- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.541
herkesee günaydınn
herkesee günaydınn
günaydın canım nasılsın
hoşgeldin tatlım nasılsın moraller nasıl
uyku problemi bendede var erken yatsamda sabah uykumu alamamış oluyorum malesef
oh maşşallah tatlım iyi yapmışsın dağıtmışsın kafanı
yazlık var da ben kaçıyorum öle fırsat buldukça yoksa çok zor tatil falan..
ne güzel işte balayı daha da bi anlamlanır
eveeet sizi kavuştıralım artık da siz de bizi kavuşturun yaa .. bakarsınız düşerse askerlik sizle beraber kavuşuruz biz de:Saruboceq: opuyorumnanaktan
ben de geceleri giremiyorum canım yaa o gün bayram havası olur burda gece de başkaları kutlama yapar ertesi gün bakarız kaydirigubbakcemile3
yazlık var da ben kaçıyorum öle fırsat buldukça yoksa çok zor tatil falan..
ne güzel işte balayı daha da bi anlamlanır
eveeet sizi kavuştıralım artık da siz de bizi kavuşturun yaa .. bakarsınız düşerse askerlik sizle beraber kavuşuruz biz de:Saruboceq: opuyorumnanaktan
ben de geceleri giremiyorum canım yaa o gün bayram havası olur burda gece de başkaları kutlama yapar ertesi gün bakarız kaydirigubbakcemile3
Yazlık mazlık valla her halukarda tatil... Benim tatilim işte pazar günleri evimde geçiyor :)
bizde pazartesi günü gündüzden kurtarı zolmaz mı
iyiyim canım sen bluecim
günaydıın hoşgeldiiinnnn :)
opuyorumnanaktan
evt çok şükür iyi geldi opuyorumnanaktan ama yıllık iznimi bitirdim inşallah nişanlım gelene kdr ihtiyacım olmaz bu moral devam eder de geçer biter bu sene :Saruboceq:
bizde pazartesi günü gündüzden kurtarı zolmaz mı
iyiyim canım sen bluecim
günaydın.mutlu sabahlar.
bir güne daha başladık
günaydın asker güzelleri
günaydın canım nasılsın
iyi diyelim iyi olsun tatlım benim sana bişey sorucam siz kavga edince sevgilin sana sacmalama cok boş düşünüyosun gibi şeyler sölüyomu benimki sölemeye başladıdaklava:
valla canım hiç demedi ama ben saçmalama ya felan dediğim oluyor arada ama o hep alttan alıyor garibim :)
aman canım takma boşver send eaynısını söle ona neden ne oldu ki?
iyi diyelim iyi olsun tatlım benim sana bişey sorucam siz kavga edince sevgilin sana sacmalama cok boş düşünüyosun gibi şeyler sölüyomu benimki sölemeye başladıdaklava:
şafak güzellerim hepinize günaydınlar olsun a.s.
şafak güzellerim hepinize günaydınlar olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?