Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet bugün bağlıyorlar :lepi:

iyilik cnm bnm sen nasılsın? düzeldiniz mi nişanlınla?
iyim canım, pek düzeldik denilemez,akşam msjına cevap verdim tahmin ettiğim gibi ben ne yaptımki diyo.. bişey demicem dedim sen benim gönlümdesin falan yazmış cvp atmadım:umursamaz:
Selamm Fides_, heath_19, nuran07, pissy, SiYaHinCiM+, wbluebluew

Nasılsınız ?

selam canım hoşgeldin a.s. iyilik senden naber?

günaydın asker hatunlarııı opuyorumnanaktan
günaydın canımm hoşgeldin opuyorumnanaktan

heath_19+, nuran07, pissy, wbluebluew =)) nasılsınız kızlar a.s.
iyi diyelim iyi olalımkaydirigubbakcemile5
sen nasılsınopuyorumnanaktan askerin yanında:jeyyar:

valla benim gidecek asker görmeme gerek yok hrgün askeriyenin önünden geçiyorum bi tuhaf oluyorum

nişanlında eskişehirde mi tatlım

bu arada hoşgeldiniz kızlar
off bende hergün askeriyenin önünden geçiyorumm:1no2:

Selamm Fides_, heath_19, nuran07, pissy, SiYaHinCiM+, wbluebluew

Nasılsınız ?
iyiyiz canım seni sormalıı olumunekankayizsmile
Şafağımız 169

merhaba canım nasılsınn
şafağına maşallah :lepi:

iyim canım, pek düzeldik denilemez,akşam msjına cevap verdim tahmin ettiğim gibi ben ne yaptımki diyo.. bişey demicem dedim sen benim gönlümdesin falan yazmış cvp atmadım:umursamaz:

senin düşündüğün gibi düşünemediğinden farkında değildir canım seni incittiğinin.
güzel şeyler söylemiş kısa sürede düzelir sıkma canını olumunekankayizsmile

bugün al devreler bot bağlıyor sevin bak :lepi:

aynen canım doğru söylüyosun farkında bile değil. ben pas versem hemen düzelicek de inadım tuttu anlasın hatasını

eveet eskidik be canım turkbayragi Allah hepsinin de sağsalim dönmesini nasip etsin :Saruboceq:

tatlım sıkma canını bu kadar sen tavır yaptığında ne diyor bence gelir alır gönlünü üzülme hiç

ben ne yaptımki diyor sempatiksalakcinni bizim klasiğimizdir bu canım o hatasını anlamaz ben basın açıklaması şeklinde birbri anlatırım sonra anlar ve özür diler gönlümü alır ama bu sefer kendisi anlasın uğraşmıcam:gitme:

Aşkım msndeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden

:sm_cool::sm_cool: hadi konuş aşkınla ah benimkine bu haftada çarşı yok

anladım canım herhalde bunların hepsi aynı benimkide açıklama olmadan anlamaz bişeyi bırak burnu sürtsün ozaman canım

:sm_cool::sm_cool: hadi konuş aşkınla ah benimkine bu haftada çarşı yok

anladım canım herhalde bunların hepsi aynı benimkide açıklama olmadan anlamaz bişeyi bırak burnu sürtsün ozaman canım

siyahincim senin sinüs tarihin neydi benim 24 mayıstı

aynen canım sürtsün burnu çok arar sonra bugünleri :umursamaz:
benim de 24 mayıs canım özge,miracle onların da öyle boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…