Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkesee günaydınn

günaydıın hoşgeldiiinnnn :)
opuyorumnanaktan

evt çok şükür iyi geldi opuyorumnanaktan ama yıllık iznimi bitirdim inşallah nişanlım gelene kdr ihtiyacım olmaz bu moral devam eder de geçer biter bu sene :Saruboceq:

Yazlık mazlık valla her halukarda tatil... Benim tatilim işte pazar günleri evimde geçiyor :)

bizde pazartesi günü gündüzden kurtarı zolmaz mı

iyiyim canım sen bluecim

Kızlarr bugün 1. Sınıfların ilk günü
okula başladığım ilk gün geldi aklıma
yanlışlıkla başka bi sınıfın sırasına girmiş onlarla bahçede nizami yürüyüş yapmış sonra sınıfta hocanın öğrencileri saymasıyla benm oraya ait olmadığım anlaşılmıştı

iyi diyelim iyi olsun tatlım benim sana bişey sorucam siz kavga edince sevgilin sana sacmalama cok boş düşünüyosun gibi şeyler sölüyomu benimki sölemeye başladıda klava:

valla canım hiç demedi ama ben saçmalama ya felan dediğim oluyor arada ama o hep alttan alıyor garibim :)

aman canım takma boşver send eaynısını söle ona neden ne oldu ki?

valla canım hiç demedi ama ben saçmalama ya felan dediğim oluyor arada ama o hep alttan alıyor garibim :)

aman canım takma boşver send eaynısını söle ona neden ne oldu ki?

ya kıskanclık krizlerine girdi beyfendi bana dün biri cıkma teklifi etti cocuga sölendi küfür etti bende küfürden nefret ederim agzını topla dedim ben öle dedikce onu korudumu sanıyor ice sinirleniyor ama korudugum falan yok yani sonra benimle konusurken hiçmi saygın yok falan dedim doru düzgün konus sinirimi bozma dedim işte oda ice dellendi ya bigün düzeldik diyom ama ertesi gün böle oluyor bunaldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…