Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

doğan güneş bizim olsun sadece ...........
kızlar;
biz aşkımla zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz bunu yaşayan biliir...
planlarımız var herkes gibi okul -askerlik -iş ve evlilik
biz askerliği bitirdik çok şükür(16 eeylülde eviinde kısmetse)
şimidi canın yarısını askere yeni gönderecekler var kıyamammm allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin herkese zor mu evet çok zor ama zoru başarmak önemli olan ..
bu bi döngü birimizin askeri gelirken diğeri gidecek ve biz bu zor ve bir o kadar gururlu askerliği tamamlarken birbirmize destek oldukca çabucak bitecek gerçi ben burayı geç buldum ama burası çok sıcakk gerçekten ve hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum ve doğan güneş olsada burdayım kızlar... :)

Cnm benım ya saolasın,ALLAH başka dert vermesın gelip gecıceek ama cdden zormus betülüm hem de cok zor suan cep teli yanında oldundan sbah mjını alıcak olmamdan dolayı ıyım sesını duycamdan dolayı ıyıım ama teslım oluyor yarın arıyamassa ölürüm ki dün bılıyosun halimi kımı 1 hafta arıyamıyormus bu benı kahredıyorr bagıra bagıra ağlamak ıstıyorum senın adına cok mutluyumm ALLAHım bızede o güzel gunu tatdırcak hayırlsıyla..

canım sağol :)
arar hiç korkma sıra falan oluyor telfnların başında o yüzden kısa olabilir konusmalarınız ama ıspartada çok ankesörlü var beni değişik değişik numaralardan arardı ordan biliiyorum :)

ıns tatlım cokk stres yapıom o yuzdennn de bole sıkıntıdayım.ama senın askerınde sonucta ıspartada yaptı sen daha tecrubelsıın tatlım cok saolllll yardmlrn ıcın

ıns tatlım cokk stres yapıom o yuzdennn de bole sıkıntıdayım.ama senın askerınde sonucta ıspartada yaptı sen daha tecrubelsıın tatlım cok saolllll yardmlrn ıcın

canım zaten bi tesliim olsun gerisi kolay sen onu merak ediceksin ne yaptı kimle konuştu ne yedi ne içti falan sonra arıyacak anlatacak o anlattıkca rahatlıcaksın böyle böyle günler geccek inan bana yeterki karamsar olma yetinmesini bil gerisi kolay canım allah yardım ediyor çünkü
olumunekankayizsmile

Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum, artık bende burdayım nisanlım yarın askere gidiyor Balıkesire,bende safak saymaya baslıyorum artık

selam canım hoşgeldin aramıza.. allah kavuştursun.. hepimiz teker teker, arka arkaya gönderdik dualarla, bekliyoruz sabırla, biliyoruz ki "bir gün gelecek bir gün kalacak" bütün şafaklar, sen de bunu ilk günden al kkarşına yaz yapıştır baktıkça iyi gelir

hg cnm aramıza.. benımkı de yarın teslım oluyor fakat dun gıtdı.

çağlacım allah kavuştursun gitti gidiyor derken gitti demek ki kaydirigubbakcemile3

selam kızlar. nasılsınız? formasyonu kazanmışım artık tam olarak öğretmenim :lepi:
B]

oo tebrikler canım opuyorumnanaktan

canıımm.. hepimizin takıntıları var, normalde ben de nişanlım burdayken öyleydim ama askerlik farklı maalesef bişeyler değiştirmek zorundayız takıntılarımızda, alışkanlıklarımızda.. özlüyoruz, doyamıyoruz tabii ki, ilk gittiği zamanlar ben de kapatmak istemiyordum telefonu elli kere vedalaşır kapatamazdık ama maalesef arkasında kuyruk olabiliyo laf yiyebiliyo raatsız oluyo, işi olabiliyo sadece iyim demek için aramış olabiliyo, ... Takmamaya çalış sen de, yazık sana da üzme canını, hem o da üzülür sen öyle konuşunca, ona da yazık.. ordayekn tek moral aldıkları kişi, sevgili, nişanlı, eş.. hangisi konumundaysanız, herşeyi sizinle konuşamk istiyolar, ailelerle o kadar her konu konuşulmuyor.. o yüzden sen ne kadar neşeli, ne kadar rahat konuşursun o da o kadar içini açabilir sana olumunekankayizsmile

Selaam fıstıklarr.... Nasıl gidiyo bakalım, asker yolu gözlemek, özlemeekk... opuyorumnanaktan

sinirli, duygusal, komik, ağlamaklı, heyecanlı, ... baya bi karışık yanii kaydirigubbakcemile3 konuşamıyoruz seninle bayadır ya nabersin canıım?

selam pufidikcim, nerelerdesin nasılsın? minik erkeğimiz nasıl?

doğan güneş
çok şükür

gözünaydın canııımmm :lepi:

günaydın kızlar

şafak 348

mehtap 98

günaydın kızlar

günaydın kızlaaarrrr kaydirigubbakcemile5
şafak 158

slm arkadaslarrr
uzun zamandır yoktumm artık buralardayım inşşşş
aramıza sanırım yenı arkadaslar katılmıslar hos gelmıslerrr a.s.
artık bızımde 8. ayımız bıttı cok sukurr daha cok var ama olsun cogu gıttı azı kaldı dıyorum hep opuyorumnanaktan
zaten mehtabımda 14 :lepi: dokunmayın keyfıme durumundayım :dance:

ayy referandum gecsın kısalma calısmalarına devam edıcez dedıler hala ses seda yok sanırım
kötükedihüso
neysee hayrılısı artıkk
eee arkadaslar sızler nasılsınızz

güünaydın ey şafak ahalisi olumunekankayizsmile
bu sabah işe giderken 90/3 acemilik için Manisa'ya gelen askerleri gördüm içim bi tuhaf oldum diğer yandanda çok sevindim alt devreler geliyor diye zemuszemus

güünaydın ey şafak ahalisi olumunekankayizsmile
bu sabah işe giderken 90/3 acemilik için Manisa'ya gelen askerleri gördüm içim bi tuhaf oldum diğer yandanda çok sevindim alt devreler geliyor diye zemuszemus

bizim burda çalışan elemanın abiside gitti 90/3
sabah uçakla göndermişler
aynen bende onu görünce bi tuhaf oldum:çok üzgünüm:

bizim burda çalışan elemanın abiside gitti 90/3
sabah uçakla göndermişler
aynen bende onu görünce bi tuhaf oldum:çok üzgünüm:

valla benim gidecek asker görmeme gerek yok hrgün askeriyenin önünden geçiyorum bi tuhaf oluyorum

cumartesi gidiyo nişanlım, ne zaman nasıl görüşürüz bilemiyorum yarın eskişehire gidiyorum okul kaydımı falan araştırcam olcam..

nişanlında eskişehirde mi tatlım

bu arada hoşgeldiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…