- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.101
kizlar bende indirdim programi izin kullandiysan 454 izin kullanmadiysan 424 yazio nasil oluo bu kizlar ?
aa nekadar sanslisin cnm allah biran once kavusturur ins bizde o gunleri goruruz:Saruboceq:Son 4 zemuszemus Darısı başınıza kızlar tez zamanda kavuşun inş. sevdiklerinize
kizlar bende indirdim programi izin kullandiysan 454 izin kullanmadiysan 424 yazio nasil oluo bu kizlar ?
Biz sülüs kağıdını 2 eylül de aldık sevk tarıhı 13 2gun de yol izni kızlar.Bir de 457den düşülüyor demişlerdı 90/3
topalm izin sayısı 30 gün tatlım onu çıkarmış
senin şafağın 454 oluyor.
aaa nasıl oluyor bende öyle gözükmüyor tatlım ya bende direk 453 diye çıktı 21 gün iznide ekleyince
canım toplam izin 21 değilmi yani dağıtım izni için aldığı 1 hafta izin hariç 21 gün değilmi
topalm izin sayısı 30 gün tatlım onu çıkarmış
senin şafağın 454 oluyor.
bilmiorumki cnm valla sen nerden indirdin ben inndir.den indirdim bende anlamadim vallakaydirigubbakcemile3
bende öyle indirdim
kızlar benimkini MEG ve SUSU hesaplamıştı meg'in hesabı kendisinde doğru çıktı, kullanılan izne 30, toplam izin süresine 31 yazın demişti. buna göre şafak 341, biten 115 çıkyıo :lepi: silüs tarihi de kağıtta yazan sevk tarihidir :lepi:
dağıtım izni de 30 gün iznin içinde sayılıyo bu arada
inncim o prgarmın adı neyyy
püfffffff benneyaptımki
ay kızlar şimdi bizim şafak kaç oluo anlamadımki izin gününü 21 mi 30 mu yzcaz 13 eylülde teslim olunca kaç olcak ?eyvahedigeldismile
püfffffff benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?