- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.921
heath_19+, nuran07, pissy, wbluebluew =)) nasılsınız kızlar a.s.
kızlar alt devreler bot bağladı demi artık
heath_19+, nuran07, pissy, wbluebluew =)) nasılsınız kızlar a.s.
wbluebluew yok canım kocaeli de nişanlım:gitme:
iyi diyelim iyi olalım canım benimboshayallersmile
evet bugün bağlıyorlar :lepi:
[/I][/B]
Selamm Fides_, heath_19, nuran07, pissy, SiYaHinCiM+, wbluebluew
Nasılsınız ?
iyim canım, pek düzeldik denilemez,akşam msjına cevap verdim tahmin ettiğim gibi ben ne yaptımki diyo.. bişey demicem dedim sen benim gönlümdesin falan yazmış cvp atmadım:umursamaz:evet bugün bağlıyorlar :lepi:
iyilik cnm bnm sen nasılsın? düzeldiniz mi nişanlınla?
Nasılsınız ?
günaydın canımm hoşgeldin opuyorumnanaktangünaydın asker hatunlarııı opuyorumnanaktan
iyi diyelim iyi olalımkaydirigubbakcemile5heath_19+, nuran07, pissy, wbluebluew =)) nasılsınız kızlar a.s.
off bende hergün askeriyenin önünden geçiyorumm:1no2:valla benim gidecek asker görmeme gerek yok hrgün askeriyenin önünden geçiyorum bi tuhaf oluyorum
nişanlında eskişehirde mi tatlım
bu arada hoşgeldiniz kızlar
iyiyiz canım seni sormalıı olumunekankayizsmileSelamm Fides_, heath_19, nuran07, pissy, SiYaHinCiM+, wbluebluew
Nasılsınız ?
Şafağımız 169
Nasılsınız ?
günaydın canımm hoşgeldin opuyorumnanaktan
iyi diyelim iyi olalımkaydirigubbakcemile5
sen nasılsınopuyorumnanaktan askerin yanında:jeyyar:
Şafağımız 169
iyim canım, pek düzeldik denilemez,akşam msjına cevap verdim tahmin ettiğim gibi ben ne yaptımki diyo.. bişey demicem dedim sen benim gönlümdesin falan yazmış cvp atmadım:umursamaz:
hoşbulduk canım iyi sayılırım boshayallersmile
asker beyimle aramız limonialsanaalsanasmile o memleketinde ben memleketimde :umursamaz:
aynen canım doğru söylüyosun farkında bile değil. ben pas versem hemen düzelicek de inadım tuttu anlasın hatasınısenin düşündüğün gibi düşünemediğinden farkında değildir canım seni incittiğinin.
güzel şeyler söylemiş kısa sürede düzelir sıkma canını olumunekankayizsmile
bugün al devreler bot bağlıyor sevin bak :lepi:
tatlım sıkma canını bu kadar sen tavır yaptığında ne diyor bence gelir alır gönlünü üzülme hiç
Aşkım msndeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden
Aşkım msndeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden
aynen canım doğru söylüyosun farkında bile değil. ben pas versem hemen düzelicek de inadım tuttu anlasın hatasını
eveet eskidik be canım turkbayragi Allah hepsinin de sağsalim dönmesini nasip etsin :Saruboceq:
ben ne yaptımki diyor sempatiksalakcinni bizim klasiğimizdir bu canım o hatasını anlamaz ben basın açıklaması şeklinde birbri anlatırım sonra anlar ve özür diler gönlümü alır ama bu sefer kendisi anlasın uğraşmıcam:gitme:
:sm_cool::sm_cool: hadi konuş aşkınla ah benimkine bu haftada çarşı yok
anladım canım herhalde bunların hepsi aynı benimkide açıklama olmadan anlamaz bişeyi bırak burnu sürtsün ozaman canım
siyahincim senin sinüs tarihin neydi benim 24 mayıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?