdim gel yalnız değilsin bizden bisürü diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?