Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlar

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

günaydın kızlaaaarrr... ben geldim sonundaaaa opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalıımmmm görüşmeyeli? ben yokken yazan çizen soran eden oldu mu bilemiyorum ama maaşallah baya sayfa geçilmiş hepsini okuyamadım, atladıysam kimse kusura bakmasın
şafaklar da baya azaldı ben gelmeyeli buraya bizim de 159 oldu bugün opuyorumnanaktan

hani bana günaydın :mymeka:

iyiyim bende tatlımm uykum varrr diye bağırmak istiyorum sadece

günaydın tatlimm hoşgeldin nasılsın ? Askerinle nasıl gidiyor

hoşblduk canım askerim aramadı dün artık yoğun olduklarını sölemişti koşuşturma felan var dedeiydi
sen naılsın canım

begüm nasılsın canım maş.şafağına

hani bana günaydın :mymeka:

ama sen yoktun ben mesajı yazdıgımda yaa görmedim özür dileriiimmmm bilmiyorumkismile
günaydın canıımmmm.. 10 gün gelmedim 200 sayfa geçmiş yaaa kopmuşum iyicene, neler oldu kimbilir kafamçokkarıştı
naber nasılsınız bakalım herşey yolunda mı?

hoşblduk canım askerim aramadı dün artık yoğun olduklarını sölemişti koşuşturma felan var dedeiydi
sen naılsın canım

begüm nasılsın canım maş.şafağına

merhaba burcucum naber nasılsın? ay çok geri kaldım burdan yaa bi gittim 10 gün, arada geldim ama kimse yoktu konular da derdidi giremedim araya.. saol canıım geçiyo valla şafaklar maaşallah.. sana da maaşallah bitirdin bak ne kadar az kaldı delikafadulden

fırsatını bulsun arar tatlımm
İyiyim bende herzmanki günlük yaşantıma geri döndüm işte...

şu 2 gündür öyle mutluyumki anlatamam yani
inşallah canım dün işten aradım nöbette olduğunu söylediler aman ya sıkıldım iyice adam akıllı doğru düzgün konuşamıyoruz

iyiyim begümcüm sen nasılsın öyle mi bende pek giremiyordum girsemde pek konuşamadan çıkıyordum evet canım bitiriyoruz artık çok şükür darısı sizlerin başına heyecan ve mutluluk uçuyorum desem yeridir yani

amiiinnnn... hadi seni kavuşturalım sıra bize gelsin :teytey::dance::dance::teytey:
uçmaz mı insan yaa ayaklarını hissetmiyorum desen yeridri sempatiksalakcinni

hehee tmm hadi özrünü kabul ettimm aklinialirimsmile
İyiyim cnm benm ya nolsunn iş güç aynı şeyler... Valla 10 günde yetişmek zor olur.. Naptın bakıym 10 gün nerelerdeydin

şu 2 gündür öyle mutluyumki anlatamam yani
inşallah canım dün işten aradım nöbette olduğunu söylediler aman ya sıkıldım iyice adam akıllı doğru düzgün konuşamıyoruz
Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlimm
Olur öyle arada ya bizede oluyo ve bu kadar sık konuşmaya alışan birileri olarak canımı sıkmıo değil bu durum CADIARZU

tatil kaçamağı yaptım, marmarise gittim geldim :) bu yaz doğru dürüst tatil yapamamıştım, çok da bunalmıştım son zamanlarda, depresyon sezmeye başladım, kaçtım geldim, şafak da indi bu arada süper oldu =) 180le gittim 159la döndüm kaydirigubbakcemile3

Ohh ne güzel yaa marmaris bidee ben ancak tatili balayımda görücem bu gidişle valla bayram tatile bile az biraz beni kendime getirdi sayılır... Ama şöyle güze lbir tatil olsa hiç fena olmazdı kuzum..
Şafağınada maşallahh tatlımm tez zamanda bitsin bizimkiler size sıra gelsinn

amiiinnnn... hadi seni kavuşturalım sıra bize gelsin :teytey::dance::dance::teytey:
uçmaz mı insan yaa ayaklarını hissetmiyorum desen yeridri sempatiksalakcinni

inşallah canım ama depük gecemde olamıcam burda ya o kötü işte

amin canım aman napalım şurda ne kadar kaldı sabredelim biraz daha ned eolsa geldiğinde srekli konuşucaz artık bıkarım desem yeridir izine geldiğinde bir an önce gitsede kurtulsam demiştim valla o kadar bıktırdıydı kendindenkaydirigubbakcemile3

Bu arada canlarımm fikre ihtiyacım varr
1 Ekimde aşkımın annesinin d.günü... D.günümde bayramda kadın beni düşünüp sağolsun hediye gönderdi.. Nasıl bişey almalıyım.. Geçen hafta kız kardeşiin doğumgünüydü oraya gittiğimde vazo almıştım benzer bişey almak istemiyorum.. Fikir aşılayın çabukk banaaa
bilmiyorumkismile

Öyle deme kızzz napsınlar nazlarını çekicek bizden başka kimse yok

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

günaydın canım nasılsın

hoşgeldin tatlım nasılsın moraller nasıl

iyiyim bende tatlımm uykum varrr diye bağırmak istiyorum sadece

[/B]

uyku problemi bendede var erken yatsamda sabah uykumu alamamış oluyorum malesef

oh maşşallah tatlım iyi yapmışsın dağıtmışsın kafanı

yazlık var da ben kaçıyorum öle fırsat buldukça yoksa çok zor tatil falan..
ne güzel işte balayı daha da bi anlamlanır
eveeet sizi kavuştıralım artık da siz de bizi kavuşturun yaa .. bakarsınız düşerse askerlik sizle beraber kavuşuruz biz de :Saruboceq: opuyorumnanaktan

ben de geceleri giremiyorum canım yaa o gün bayram havası olur burda gece de başkaları kutlama yapar ertesi gün bakarız kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…