- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.941
aynen canım sürtsün burnu çok arar sonra bugünleri :umursamaz:
benim de 24 mayıs canım özge,miracle onların da öyle boshayallersmile
biz mayıs celbi 2.gruba kalmıştık 6 temmuz -tatlicadiarzu-
hadi ya ben gittiği günden sayıyorum şafaktan çok onsuzluğu ama düşürmekte istiyorum napsam ki şu anda bende 348 şafak senin kaç
hoşbulduk canım iyi sayılırım boshayallersmile
asker beyimle aramız limonialsanaalsanasmile o memleketinde ben memleketimde :umursamaz:
ŞAFAK 341 canım yaaa delikafadulden düşür düşür tertibiz seninle kaydirigubbakcemile5
aaa bi gittim geldim kimse görmemiş benim yazdıklarımı yaaa:çok üzgünüm:
şu izinde olduğunda limoni olmasına dayanamıyorum ya:çok üzgünüm:
gelir alır gönlünü biranönce inş canımm:lepi:
kız benim sadece 2 gün oynuyor 24 mayıs sinüs 26 mayıs teslim senin nasıl 341 oluyor
canım onutek şafak programı kurdum ben en doğrusu bu dedilerbiizm de 26 mayıs teslim 24 mayıs silüs turkbayragi şafak 456 dan düşüyo bu arada, bugün 115.gün boshayallersmile
anladım canım 341 şafağım benim yani 456 gün niye sayılıyor bilmiyorum ama neyse
evet canım 431 turkbayragi her devrenin şafak başnagıcı farklı oluyor canım bazı aylar 30-31 gün oluyorya o yüzden. 90/1 ler 455 sayıyodu yanılmıyorsam, biz 90/2 ler 456 :lepi:
ayy yanlış yazdım 341 olcaktı ahh gözünü seveyim edit
selam kızlar yazdım ya tatlım gördük seni merak etme nasılsın
:lepi::lepi:anladım şimdi
şafak 341turkbayragi
senden başka gören olmadı amaaa o kadar kişiye cevap yazdım upuzuuun bi mesajım kaldı orda öleee ondan sitem edeyim dedim accık kaydirigubbakcemile3
iyidir canım nolsun işte hala işleri toparlamaya çalışıyorum çok sıkıldım yaa tatilin acısı fena çıkıyo her tatil sonrası böyle
senden naber nasılsın?
:lepi::lepi:
canım kusura bakma geçmişe bakmadım hiç direkt daldım canım sıkkın zten bizim paşa yüzünden, şimdi dönüp baktım beni tebrik etmişsin çok saol canım benim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?