Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eveeeet gelsin tabii.incim valla sizin tertipler çok çektiriyo benim aşkıma bi an önce alın şu terhisi.kaydirigubbakcemile3 ama sen bizi bırakma sakın heeeklava:

alalım valla yaaa ne siz çekin ne biz hiç bırakırmıyımm daha buraya söz nişan düğünn şafağımı yazıcam inşallahh :Saruboceq:

adaşım Allah izin verirse 09/10/11 de ve ya 11/11/11 de düğü yapıyoruuuuuuuuuuzzzzzz:sm_cool:

oyyyyyy tarihler harika canım allah gönlünüze göre versin bizimde aslında kısmen belli 06.06.12
06.12.12
sanırım bizdeliyiz tarih takıntımız var
ha bu arada 06.06.06 da ilişkimiz başladı 6 takıntım ondan :

amin canım hepimizin gönlüne göre verecek inş bu çektiğimiz sıkıntılara karşılık olarak.ne kadan mikemmel tarihleriniz var kaydirigubbakcemile3 maşallah yıldönümünüze de.bu arada bide askerlik kısalırsa daha da erken olacak inş canım:Saruboceq:

hayırlısı olsun hepimiz için canım

Malesef uzaktan ilişki yürütmek çok zor ama gerçi sevgide bu zamanda belli oluyor. Hepinize iyi geceler... İnşallah herkes istediği gibi bir düğünle evlenir...

Doğukan kaya dıe bırının ey benim ahu bakışlım dıe bır şarksı var şarkıda be hey çağlar nedir bu hal dıooooo:2: anca o şarkyı dınlıom aşkımın ismi oldundannnnklava: süper bir şarkı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…