Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayirlisi olsun cnm allahim biran once kavusturur insopuyorumnanaktan
hayırlısı cnm her zman gözüm tel de olcak araması bana cok güç verır sızede oldugu gbı.
üzülme tatlım..gelicek dağıtımda yanına merak etme ne çabuk geçti zaman diceksin kaydirigubbakcemile5
ıns cnm benm

burcum cok agladım daha da zor susarım gbı.1 ay sonra ben gıdıyorum o acemılk 75gun.herşey geccek bu ılk gunler cok kıvrancam ama gecıcek

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman aman ALLAH nazarlardan korusun pek iyi bu aralar ztn hep konu$uyoduk da minicik adimlar atmaya ba$ladik sanki
nazar degmesin tabi okadar bekliyosun degerini bilsin kerata bu zamanda böle kızlar bulmak zor yani Şeniz
iyiyim cnaım benm ne olsunn herşey aynı askerimde iyi çok şükür

sen nasılsın asıl sen anlat kuzum

valla bizim aramız daha yeni düzeldi desem yalan olmaz anam bizim askımız dallas gibi ne zaman ayrılıp küscemiz barıscamız belli olmaz mesela 2 gün önce cok agır seyler yasamıs iki çift olaraktan şimdi bişey yokmus gibi davranabiliyoruz amann zaten önemli olan bunları atlatabilmek değilmi :asigim::asigim::asigim::asigim:

e 1 hafta izin kullandık canım biz bugün tekrar döndü askeriyeye :1shok:[/I][/B]

offf geri göndermek okadar zor oluyorki :teselli:
hoşgeldin canım nasılsın

hoş bulduk tatlım turp gibiyiz ikimizde maşallah şimdilik Allah izin verirse 2 ay sonra sözlenmeyi düşünüyoruz delikafaduldendelikafadulden sen nasılsın tatlım turkbayragi

benim güzel kapli cicim ne yapıyomus bakalım ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan

ŞenizŞenizŞeniz cicin özledii kiz senii
amin amin devami gelir in$allah :Saruboceq: sagol canim her$ey gönlünce olsun opuyorumnanaktan
siz naptiniz nasil gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…