Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

uzun zamandır depük atmamıştım iyi geldi banada

ozaman bu betülün depüğü...allah kazasız belasız kollarına sarabilmeyi nasip etsin bi daha hiç ayırmasın bu son olsun hep yanında olsun betüşcüm ......

ben resim olayını unutmuşum canım nasıl yapıyordum diye uğraşırkene sen benden önce davranıp vurmuşsun bile depüğü zemuszemus
ee üstada inş bi gün gelir bizde askerlerimize kavuşurda unuturuz böle depük atmayı:roflol:

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum inşallaahhhhhhh rüyanızda ASKERLERİNİZİ GÖRÜNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
UNUTMAYIN SAKIN

1 GÜN GELECEK 1 GÜN KALACAK .......................

sana iyi geceler gene bekleriz anatopiğinekaydirigubbakcemile3

Betuş_g seni listemden DEPÜKLÜYORUMMMMM ASKERİNLE MUTLULUKLAR DİLİYORUM CANIMM

kızlarrr çok teşekkür ederim ya çok heyecanlyımmmmmmmmmmm

Cnm uzulme ben o an ı 2gun önce yaşadım fakat yol ıznı vermelerı tekrardan aşkımın telini alıp ıkı gun benle mesajlasıp konusması bıraz olsun rahatlattdı fakat yarın teslım olck yıne
son kes
konuscasss cdden kolay deıl.ayrıca şafagımız 458 deıl tatlım sülüsü ne zman aldıysa o gunden sora safak sayıomusuz bu da benden sana bı mujdeeeeeee

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum inşallaahhhhhhh rüyanızda ASKERLERİNİZİ GÖRÜNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
UNUTMAYIN SAKIN

Canıımmmm inşallah sendee görürsün inşallah balım bal damlıyor ağzından opuyorumnanaktan
İnşallah o birgün hepimize gelecek hayırlısıyla..

turkbayragi Şafak 122 turkbayragi

Herkese iyi geceler.. opuyorumnanaktan

UNUTMAYIN SAKIN

kusura bakmaa canımm uykum geldi heraldee delürdümmm
Hayırlı olsun darısı bize olsun inşallah...
Sen şimdi sıkı sıkı sarıl kocişinee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…