- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.041
eveeeet gelsin tabii.incim valla sizin tertipler çok çektiriyo benim aşkıma bi an önce alın şu terhisi.kaydirigubbakcemile3 ama sen bizi bırakma sakın heeeklava:
iyi gecelr inci:)
hoşgeldin çağla iyim balım sen nasılsın _?
adaşım benim evlilik şafağın kaç bakimm:?
Neysemm yine takıldımm bu kez kesin kaçtım hoşçakalın kızlarrr
adaşım Allah izin verirse 09/10/11 de ve ya 11/11/11 de düğü yapıyoruuuuuuuuuuzzzzzz:sm_cool:
o süreyi öpde başına koy biz senede 2 yada 3 gün görüşüyoruz
oyyyyyy tarihler harika canım allah gönlünüze göre versin bizimde aslında kısmen belli 06.06.12
06.12.12
sanırım bizdeliyiz tarih takıntımız var
ha bu arada 06.06.06 da ilişkimiz başladı 6 takıntım ondan :
oyyyyyy tarihler harika canım allah gönlünüze göre versin bizimde aslında kısmen belli 06.06.12
06.12.12
sanırım bizdeliyiz tarih takıntımız var
ha bu arada 06.06.06 da ilişkimiz başladı 6 takıntım ondan :
Yok askerdeyken aramızda bu kadar mesafe var . Normalde biz de sene de 3-4 kez görüşüyoruz...
amin canım hepimizin gönlüne göre verecek inş bu çektiğimiz sıkıntılara karşılık olarak.ne kadan mikemmel tarihleriniz var kaydirigubbakcemile3 maşallah yıldönümünüze de.bu arada bide askerlik kısalırsa daha da erken olacak inş canım:Saruboceq:
hayırlısı olsun hepimiz için canım
Malesef uzaktan ilişki yürütmek çok zor ama gerçi sevgide bu zamanda belli oluyor. Hepinize iyi geceler... İnşallah herkes istediği gibi bir düğünle evlenir...
Aşkımla doya doya son mesajlasmalarımız sanrıımmmm ne kadarda cok özluycem sabh uyandıgında aşkım gunaydın yasışını ahh ahhhhhhhklava:
canım çok zor olucak ama alışcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?