- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.281
üzülme tatlım 1 ay sonra dağıtım için gelecek yanına üzülme
kız gelişmleerden haberim yok konuşuyonuz mu artık ay çok sevindim ya
kız gelişmleerden haberim yok konuşuyonuz mu artık ay çok sevindim ya
sagol canim benim ALLAH gönlüne göre versin opuyorumnanaktan
yani herzamanki gibi konu$uyoruz msn'de ama kamera felan acti minik minik adimlar atiyoruz galiba :asigim:
ooooooooooooo ne zamandan beri burasını görmüyordum hepinizi cok özlemişim yaaa ohh beee sizi böle topluca böle görmek beni cok mutlu etti
ooooooooooooo ne zamandan beri burasını görmüyordum hepinizi cok özlemişim yaaa ohh beee sizi böle topluca böle görmek beni cok mutlu etti
duyguuuummmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz
bu sefer akıllı olsunklava: klava: klava:
hoşgeldin tatlımmm
yok guzelım 75gun acemılık ama ben yemıne gıtcem
hoş bulduk incim ne yapıyosun nasılsın asker nasıl turkbayragi
niye kız
hayırlısı cnm her zman gözüm tel de olcak araması bana cok güç verır sızede oldugu gbı.hayirlisi olsun cnm allahim biran once kavusturur insopuyorumnanaktan
ıns cnm benmüzülme tatlım..gelicek dağıtımda yanına merak etme ne çabuk geçti zaman diceksin kaydirigubbakcemile5
çağlacım üzülme dicem ama üzül,ağla için rahatlasın canım benim alışıyrosun bir müddet sonra sonra 1 haftalığına zine geliyor o zaman göndermesi daha kötü oluyor sen yine iyiymişsin hergün görüşme imkanınız omuş ve 1 ay sonra burdaiş için dışarıya gitti diye düşün aklında askere gitti diye kurma tatlım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman aman ALLAH nazarlardan korusun pek iyi bu aralarztn hep konu$uyoduk da minicik adimlar atmaya ba$ladik sanki
iyiyim cnaım benm ne olsunn herşey aynı askerimde iyi çok şükür
sen nasılsın asıl sen anlat kuzum
e 1 hafta izin kullandık canım biz bugün tekrar döndü askeriyeye :1shok:[/I][/B]
e 1 hafta izin kullandık canım biz bugün tekrar döndü askeriyeye :1shok:[/I][/B]
hoşgeldin canım nasılsın
git canım ben gidemedim çok kötü olmuştum 75 günde geçer canım merak etme
benim güzel kapli cicim ne yapıyomus bakalım ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan
nazar degmesin tabi okadar bekliyosun degerini bilsin kerata bu zamanda böle kızlar bulmak zor yani Şeniz
valla bizim aramız daha yeni düzeldi desem yalan olmaz anam bizim askımız dallas gibi ne zaman ayrılıp küscemiz barıscamız belli olmaz mesela 2 gün önce cok agır seyler yasamıs iki çift olaraktan şimdi bişey yokmus gibi davranabiliyoruz amann zaten önemli olan bunları atlatabilmek değilmi :asigim::asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?