- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.561
tatlım hoşgeldinn
bu basit bi kaçma yöntemidir aslında sana vericek cevabım yok sus ta kapnsın konu der gibi...
şafak güzellerim hepinize günaydınlar olsun a.s.
ya kıskanclık krizlerine girdi beyfendi bana dün biri cıkma teklifi etti cocuga sölendi küfür etti bende küfürden nefret ederim agzını topla dedim ben öle dedikce onu korudumu sanıyor ice sinirleniyor ama korudugum falan yok yani sonra benimle konusurken hiçmi saygın yok falan dedim doru düzgün konus sinirimi bozma dedim işte oda ice dellendi ya bigün düzeldik diyom ama ertesi gün böle oluyor bunaldım artık
günaydın tatlım hos geldin gerci artık safak güzeli olmasamda -tatlicadiarzu-
günaydın tatım hoşgeldinn
h.g canım nasılsın
bugün biraz daha iyi msin?
ahh canım bu erkek milleti hemen başlıyor küfüre malesef ilişkiler hep inişli çıkışlı canım rayına oturtursunuz inşallah bir an önce
hoşbuldum tatlım, olsun kız sen ümit veriyorsunuz bize boshayallersmile
merhaba canım hoşbuldum
bu hafta konusucam zaten sıkıldım dicem yok bos konusma yok sey böle seylere sinir oluyorum cok boş düşünüyomusum ben sinir ediyo beni yaa kıskanclıgından hiç bişey gözü görmüyo
h.g canım nasılsın
bugün biraz daha iyi msin?
Boş konuşuyosam bundansonra susuyorum o zman sen konuş diceksin görsün anlasın bakalım tatlım.. bu kıskançlık krizleri zaten öldürüo insanı benimkide çok kıskanç gelince ne olucak bilmiyorum
tekrar ben geldimmm
cümleten hoşbuldum diyeyimm :hulya:
hoş geldin tatlım opuyorumnanaktan
ya kıskanclık krizlerine girdi beyfendi bana dün biri cıkma teklifi etti cocuga sölendi küfür etti bende küfürden nefret ederim agzını topla dedim ben öle dedikce onu korudumu sanıyor ice sinirleniyor ama korudugum falan yok yani sonra benimle konusurken hiçmi saygın yok falan dedim doru düzgün konus sinirimi bozma dedim işte oda ice dellendi ya bigün düzeldik diyom ama ertesi gün böle oluyor bunaldım artık
hoşbuldum canımolumunekankayizsmile
nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaa
aranızdaki sorunu çözersiniz inş canım e kısa zamandaolumunekankayizsmile
canım ya sende askerdeki çocuğa sana çıkma teklif edenlerin olduğunumu söyledin.az bile küfür etmiş.hem delirtmişsin çocuğu hemde hiç bana saygın yokmu demişsin.seninona saygın varmı neden kıskandırmaya çalışıyorsun.
valla benimki olsa çok üzülürdüalsanaalsanasmile
tamamda tatlım benimliği bitirdi oldu hür genaral turkbayragi hemde kıskandırmaya çalısmıyorum zaten normal şartlarda bile beni kıskanan bi insan :1shok:
sevmese kıskanırmı değerini bil.kıskançlığından bunaldıysan sende ona aşırı kıskançlık yap ,biraz bunalsın anlar ozaman seni
duygu'cum erkek arkadaşın nasıl öğrendi çıkma teklif ettiğinizi yahu boshayallersmile
duygu'cum erkek arkadaşın nasıl öğrendi çıkma teklif ettiğinizi yahu boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?