Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar yazdım ya tatlım gördük seni merak etme nasılsın

senden başka gören olmadı amaaa o kadar kişiye cevap yazdım upuzuuun bi mesajım kaldı orda öleee ondan sitem edeyim dedim accık kaydirigubbakcemile3
iyidir canım nolsun işte hala işleri toparlamaya çalışıyorum çok sıkıldım yaa tatilin acısı fena çıkıyo her tatil sonrası böyle
senden naber nasılsın?

anladım şimdi

şafak 341turkbayragi
:lepi::lepi:

canım kusura bakma geçmişe bakmadım hiç direkt daldım canım sıkkın zten bizim paşa yüzünden, şimdi dönüp baktım beni tebrik etmişsin çok saol canım benim opuyorumnanaktan

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, tek tip askerlik tasarısının henüz bakanlar kurulunda konuşulacak seviyeye gelmediğini söyledi.

Gönül, Maldivler Savunma ve Ulusal Güvenlik Bakanı Ameen Faisal ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Bakan Gönül, görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Bir gazetecinin, “Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde tek tip askerlikle ilgili dosya verdiğini” ifade ederek, değerlendirmesini sorması üzerine Gönül, şunları söyledi:

“Konu nihai bir kanun tasarısı haline gelmediği için bir şey söylemek yanlış olur. Bakanlar Kurulu'nda müzakere edilecek aşamaya geldiğinde daha çok bilgi verme şansımız olur. Değişecek bilgileri söylemek yanlış olur. Metin nihai şeklini alsın ondan sonra bilgi verelim.

Başbakan Erdoğan'a verilen dosyayla ilgili ben bir şey bilmiyorum. Bunu da sizden duyuyorum. O konuda bir şey söylemem mümkün değil. Genelkurmay'ın bir açıklaması olmadı bildiğim kadarıyla. Bu konuda siz nasıl bilgi aldınız onu da bilmiyorum açıkçası. Benim bilgim, şu anda bakanlık olarak verebileceğim bilgi, henüz Bakanlar Kurulu'nda görüşülebilecek bir tasarı seviyesine gelmedi.”

hurriyet.

:lepi::lepi:

canım kusura bakma geçmişe bakmadım hiç direkt daldım canım sıkkın zten bizim paşa yüzünden, şimdi dönüp baktım beni tebrik etmişsin çok saol canım benim opuyorumnanaktan

okudum canım yaa onları da sorup, konuşup daha çok seni üzmek istemedim, mutlu habere direk cevap yazdım o yüzden :1hug:
düzelir inşallah en kısa zamanda yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…