- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.901
kuşum benim çok teşekkürler allahın izniyle hepiniz yaşıcaksınız bunları
:)opuyorumnanaktan
doğan güneş bizim olsun sadece ...........
kızlar;
biz aşkımla zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz bunu yaşayan biliir...
planlarımız var herkes gibi okul -askerlik -iş ve evlilik
biz askerliği bitirdik çok şükür(16 eeylülde eviinde kısmetse)
şimidi canın yarısını askere yeni gönderecekler var kıyamammm allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin herkese zor mu evet çok zor ama zoru başarmak önemli olan ..
bu bi döngü birimizin askeri gelirken diğeri gidecek ve biz bu zor ve bir o kadar gururlu askerliği tamamlarken birbirmize destek oldukca çabucak bitecek gerçi ben burayı geç buldum ama burası çok sıcakk gerçekten ve hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum ve doğan güneş olsada burdayım kızlar... :)
Cnm benım ya saolasın,ALLAH başka dert vermesın gelip gecıceek ama cdden zormus betülüm hem de cok zor suan cep teli yanında oldundan sbah mjını alıcak olmamdan dolayı ıyım sesını duycamdan dolayı ıyıım ama teslım oluyor yarın arıyamassa ölürüm ki dün bılıyosun halimi kımı 1 hafta arıyamıyormus bu benı kahredıyorr bagıra bagıra ağlamak ıstıyorumsenın adına cok mutluyumm ALLAHım bızede o güzel gunu tatdırcak hayırlsıyla..
canım sağol :)
arar hiç korkma sıra falan oluyor telfnların başında o yüzden kısa olabilir konusmalarınız ama ıspartada çok ankesörlü var beni değişik değişik numaralardan arardı ordan biliiyorum :)
ıns tatlım cokk stres yapıom o yuzdennn de bole sıkıntıdayım.ama senın askerınde sonucta ıspartada yaptı sen daha tecrubelsıın tatlım cok saolllll yardmlrn ıcın
Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum, artık bende burdayım nisanlım yarın askere gidiyor Balıkesire,bende safak saymaya baslıyorum artık
hg cnm aramıza.. benımkı de yarın teslım oluyor fakat dun gıtdı.
selam kızlar. nasılsınız? formasyonu kazanmışım artık tam olarak öğretmenim :lepi:
B]
Kızlar size bişey sorucam.Biraz uzun ama..
Biz telefonda en çok şu konudan tartışıyoruz. Mesela o kapatalım şimdi diyor ben biraz daha filan diye ısrar ediyorum ama doyamadıgım için.. Oda bana çok kızıyor böyle yapınca bi daha aramak için heves brakmıyorsun diyor. Her zaman böyle yapıyosun beni anlamıyosun filan diye bende çok kırgın kapatıyorum telefonu. Sizce kim haklı görünüyor dışardan? Yaptıgım yanlış mı ?
Bide ben çok kıskancım kafamdan senaryolar üretiyorum üstüne gidiyorum sen beni sevmiyorsun begenmiyorsun vs. Başak burcunu belki bilirsiniz çok eleştiricidir yapısı böyle. Begenmedigi ufacık bi hareketim yada dış görünüşümü hemen eleştiriyor çok üzülüyorum bu duruma. Ama kırmadan söylüyor şunu yapma bu güzel bişey değil veya şunu değiştir gibi. Buna kırılmam doğru mu?
Ben mesela onu arıyorum diyelim (bu askerde yada sivil hayatta aynı) bazen diyorki mesela işte şimdi işim var daha sonra konuşalımmı. bende hemen küsüyorum.Geç mesaj atsa çok kızar ard arda mesaj atardım sivildeyken. Sürekli kontrol etmek için. Soracaksınız bişeyini mi gördün. Asla öyle birşeyde olmadı şimdiye kadar. Kızlar bende takıntı gibi şeyler oldu sanırım sürekli böyle düşünceler var sizce haksızmıyım?
Selaam fıstıklarr.... Nasıl gidiyo bakalım, asker yolu gözlemek, özlemeekk... opuyorumnanaktan
selam kızlaar
doğan güneş
çok şükür
günaydın kızlar
şafak 348
mehtap 98
günaydın kızlar
güünaydın ey şafak ahalisi olumunekankayizsmile
bu sabah işe giderken 90/3 acemilik için Manisa'ya gelen askerleri gördüm içim bi tuhaf oldum diğer yandanda çok sevindim alt devreler geliyor diye zemuszemus
bizim burda çalışan elemanın abiside gitti 90/3
sabah uçakla göndermişler
aynen bende onu görünce bi tuhaf oldum:çok üzgünüm:
cumartesi gidiyo nişanlım, ne zaman nasıl görüşürüz bilemiyorum yarın eskişehire gidiyorum okul kaydımı falan araştırcam olcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?