Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak güzellerim hepinize günaydınlar olsun a.s.

h.g canım nasılsın
bugün biraz daha iyi msin?

ahh canım bu erkek milleti hemen başlıyor küfüre malesef ilişkiler hep inişli çıkışlı canım rayına oturtursunuz inşallah bir an önce

bu hafta konusucam zaten sıkıldım dicem yok bos konusma yok sey böle seylere sinir oluyorum cok boş düşünüyomusum ben sinir ediyo beni yaa kıskanclıgından hiç bişey gözü görmüyo

Boş konuşuyosam bundansonra susuyorum o zman sen konuş diceksin görsün anlasın bakalım tatlım.. bu kıskançlık krizleri zaten öldürüo insanı benimkide çok kıskanç gelince ne olucak bilmiyorum

Boş konuşuyosam bundansonra susuyorum o zman sen konuş diceksin görsün anlasın bakalım tatlım.. bu kıskançlık krizleri zaten öldürüo insanı benimkide çok kıskanç gelince ne olucak bilmiyorum

aman ya sıkıldım valla ne yapıcamı sasırdım okadar stresliki ne desem patlıyor oda haklı ama bir sürü sıkıntı var hangisine yetiseceğine sasırdı

canım ya sende askerdeki çocuğa sana çıkma teklif edenlerin olduğunumu söyledin.az bile küfür etmiş.hem delirtmişsin çocuğu hemde hiç bana saygın yokmu demişsin.seninona saygın varmı neden kıskandırmaya çalışıyorsun.
valla benimki olsa çok üzülürdüalsanaalsanasmile

hoşbuldum canımolumunekankayizsmile
nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaa
aranızdaki sorunu çözersiniz inş canım e kısa zamandaolumunekankayizsmile

saol tatlım benim ama bilmiyorum kendisinide benide ister istemez çok yıpratıyor ve aşırı sinirli bu aralar işten gelince ve yorgun olunca hele alttan almaya calısıyorum ama dedikleri kelimeler beni çok üzüyor tamam saygısızlık yapmıyor ama ne bilim işte

tamamda tatlım benimliği bitirdi oldu hür genaral turkbayragi hemde kıskandırmaya çalısmıyorum zaten normal şartlarda bile beni kıskanan bi insan :1shok:

tamamda tatlım benimliği bitirdi oldu hür genaral turkbayragi hemde kıskandırmaya çalısmıyorum zaten normal şartlarda bile beni kıskanan bi insan :1shok:

sevmese kıskanırmı değerini bil.kıskançlığından bunaldıysan sende ona aşırı kıskançlık yap ,biraz bunalsın anlar ozaman seni

sevmese kıskanırmı değerini bil.kıskançlığından bunaldıysan sende ona aşırı kıskançlık yap ,biraz bunalsın anlar ozaman seni

zaten kıskançlıgına alıştım ne yapsam düzelmedi yani napim artık her sinirlendiğinde küfür etmesi ve bana kızdında sacmalama boş düşünme gibi kelimeler kullanması beni cıldırtıyor klava:klava:klava:

duygu'cum erkek arkadaşın nasıl öğrendi çıkma teklif ettiğinizi yahu boshayallersmile

ya msnde konusuyorduk tatlım sonra bu askerlik arkadasıma cam accam dedi bende tmm dedim ben okeydeyim dedim sonra bu tmm dedi bişey yazdı o an şte leyla abla aradı buda işte nie gec yazıyon leyla abla ne demiş zart zur sordu sordu bildiğin sorguya cekti sinir etti bende anlattım bana kızmadı zaten cocyga küfür etti bende küfrden hoşlanmıyorum die küfür etme agzını topla dedim buda cocu korudumu sandı ice beni delirtti ya offf bu aralar o kadar streslik, hele işten gelince verem ediyor beni klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…